- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с приятеля ми
Здравейте ! Значи с приятелят ми ходим от почти година. Разбирахме се идеално до сега, но последните няколко седмици постояно се караме , никой не отсътпва а и понякога казва неща, с които ме наранява.Когато искам да говоря с него пак се стига до караници. Какво да правя ?
Постарай се да слагаш описателни заглавия.
kalpazanka
ами например, че неска не може да се разговаря с мен и няма да ми пише повече а неска ми каза нещо, което не искам да казвам, но просто .. нямам думи
Следващият път като ти каже, че няма да ти пише, кажи "Хубаво" и не го търси ти, докато той не те потърси. Или да се усеща и да се държи като хората, или прав му път![]()
+1..Ти не си длъжно до му ходиш след гъза.. (с извинение)..Не ги търси,не му пиши - ако наистина те обича - ще те потърсиПървоначално написано от PinkPan7her
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нещтата не вървят на добре явно.Маи трябва сериозно да поговорите.![]()
Остави го за няколко дена. Той ако наистина те обича ще те потърси сам!
Според мен, недей въобще да му пишеш, да му обръщаш въобще някакво внимание! Игнорирай го напълно! Ако държи на теб и те обича истински, той сам ще дойде при теб!
//Извинете, ако се повтарям, но не съм съгласна с мнението на spopi
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
^+1!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1 Ако те обича истински ще те потърсиПървоначално написано от PinkPan7her
Нормално е да има някакво напрежение м-у вас , но ако се случва редовно, наистина спри да му пишеш и ще разбереш дали му пука за теб .
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.