.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София

хранителни добавки

искам да ви попитам за мнение относно тези добавки http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/7 .. изобщо подходящи ли са за жени?! .. и така.. каквото и да кажете ще ми е от полза..
    благодаря предварително

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами да ти кажа, те добавките са унисекс Само може би да не се прекалява с тестостерона. И защо ти е маса ? Не става ли с ядене ?
    n00bs

Град
    Самоков/София
    ммм.. ама ако започна да ги пия тия например,те какво правят освен, че ти дават повече енергия.. мн съм загубена на тая тема, извинявам се за тъпите въпроси..

Град
    Niggaland
    А на теб за какво ти трябва конкретно или ей така за спорта ? Спортуваш ли нещо, имаш ли някакви цели ?
    n00bs

Град
    Самоков/София
    спортувам, да.. честно казано нямам мазнини по тялото си, но искам да дооформя тук- там нещо.. и с тези добавки, съчетани със спорт няма ли да има по-голям резултат?

Град
    Niggaland
    Спортуване + правилно хранене, ще ти спести парите за добавки, а и откъде си сиг, че от добавките няма да качиш кг., на място, на което не желаеш ?
    n00bs

Град
    Самоков/София
    е те нали са за натрупване на мускулна маса.. даже и да кача.. това нали няма да са мазнини.. или са?

И още нещо: вярно ли е , че мускулна маса се сваля много по-бавно отколко мазнини?

Град
    Niggaland
    Бе те на всички пишат за мускулна маса, ама се качват и мазнини или те издуват (вода). И според мен е вярно, че мускулите се горят по - трудно от мазнините. Прост пример, при много бягане се горят и мускули и мазнини, но % на изгорени мазнини е по - голям от този на мускулите.
    n00bs

Град
    Самоков/София
    ммм значи дори при правилно хранене и спортуване, ако взимам добавки мога да кача мазнини.. коварна работа.. най-добре да си продължавам така, както си карам досега.. това което го искам, ще си го постигна и без добавки..

мерси за разясненията..

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Бе те на всички пишат за мускулна маса, ама се качват и мазнини или те издуват (вода). И според мен е вярно, че мускулите се горят по - трудно от мазнините. Прост пример, при много бягане се горят и мускули и мазнини, но % на изгорени мазнини е по - голям от този на мускулите.
    Всъщност при стресови условия за тялото мускулите се горят по-лесно от тялото, особено ако не си привикнал на високомазнинен режим. Сложно е за обяснение, но при дългото нискоинтензивно кардио заминава повече мускул от мазно.

А иначе - протеинът е базисна хранителна добавка за мъже, жени и деца и изобщо за хора с натоварено ежедневие, висока двигателна активност, бременни и др. Така че с протеин няма да сгрешиш, а няма и да качиш заради него, не се тревожи.

Град
    Самоков/София
    мерси, ама пак не знам какво да правя.. ще ги пробвам добавките, пък каквото ще да става..

Пробвай но не на Nutrim

Мега фен Аватара на ZipFail
    Така и не разбрах кви са ти целите и за кво ще ги зимаш тея протеини..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Така и не разбрах кви са ти целите и за кво ще ги зимаш тея протеини..
    Иска да стане културистка
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Взимай Креатин или BCAA ...Не ти трябва тоз Гейнър ..

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Град
    Plovdiv
    това което го даваш е гейнер и е за качване като искаш да оформяш вземи си стромба
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Nutrim са едни от най-големите боклуци на пазара!
    По добре 30 години като льв, отколкото 60 години като овца !

Град
    Самоков/София
    на въпроса дали ще ставам културистка, не.. нямам такива цели.. просто искам по-бързо да ми се развият определени мускулни групи, и съм чела че ако тренировките се съчетават с добавки има по-голям ефект..

Голям фен Аватара на Naik1
    pitfall ще те съветвам само да не слушаш простотиите на LuxurySk0B

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    на въпроса дали ще ставам културистка, не.. нямам такива цели.. просто искам по-бързо да ми се развият определени мускулни групи, и съм чела че ако тренировките се съчетават с добавки има по-голям ефект..

Протеин, аминокиселини- друго не ти трябва. Хапвай риба, пилешко, соеви продукти, ориз и печени картофи- преди трен., защото това са въглехидрати и дават енергия за тренировкати, и се изгарят бързо. Избягваи свинско, мазни храни, пържено.
    Ядки също може да ядеш.
    Дай да те видим

Мега фен Аватара на ZipFail
    Добавките са за хора които тренират от много време и са достигнали предела си или за хора които тренират сериозно и им трябва бързо възтановяване..
    Мисля, че не спадаш към никой от двата типа, така че съвета ми е да не взимаш добавки..същото можеш да го направиш просто като започнеш да се храниш правилно(плюс това и ще се чувстваш по-жизнена тъй като се храниш здравословно).Няма да ти отнеме много повече време, а ще е доста по-качествено.
    А и като се качва бързо се и сваля бързо

Град
    Detroit Ghetto
    Първо това е продукт на нутрим скапана българска фирма... почни да тренираш и си вземи аминокиселини на оптимум нутришън или нещо американско отиди в магазин за добавки там има консултанти... най-важното е постоянството и ефекта ще е на лице !
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от pitfall

Протеин, аминокиселини- друго не ти трябва. Хапвай риба, пилешко, соеви продукти, ориз и печени картофи- преди трен., защото това са въглехидрати и дават енергия за тренировкати, и се изгарят бързо. Избягваи свинско, мазни храни, пържено.
    Ядки също може да ядеш.
    Дай да те видим
    Най - смисленото предложение досега
    n00bs

Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Ядки също може да ядеш.
    Дай да те видим
    Май си намерих грешката.. точно от такива неща се лишавам най-много.. честно казано менюто ми е ограничено до плодове, зеленчуци, кафе.. и от време на време някакви млечни продукти .. осъзнах колко съм глупава.. (май това моето се нарича глад)

а колкото до снимката, нямам снимка, на която да съм в цял ръст..

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Еми, дай до кръста да те видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си