.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Аз все още ще продължавам да си залагам на шареното.Пфф детско било.Много мразя еднообразието.Предпочитам шарените.С тях се внасят цветове в живота.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    виждам само някви шарени и детски

харесвам сребърни
    или златни
    И какво от това? Обожавам шареното и детското

И аз, и аз! :P Е и сребърните работи са много хубави, ама тея шарените създават някакво много яко настроение!

шарените са за деца нa 8-12
    ако сте по- големи имате проблем
    Да знаеш как да се забавляваш е много ценно.Жалко,че така се ограничаваш да се правиш на голяма вече...ама пък от кифла к'во да очакваш освен да се опитва да се хареса на някой изрусен "батко"...Ще го израстеш,но ще е късно.
    тва че всичките не можете да си позволите сребро и злато не е мой проблем!! само си написах мнението аз на 15 няма да тргна шарена да сьм като циганка с розово зелено и жьлто на рьцете освен тва да си купя гривна за 30ст не бих
    Нали знаеш,че ако не знаеш как да ги съчетаеш,пак може да заприличаш на окичена циганка
    И момиче на 15 ми е бая странно да тръгне със злато,но то си е до стил.
    А и още нещо,ае да не се правиш на голямата баровка.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    има и някакви обеци ама се надявам да не пречат ;д
    снимала съм и телефона защото висулката му съм я правила ръчно : )))

От къде си взимаш мънистата с peace?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby

2. http://prikachi.com/images.php?images/205/2382205m.jpg
    тези аз ги взимам за 50ст. от един магазин за ластички и фибички срещу Халите в Пловдив

Това всъщност са ластички за коса... Често се връзвам с тях когато съм си изправяла косата, защото не я пречупват.

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok

харесвам сребърни
    или златни

И аз, и аз! :P Е и сребърните работи са много хубави, ама тея шарените създават някакво много яко настроение!

Да знаеш как да се забавляваш е много ценно.Жалко,че така се ограничаваш да се правиш на голяма вече...ама пък от кифла к'во да очакваш освен да се опитва да се хареса на някой изрусен "батко"...Ще го израстеш,но ще е късно.
    тва че всичките не можете да си позволите сребро и злато не е мой проблем!! само си написах мнението аз на 15 няма да тргна шарена да сьм като циганка с розово зелено и жьлто на рьцете освен тва да си купя гривна за 30ст не бих
    Нали знаеш,че ако не знаеш как да ги съчетаеш,пак може да заприличаш на окичена циганка
    И момиче на 15 ми е бая странно да тръгне със злато,но то си е до стил.
    А и още нещо,ае да не се правиш на голямата баровка.
    Не не се правя. Тва че мога да си позволя нещо а ти и другите не,не ви ти дава причина да се дразнте

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ А това,че на теб не ти харесват техните гривни,с какво ти дава право да ги наричаш "хора с проблеми"?!
    И за да те успокоя ... Имам злато,т.е. мога да си го позволя,но мисля,че златото е за лелички от 30 години нагоре,а и е прекалено грозно за да го нося ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Определено мога да си позволя злато и сребро.Защо всичко трябва да изместиш към страната "Аз съм повече от вас"?Това никога не съм разбирала.От комплекси ли е,какво е?Ако се накичиш със злато или сребро,или да не дава Господ и двете...ще приличаш на циганка повече от колкото да сложиш едно свежо бижу,което дава цвят на примерно една бяла рокля.Doesn't matter what you wear,it's about the way you wear it.Не се ограничавай...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново

Не не се правя. Тва че мога да си позволя нещо а ти и другите не,не ви ти дава причина да се дразнте
    Извинете, госпожице, бедни ли ни нарекохте току що?
    Това говори много хубаво за теб, не че ме интересува грам, то си пролича от 1вия ти пост, че си м******а.
    Нали ги знаеш тия дето ходят с ланците на врата.. свръх интелигентни личности с много интереси и занимания, от които: ходене на фитнес; по моловете за дрешки; по кафетата и чалга клубовете
    С такива дружиш, което е невероятно..
    BMW-то как е? Върви ли?

Цитирай Първоначално написано от Shiz0

Това говори много хубаво за теб, не че ме интересува грам, то си пролича от 1вия ти пост, че си м******а.
    Нали ги знаеш тия дето ходят с ланците на врата.. свръх интелигентни личности с много интереси и занимания, от които: ходене на фитнес; по моловете за дрешки; по кафетата и чалга клубовете
    BMW-то как е? Върви ли?

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от dudit00
    Цитирай Първоначално написано от Shiz0

BMW-то как е? Върви ли?
    ОМГ.. ^^ Много правилно го каза..
    Кифло.. с к'во право по дяволите ще казваш, че си нещо повече от останалите.. ?!
    Да аз обичам да нося шарено..създава настроение.. !
    Когато съм облечена с нещо официално много ясно, че няма да си сложа няк'ви шарени гривнички и герданчета..
    Всеки си преценява какво ще носи според случая.. и ти нямаш никакво право да казваш какви са останалите.. От къде по дяволите разбра, че нямат средства за сребро или злато..?! Не е нужно всички да се правят на голямата работа накичени със някви златни бижута.. Това не са украшения, които се носят без повод преди 30 (примерно) .. Нужно ли е всички да приличаме на някакви лелички..?!?! Пфф
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Нищо лично към която и да е било от вас, но на мен също не ми харесват гривните ви. Смешни са ми, не бих носила такива. Не става въпрос за злато, сребро или тем подобни. Просто си бият на евтино. Не ме разбирайте погрешно. Могат да се намерят и на прилични цени много хубави бижута, изглеждащи доста по-скъпо. Аз лично се интересувам доста от мода (в частност висша мода), ама както се досещате не мога да си позволя Gucci, Armani, Elie Saab и прочие. Въпреки това могат да се намерят бижута в техен стил не на техните космически цени. Но пък всеки с вкуса си

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Нищо лично към която и да е било от вас, но на мен също не ми харесват гривните ви. Смешни са ми, не бих носила такива. Не става въпрос за злато, сребро или тем подобни. Просто си бият на евтино. Не ме разбирайте погрешно. Могат да се намерят и на прилични цени много хубави бижута, изглеждащи доста по-скъпо. Аз лично се интересувам доста от мода (в частност висша мода), ама както се досещате не мога да си позволя Gucci, Armani, Elie Saab и прочие. Въпреки това могат да се намерят бижута в техен стил не на техните космически цени. Но пък всеки с вкуса си
    Е това е нормално.. Всеки има различен вкус.. Но това, че примерно ние обичаме шаренките гривнички не означава, че сме примерно някви по долнопробни (незнам как точно да го кажа) и не означава, че нямаме средства и затова не носим .. (примерно говоря.. )
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Не е нужно всички да се правят на голямата работа накичени със някви златни бижута.. Това не са украшения, които се носят без повод преди 30 (примерно) .. Нужно ли е всички да приличаме на някакви лелички..?!?! Пфф
    Е,да не отиваме в другата крайност.Не говорим за колие от диаманти.Има и много сладки,ежедневни бижута от сребро и злато.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Супер фен
    Ще е хубаво ако спрете да се джафкате със г-жа Златната и просто слагате снимки на гривните ви. (цветни,детски,шарени,златн и,бембени,зелени....все едно )

Повече от фен Аватара на qsiii
    http://prikachi.com/images/41/2380041Q.jpg т'ва са, но очаквам още
    Твоите просто са уникалнии
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на Djuff
    http://prikachi.com/images.php?images/205/2382205m.jpg

КЪДЕ В СОФИЯ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКИВАААААААА!!!????

харесвам сребърни
    или златни

wtf,,!? проблем имали според мен пък златото въобще не е за тийнове, айде от среброто имо хубави ма другото се едно слушам майка ми

Много сладки гривнички Аз нося всякакви гривни според облеклото ми, но признавам че шаренките гривнички са ми много симпатични
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    eто част и от мойте
    http://prikachi.com/images.php?images/790/2504790R.jpg от Avon
    http://prikachi.com/images/793/2504793a.jpg от New Yorker
    http://prikachi.com/images/797/2504797C.jpg от Pilgrim
    http://prikachi.com/images/798/2504798n.jpg доста се е олющила ама не съм я боядисвала скоро
    http://prikachi.com/images.php?images/802/2504802g.jpg
    тази ми я подари приятеля ми. Направена е само от костилки
    http://prikachi.com/images/803/2504803E.jpg еха тази е много стара
    http://prikachi.com/images.php?images/807/2504807V.jpg и това са част от сребърните
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

^ хехех.. тази сребърната с 50 стотинки е мн готинка
    И аз си падам и по цветни и по сребърни.. Но среброто ми е основно синджирчета.. И аз ще качвам мои, но като се върне фотоапарата от франция..

По въпроса с кифлата.. Това, че твоят стил не съвпада с този на другите, не значи, че има нещо сбъркано в нас.. По-скоро сбърканата си ти, че мислиш по тоя начин..

маниячка съм на тема обеци и гривни
    гривните са много за това ще покажа само някои ....

http://prikachi.com/images.php?images/156/2505156C.png
    http://prikachi.com/images.php?images/158/2505158P.png
    http://prikachi.com/images.php?images/161/2505161P.png
    http://prikachi.com/images.php?images/163/2505163C.png

това са някой от гривните от мъниста имам още от тях както и сребърни ...

СЪЖАЛЯВАМ ЗА КАЧЕСТВОТО но нямам батерии за апаратчето и снимках с камерата от компютъра

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от xxYOxx
    ^Ами в Русе ги имаше по училищните книжраници.Аз лично си ги взех от един магагзин всичко по един лев.Бяха по 20ст едната.
    Хяхя ми мен Русе ми е малко далечко за едни гривнички.. така че като за начало ще се поогледам из Варна.. Мерси все пак..
    във варна на центъра до терановата в един магазин за аксесоари имаше такива

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от xxYOxx
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    има и някакви обеци ама се надявам да не пречат ;д
    снимала съм и телефона защото висулката му съм я правила ръчно : )))

От къде си взимаш мънистата с peace?
    Ами, мисля, че има едни магазинчета, в които продават или само мъниста, или си избираш мънистата, даваш и ти правят гривничките ( обеци, герданчета.. ) на място.. е та там съм виждала такива.. или поне в Ловеч има един такъв магазин и е така.. нз
    JENSEN ACKLES

Супер фен Аватара на fuckme
    Момиче, във всяка втора тема чета, че следиш колекциите на Gucci и Armani и, че не харесваш тва или онова.Беше нападнала наскоро някакво момиче , заради ботушите, които си е поръчала. Не може всички да се обличат както на теб ти хареса, престани да се правиш на моден критик. Всеки с вкуса си! Ако очакваш тийновете да тръгнат със злато, нещо не ти е наред. Престани да парадираш със "стила си" и "интереса " си към модата. Разбрахме те, че си модна кралица, айде стига. И на мен не ми допадат шарените гривнички, но си мълча, защото всеки има правото да избира.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Момиче, във всяка втора тема чета, че следиш колекциите на Gucci и Armani и, че не харесваш тва или онова.Беше нападнала наскоро някакво момиче , заради ботушите, които си е поръчала. Не може всички да се обличат както на теб ти хареса, престани да се правиш на моден критик. Всеки с вкуса си! Ако очакваш тийновете да тръгнат със злато, нещо не ти е наред. Престани да парадираш със "стила си" и "интереса " си към модата. Разбрахме те, че си модна кралица, айде стига. И на мен не ми допадат шарените гривнички, но си мълча, защото всеки има правото да избира.
    +1 .. А и мисля, че е крайно време да се спрете с тия разправии - в крайна сметка темата е да се качват снимки и т.н., а не да си мерим опашките кой нямал вкус, кой кво трябвало да носи.. ми всеки си има стил и мнение - ТВА Е !
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си