- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяна..
Значи, преди няколко дена се запознах с едно момче. От начало всичко беше ок, но после взех много да го харесвам, че даже да се влюбвам, но проблема е, че той е далеч от мен... в смисъл .. живее близо до моя град и само учи тук.. Проблема е, че не знам как да му кажа, че изпитвам това към него...Идеи?!
![]()
I try to make it through my life.. In my way
There is you.. I try to make it through these lies..That’s all I do...
Имаш уста, имаш крака.. кажи му. Но мисля, че ще е по-добре, ако изчакаш малко, все пак се познавате от скоро. Прави му намеци, но не се натрапвай.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Е да де, но мисля, че може да не изпитва същото.. Мисля да почакам малко..Познаваме се от доста скоро и може би не трябва още да му показвам, че имам чувства към него, а да се поопознаем още малко...
![]()
Точно![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
аве кво чакаш веккк
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
шът фък ъп!!!!Първоначално написано от awerw
ПП: По цял ден мисля за него, просто не ми излиза от главата. Седна ли да уча - мисля за него, легна ли да спя - мисля за него.. По цял ден си пишем ... Направо полудявам!!
ееми щом е толкова тежко положениетонека се земат младите щом се обичат
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако не му кажеш .. няма да разбереш дали изпитва нещо към теб.Първоначално написано от melocoton
Излезте някъде заедно и му кажи какво чувстваш.Успех!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Защо не си затвориш малоумния плювалник и да почнеш да мислиш с празната си тиква? Дечковци в моята тема не желая.. Еми, да, положението е тежко, а може да стане и за теб ако не се изметеш от тук..Първоначално написано от awerw
![]()
Синдрома на Интернет Рамбо се проявяваПървоначално написано от melocoton
![]()
ИначеПървоначално написано от Phobiaa
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
аве малката на колко си![]()
sapphire5![]()
Какъв Рамбо бе? Аз съм жива нинджа тука..Първоначално написано от EndlessVoid
Просто мразя, когато някой ми се прави на остроумен ...
Иначе... то за вас е лесно да ми кажете да му кажа какво чувствам, но ако бяхте на мое място...
Бил съм. Правил съм го. Било ме е срам. И какво? Нали се получиПървоначално написано от melocoton
Че и доволен бях
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
На 16. Защо? Ти да не си на 5?Първоначално написано от awerw
![]()
Ами да, но тук нещата са по специфични...Първоначално написано от EndlessVoid
да а аз съм на 17![]()
sapphire5![]()
Говори с някой общ познат да го пита дали те харесва
Да бе, а аз съм на 117.. То си личи просто по начина ти на писане, че не си на повече от 14 години. Влизаш с гръм и трясък в някоя тема и почваш наляво и надясно да пишеш простотии..Първоначално написано от awerw
![]()
Това също е вариант, но нямаме много общи приятели...Първоначално написано от razores
Много са ти 16Вкарваш се в такива филми ,че направо не е истина...
![]()
Щом не можеш да му го кажеш ,покажи му го ...Не може да стоиш без да предприемаш действия и да чакаш нещо да се случи ей така от нищото ...![]()
--------------------------------------------------------
Изчакай малко .. Първо го опознай : ) Все пак се познавате от скоро : ) След това започни малко по малко с намеците.Не прекалявай ест ; dd и накрая му признай : ) Пък може и той да изпитва същ0то .. ; p Успех![]()
обречена си, ако не опиташ..
ние няма как да знаем за неговите "чувства"..
е, успех![]()
Всеки си мисли, че нещата са различни при него... и в това е иронията. И според мен са ти много 16 - запознали сте се преди няколко дена, а ти започваш да се влюбваш? Не е така, повярвай ми, просто се привързваш лесно и го бъркаш с влюбване...Първоначално написано от melocoton
Вярно си е ,много са ти 16![]()
Един съвет ще ти дам ,който е малко отклонен от темата: Стига си се дърпала такава!Лошо впечатление правиш, така хората не 16 ще казват ,че са ти много ,ами и 10 също .![]()
По Темата: Искаш прекалено много, моето момиче.Искаш да се получат нещата ,защото го харесваш ,обаче не искаш да предриемеш действие.
Е как очакваш да се получат нещата ?!Ние с какво можем да ти помогнем ,като не се вслушваш? Не сме вълшебници /поне аз не съм
/
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
в подобна ситуация съм била![]()
както и да е,първо трябва да му кажеш че гоо харесваш или поне да намекнеш,просто ще се получи лошо ако той си помисли че не го харесваш и изведнъж след много опознаване му съобщиш какво ти се мотае в главата,трябва да е на ясно със случващото се![]()
след това просто идва опознаването, не искай на момента отговор дали и той има подобни симпатии към теб, бъди търпелива и постоянна,ако решиш че не не си струва след 3-4 дни,повярвай ми било е само увлечение![]()
![]()
като се опознаете ще се разберете харесвате ли се или не,ако да-е па вземете се^_^
УСПЕХ!!!![]()