.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

проблеми с паролите

Здравейте От скоро имам facebook. В началото нямах проблеми, но от скоро забелязвам,че някой ми влиза в профила и качва една снимка,която аз не искам да бъде качена,затова изтрих сниимката и смених паролата, както и тази на пощата си.След няколко дни снимката пак беше качена,пак я изтих,пак смених паролата,но сега тя отново е там. Аз не разбирам много,затова ви моля,ако някой е по-запознат с facebook да ми помогне със съвет какво да направя,за да не може никой да ми влиза в профила. Благодаря ви предварително

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    откъде влизаш във ЛицеКнига? ако влизаш от училище, може да има кейлогър или просто да не си излязла от акаунта. ако влизаш от зала също има вероятност някой да ти разбира паролата. ако влизаш от вас, едва ли ще е трудно да разбереш, кой си прави шегички.

п.с. - направи си нов акаунт и пиши един и-мейл на администраторите на ЛицеКнига, да ти изтрият сегашния акаунт.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Тя може да го затрие и без помощта на администратор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на L0ST
    много е вероятно да ма keyloger и на нейния компютър... смис не е невъзможно и без това отваряте всичко, което ви се прати по скайп (коворя за мнозинството)..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Тя може да го затрие и без помощта на администратор.
    не използвам лицекнига, затова съм назад с информацията. благодаря за поправката.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    сканираш за вируси (в някои keyloger-и слагат троянски) триеш ги ако не стане преинстал вече и си сменяш паролата

много е вероятно да ти сменят паролата от пощатата

Благодаря на всички за помоща. Винаги сум влизала от моят компютър в къщи и 100% нямам вируси, няколко пъти сум пропуслака да изляза от акаунта но от тогава сум си сменяла паролата поне 10 пъти.Наиснина съм се видяла в чудо, изключително неприятно е :

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от innababy
    Благодаря на всички за помоща. Винаги сум влизала от моят компютър в къщи и 100% нямам вируси, няколко пъти сум пропуслака да изляза от акаунта но от тогава сум си сменяла паролата поне 10 пъти.Наиснина съм се видяла в чудо, изключително неприятно е :
    Да не ти е при "Снимки с мен" демек някой те отбелязва на снимката от неговия си компютър и ти автоматично я имаш в профила си !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си