Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
Нищо лично към която и да е било от вас, но на мен също не ми харесват гривните ви. Смешни са ми, не бих носила такива. Не става въпрос за злато, сребро или тем подобни. Просто си бият на евтино. Не ме разбирайте погрешно. Могат да се намерят и на прилични цени много хубави бижута, изглеждащи доста по-скъпо. Аз лично се интересувам доста от мода (в частност висша мода), ама както се досещате не мога да си позволя Gucci, Armani, Elie Saab и прочие. Въпреки това могат да се намерят бижута в техен стил не на техните космически цени. Но пък всеки с вкуса си
Момиче, във всяка втора тема чета, че следиш колекциите на Gucci и Armani и, че не харесваш тва или онова.Беше нападнала наскоро някакво момиче , заради ботушите, които си е поръчала. Не може всички да се обличат както на теб ти хареса, престани да се правиш на моден критик. Всеки с вкуса си! Ако очакваш тийновете да тръгнат със злато, нещо не ти е наред. Престани да парадираш със "стила си" и "интереса " си към модата. Разбрахме те, че си модна кралица, айде стига. И на мен не ми допадат шарените гривнички, но си мълча, защото всеки има правото да избира.