- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- хранителни добавки
искам да ви попитам за мнение относно тези добавки http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/7 .. изобщо подходящи ли са за жени?!.. и така.. каквото и да кажете ще ми е от полза..
благодаря предварително![]()
Ами да ти кажа, те добавките са унисексСамо може би да не се прекалява с тестостерона.
И защо ти е маса ? Не става ли с ядене ?
n00bs
ммм.. ама ако започна да ги пия тия например,те какво правят освен, че ти дават повече енергия..мн съм загубена на тая тема, извинявам се за тъпите въпроси..
![]()
А на теб за какво ти трябва конкретно или ей така за спорта ? Спортуваш ли нещо, имаш ли някакви цели ?
n00bs
спортувам, да.. честно казано нямам мазнини по тялото си, но искам да дооформя тук- там нещо.. и с тези добавки, съчетани със спорт няма ли да има по-голям резултат?![]()
Спортуване + правилно хранене, ще ти спести парите за добавки, а и откъде си сиг, че от добавките няма да качиш кг., на място, на което не желаеш ?
n00bs
е те нали са за натрупване на мускулна маса.. даже и да кача.. това нали няма да са мазнини.. или са?![]()
И още нещо: вярно ли е , че мускулна маса се сваля много по-бавно отколко мазнини?![]()
Бе те на всички пишат за мускулна маса, ама се качват и мазнини или те издуват (вода). И според мен е вярно, че мускулите се горят по - трудно от мазнините. Прост пример, при много бягане се горят и мускули и мазнини, но % на изгорени мазнини е по - голям от този на мускулите.
n00bs
ммм значи дори при правилно хранене и спортуване, ако взимам добавки мога да кача мазнини.. коварна работа..най-добре да си продължавам така, както си карам досега.. това което го искам, ще си го постигна и без добавки..
мерси за разясненията..![]()
Всъщност при стресови условия за тялото мускулите се горят по-лесно от тялото, особено ако не си привикнал на високомазнинен режим. Сложно е за обяснение, но при дългото нискоинтензивно кардио заминава повече мускул от мазно.Първоначално написано от yakuza_
А иначе - протеинът е базисна хранителна добавка за мъже, жени и деца и изобщо за хора с натоварено ежедневие, висока двигателна активност, бременни и др. Така че с протеин няма да сгрешиш, а няма и да качиш заради него, не се тревожи.
мерси, ама пак не знам какво да правя..ще ги пробвам добавките, пък каквото ще да става..
![]()
Пробвай но не на Nutrim
Така и не разбрах кви са ти целите и за кво ще ги зимаш тея протеини..
Иска да стане културисткаПървоначално написано от ZipFail
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Взимай Креатин или BCAA ...Не ти трябва тоз Гейнър ..![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
това което го даваш е гейнер и е за качване като искаш да оформяш вземи си стромба
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Nutrim са едни от най-големите боклуци на пазара!
По добре 30 години като льв, отколкото 60 години като овца !
на въпроса дали ще ставам културистка, не..
нямам такива цели.. просто искам по-бързо да ми се развият определени мускулни групи, и съм чела че ако тренировките се съчетават с добавки има по-голям ефект..
![]()
pitfall ще те съветвам само да не слушаш простотиите на LuxurySk0B
Първоначално написано от pitfall
Протеин, аминокиселини- друго не ти трябва. Хапвай риба, пилешко, соеви продукти, ориз и печени картофи- преди трен., защото това са въглехидрати и дават енергия за тренировкати, и се изгарят бързо. Избягваи свинско, мазни храни, пържено.
Ядки също може да ядеш.
Дай да те видим
Добавките са за хора които тренират от много време и са достигнали предела си или за хора които тренират сериозно и им трябва бързо възтановяване..
Мисля, че не спадаш към никой от двата типа, така че съвета ми е да не взимаш добавки..същото можеш да го направиш просто като започнеш да се храниш правилно(плюс това и ще се чувстваш по-жизнена тъй като се храниш здравословно).Няма да ти отнеме много повече време, а ще е доста по-качествено.
А и като се качва бързо се и сваля бързо![]()
Първо това е продукт на нутрим скапана българска фирма... почни да тренираш и си вземи аминокиселини на оптимум нутришън или нещо американско отиди в магазин за добавки там има консултанти... най-важното е постоянството и ефекта ще е на лице !
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Най - смисленото предложение досегаПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
n00bs
Май си намерих грешката..Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
точно от такива неща се лишавам най-много..
честно казано менюто ми е ограничено до плодове, зеленчуци, кафе.. и от време на време някакви млечни продукти .. осъзнах колко съм глупава..
![]()
(май това моето се нарича глад)
а колкото до снимката, нямам снимка, на която да съм в цял ръст..
Еми, дай до кръста да те видим![]()