.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Връзка от разстояние

Първо - извинявам се, ако има подобна тема, търсенето нищо не показа.

Та, според вас разстоянието може ли да се превърне в пречка за една връзка ? Имали ли сте такава, и ако да - било ли е проблем за вас ?

Лично на мен есента ми предстои да замина да следвам в друг град и се притеснявам как ще се отрази това на отношенията ми с приятеля ми. От скоро сме заедно, но бяхме приятели доста време преди това и сме много близки. Нещата между нас за момента се развиват много добре, но се притеснявам как ще е когато замина. Разбира се, ще се връщам при всеки удобен случай, той също ще идва при мен когато може, но няма да е същото ... страхувам се с времето това да не доведе до охладняване на отношенията ни.

Споделете какво е мнението ви.

Много е тежко да имаш такава връзка.. Аз ако съм.. няма да издържа.. Проблем е!
    I try to make it through my life.. In my way
    There is you.. I try to make it through these lies..That’s all I do...

Град
    Бургас ^^
    Естествено, че с времето ще охладнеете един към друг. Аз мисля, че връзка от разстояние няма никакъв смисъл. Пробвай, но ще останеш разочарована. Аз не съм имала такава връзка и не искам.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Ще ти е много трудно, тежко, съмнително какво/що/защо/как прави. Много вероятно е сама да се разрушиш дори и да няма изпълнения от негова страна. Трябва да му имаш желязно доверие, за да издържиш на това.
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Да тежко е,но може да се издържи!И това дали ще охладнеят чувствата ви,зависи само и единствено от вас двамата!

Може би в тази връзка изпитанието ще е разстоянието Не е проблем, но наистина трябва да си изградил доверие на отсрещния човек
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Връзките от разтояние са мит!
    Рано или късно всичко,което си имал с този човек пропада.
    Както са казали хората''Очи , които не се виждат се забравят''
    Единственият начин този вид връзка да съществува е вие и партьорът ви наистина да изпитвате нужда и желание към другия.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Повече от фен Аватара на razores
    Зависи от теб и него. В момента съм в такава връзка обаче приятелката ми е тук цяло лято иначе през другото време много ми липсва. Проблема е че лесно може да се изневери в такава връзка. Всичко зависи от вас.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Re: Връзка от разстояние

Та, според вас разстоянието може ли да се превърне в пречка за една връзка ?

Да, определено се превръща в пречка. Особено, ако отношенията не са заздравени предварително. Трябва да има силна основа за да издържи. Това си е цяло изпитание, но пък тези, които го преодолеят, ще видят, че си е струвало.

Имали ли сте такава, и ако да - било ли е проблем за вас ?

В момента имам такава връзка. Първите 4 месеца ги прекарахме заедно, след което аз заминах да уча в друг град. Е, да, 60км. са, но пак си е разстояние. Започнахме да се виждаме само weekend-ите. Беше трудно и все още е, но пък се държим. Летата ни заедно са прекрасни. И изобщо всеки момент с него все още е вълшебен. <3
    Заедно сме вече 2 години.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Връзка от разтояние може да просъществува. Родителите ми от началото на отношенията си все са били разделени. Я той в Германия тя Кипър, я той в Гърция тя в България, я той в Англия тя в Германия... Да не говорим че близо 2 години се виждаха само уикендите защото той работеше в друг град. Е да ви кажа заедно са от 16 години и много се обичат. Стига да има желание и любов всичко става.

Град
    Пловдив
    ИмаХ такава връзка 3 години и малко Трябва много доверие и много компромиси... От наша гледна точка тези неща ги имаше...но моите чувства охладняха и се разделихме преди 2-3 месеца . Преживели сме много ... и трудни и хубави моменти..Абе, всичко зависи от вас...ако не се бяхме отдалечили един от друг и двамата се борехме..сигурно нямаше да свърши така...Така, че борете се ако се обичате Успех

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Естествено, че с времето ще охладнеете един към друг. Аз мисля, че връзка от разстояние няма никакъв смисъл. Пробвай, но ще останеш разочарована. Аз не съм имала такава връзка и не искам.
    Съгласен съм.Аз също не виждам бъдеще в такава връзка

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на spopi
    Да от личен опит го знам няма смисал.Боже колко е трудно и колко боли.

Благодаря за бързите отговори ...
    За момента се опитвам да се настроя оптимистично, той непрекъснато ме уверява, че за него няма значение, че заминавам, и че всичко ще е ок ... но то е ясно, че така ще си говори, няма да ми каже "Еми айде, като дойде време да заминаваш късаме и това е."
    Аз на него му имам огромно доверие, за времето, през което се познаваме, съм се убедила колко много държи на мен и колко неща е готов да понесе/направи заради мен. Мен не ме притеснява чак до такава степен и фактът, че ще се виждаме по-рядко, но знам, че на него това повече ще му тежи. Особено в началото със сигурност ще се прибирам доста често, но това все щак ще продължи само до един момент ...
    Наистина ми се ще да вярвам, че връзката ни ще просъществува, през краткия си 19 годишен живот не съм срещала човек като него (не просто "гадже"), нито мъж, нито жена ...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ще ти кажа само да се приготвиш за много наложителни усилия. Не спрямо него, а спрямо себе си. И на теб няма да ти е лесно. Но пък, както казах, ще видиш, че си заслужава.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Най-добрата ми приятелка е с гаджето си от повече от 2 години. Той е в Италия а тя в Германия. Виждат се веднъж на 1-2 месеца за няколко дни и през ваканциите си ходят и двамата в БГ. Имат си доверие хората, чуват се, пишат си и се обичат. Имам колежка която е от 2 години и половина с приятеля си и се виждат само уикендите и ваканциите защото учат в различни градове. Аз и любимия по време на изпитите първия семестър не се виждахме повече от месец за да може да си учим на спокойствие и да не се разсейваме. Абе човек като иска нещо няма кой да го спре. Ако почнеш обаче да си мислиш "О той къде ли е? С кой ли е? Мисли ли за мен? Бла бла бла" просто забрави. Така не става. Примиряваш се че той си има живот, излиза с други хора, забавлява се и си гледаш и ти живота. Ако си имате доверие и сте сигурни един в друг няма да страдате толкова много.

Град
    Петрич
    Лично според мен няма нео такова като връзка от разстояние, е.. да, зависи и от човека,но аз лично не бих могъл да издържа. Както, ако сте чували, че ''да обичаш отдалече е все едно да лижеш захар през стъкло".. въпрос на мнение, на психика, знам ли..
    е, аторке, дано си от търпеливите

Град
    Lyon
    it doesnt work ;]
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

На мен също ми предстои да замина да уча в друг град.Ще си идвам,разбира се.С гаджето ми сме заедно то близо 7 месеца и много се обичаме.Аз съм в същия случай и явно няма как да помогна, но мога поне да си кажа мнението.Според мен,ако любовта ви е силна и много се обичате, ще издържите и разстоянието няма да е чак толкова голям проблем : ) Има една поговорка .. Разстоянието погубва малката любов, а голямата - прави още по-силна : )

Супер фен
    Град
    София
    Ако питаш мен - никак не е добре да имаш "връзка от разстояние"! Постепенно тя ще се разпадне, защото няма да се виждате често, няма да общувате един с друг...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Phobiaa
    Връзките от разтояние са мит!
    Рано или късно всичко,което си имал с този човек пропада.
    Както са казали хората''Очи , които не се виждат се забравят''
    Единственият начин този вид връзка да съществува е вие и партьорът ви наистина да изпитвате нужда и желание към другия.
    +1 (без последното изречение. Ти сериозно ли?? )
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

ДА имала съм такава връзка и е мн трудно може да се издържа но стига да има мн добро разбиране и най-вече доверие...

Град
    Враца
    Кво толкова? Нали няма вечно да сте разделени След някоя и друга година ще сте заедно, та чак ще си писнете
    еlsy

Само хората които са се влюбвали силно и истински могат да кажат, че любовта няма граници. Следователно и разстоянието не е пречка. След като си стигнала до форума с такъв въпрос значи се съмняваш че вашата връзка ще издържи. Следователно тя не е достатъчно силна...Незнам какво да ти кажа. Ако си убедена във вашата безусловна любов не се притеснявай. Но ако има съмнения не си късай нервите и не си губи времето...

Хм такива връзки според мен са невъзможни. Колкото и голямо доверие да си имате, не можете да бъдете сигурни. Като се видите веднъж на месеца после ще ви става още по-гадно...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си