.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    нз като гледам ваще само дет не са те вързали за тях хубаво е хораа да дъжат на теб ама чак толкова
    според мен хубаво е си поговориш с тях но като гледам какво т ие казвала майка ти едва л ище разберат нз
    пожелавам ти успех

попитай ги защо те прибират толкова рано. Запознай ги с приятелките си по някакъв начин. На пижамено парти на филм у вас или си лакирайте ноктите у вас..незнам ие момичетата какви неща правите. Та запознай ги и после ги питай защо не те пускат до 9 или 10 часа. И сподели отговора за д аможем да ти помогнем

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    попитай ги защо те прибират толкова рано. Запознай ги с приятелките си по някакъв начин. На пижамено парти на филм у вас или си лакирайте ноктите у вас..незнам ие момичетата какви неща правите. Та запознай ги и после ги питай защо не те пускат до 9 или 10 часа. И сподели отговора за д аможем да ти помогнем
    Ама те се познават..аз не излизам от онзи ден с тях..излизам от 1-2, с някои от 3 години че и 4..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм на 14. Нашете са обаче голяма паника! Особено маминка ми. Ако към 21.30 не съм пред нас да ме дзяпа от тъпия си прозорец...не знам какво ще и стане. Сякаш някой ще ме открадне. Аз като излизам почти никога не съм сама. Се съм в група. Ама не, там до дупето й да седя! Тая година може само да го сънува!!!

Мале то се оказа, че трябва да се радвам като ме пускат да стоя след 10... Егати кви родители има...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си