- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силикон
ЗА или ПРОТИВ
мен лично много ме кефи ама проблема е че после ще овиснатиначе е яко за гледане особенно да гледаш как две хубави сочни гарди се клатят е прекрасно
как са на допир не знам моля някой колека гойто е пипал да ми каже плсссс![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Ти си глупав човек, спри да пишеш теми.Как може да са на допир?Пластмаса.И на гледане не са хубави даже..Гледаш няква права от врата надолу..Прав ъгъл навън..5-6 санта отвесна стена..Прав ъгъл навътре..Дано ме разбраПървоначално написано от godji3
![]()
Та, естествените гърди са мноо по приятни на гледане..А и на допир.
Първоначално написано от eliyiy
Хубаво е, че използвате форума за да получите информация, но все пак не се увличайте с темите - това се отнася за автора.
Иначе харесвам и силиконови гърди. На пипане са доста приятни, имал съм удоволствието.
Против съм когато се слага в ранна възраст, например 20 годишни момичета. Силикона го възприемам като вид "грим", който трябва да се използва в по-късен етап.
Не ми харесва силикона, не харесвам изкуствените гърди дори на вид. Но одобрявам слагането му, ако момичето найстина няма гърди, комплексира се/има проблеми с това и т.н.
За мен гърдите са признак на женственост.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Против хубавата жена е хубава когато има какво да покаже без 1000 операции !![]()
ПРОТИВ... дебилизма.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last