.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кастинги помощ

Добър ден .. знаете ли кастинги,които се ораганизират .. за участие във филм или може би реклама ? Всички 10 годишни - 18 годишни "деца",които участват в тези филми 100% не са го учили и не са се занимавали просто,защото са малки! За това искам да ми кажете как точно и какво да направя за да се запиша за кастинг или нещо такова .. в което могат да ме видят и т.н .. за участие в реклама или филм и нещо такова моля за информация. .

Мега фен Аватара на ameli
    без връзки ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина - Без връзки едва ли ще влезеш в някакъв такъв кастинг..Но все пак поразпитай из града ти,може и да намериш нещо
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Добре бе мама му стара вие капка самочуствие ли нямате? Постоянно стане ли вапрос за нещо различно от продаваш на чушки или нещо такова почвате с ваще връзки .. боже господи .. нима най-великите филмови звезди сичко им се е поднасяло на готово? Нима всички звезди и други такива са имали връзки ? Винаги някой почва от някаде спрете с ваще глупости !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FashioN
    Добре бе мама му стара вие капка самочуствие ли нямате? Постоянно стане ли вапрос за нещо различно от продаваш на чушки или нещо такова почвате с ваще връзки .. боже господи .. нима най-великите филмови звезди сичко им се е поднасяло на готово? Нима всички звезди и други такива са имали връзки ? Винаги някой почва от някаде спрете с ваще глупости !
    1. Защо се сравняваш с "Най-великите филмови звезди"..Едва ли някой от тях е влязал без пари или без връзки..Абе има толкова много такива случки - вземи и прочети нещичко,и тогава започни да ми се разправяш..
    2. Добре,щом някой започва от някъде и ти започни..Отиди/Разходи се из града да си намериш нещо..Бахти идиотите

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    1. Защо се сравняваш с "Най-великите филмови звезди"..Едва ли някой от тях е влязал без пари или без връзки..Абе има толкова много такива случки - вземи и прочети нещичко,и тогава започни да ми се разправяш..
    2. Добре,щом някой започва от някъде и ти започни..Отиди/Разходи се из града да си намериш нещо..Бахти идиотите
    Чесно да ти кажа по твойте коментари съм забелязал ,че много се вживяваш с този форум .. мислиш си , и се правиш на 20 годишна .. мисля ,че ти си голяма актриса в тоя форум .. защото определено се правиш на такава каквато не си!

Град
    Русе
    Чесно да ти кажа по твойте коментари съм забелязал ,че много се вживяваш с този форум .. мислиш си , и се правиш на 20 годишна .. мисля ,че ти си голяма актриса в тоя форум .. защото определено се правиш на такава каквато не си!
    Не си ти човека,който ще ми каже за каква се мисля и правя..Но все пак,за да ти олекне ще ти кажа - Не,нита се мисля за такава,нито се правя на такава..Просто като излезе потребител като тебе,който уж знае нещо,но все пак пита

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не си ти човека,който ще ми каже за каква се мисля и правя..Но все пак,за да ти олекне ще ти кажа - Не,нита се мисля за такава,нито се правя на такава..Просто като излезе потребител като тебе,който уж знае нещо,но все пак пита
    Да ок , явно даже не си прочела и темата..НП ти си пиши и си трупай мнения та да се хвалиш на мама и тате .. сигорно за теб само това е нещото което не иска връзки а ? Та за това се развиваш упорито в тая насока.

Фен
    Град
    Ruse
    Бахти и идиота..Не стига,че хората му се опитаха да му помогнат,а той ми се нахвърли..Ама ти самият си актьор,бе човече
    И наистина - за да те приемат на тези години (не ти давам повече от 14) ти трябват връзки..Едва ли някой ще се съгласи да те приеме..И взема влизай редовно в часовете по БЕЛ,че......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си