- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам две момчета. Как да постъпя??
Ем.. от 5 месеца харесвам момче/момче А/. Той е с 5 години по-голям от мен и когато съм с него просто
!! Той никога не ми е казвал, че ме харесва, но среднощните обаждания, шегите, с които си търси целувка от мен, и това, че казва, че не може да заспи без да поговори с мен го доказват!!
Но ето, че преди няколко дена се появи момче /момче Б/, което е на моята възраст и аз си паднах по него
, но не спрях да харесвам А. Още на 2 ден, Б ми призна, че много ме харесва и аз също отвърнах със същото.
Вечерта като си говорех с А по телафона без да искам му споменах нещо за Б и той ме попита дали го харесвам, но отговорих НЕ..!!
Сега и 2та ме харесват, аз също ги харесвам и 2та. Знам, че трябва да избера един, но не искам да нараня никой.![]()
![]()
МОЛЯ ВИ.. ПОМОТНЕТЕ!!![/i]
Неможеш да имаш и двамата.Или единия или никой..
Излез и с двамата и виж с кой ти е по-добре.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ами ако качиш снимки мисля, че ще мога да ти помогна
No Soul
Пусни темата още няколко пъти и ще намериш отговора ....
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от Vanish
Излизала съм и с двамата, но и двамата много ми харесват. Не мога да избера!!!Първоначално написано от Phobiaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не може да ги обичаш и двамата еднакво (ако говорим за обич изобщо) . Сигурна ли си , че не искаш да тръгнеш с някой от тях просто ей така?
Ако съм прав просто си избери единия , но не очаквай кой знае колко сериозна връзка .![]()
Е.. да не ги обичам еднакво, но и двамата - много силно и не искам да изгубя нито да нараня никой от тях!!Първоначално написано от radeberger
![]()
![]()
преди няколко дена се появило новото момче, а ти вече много силно го обичашае стига лиготии, бе, не ви ли писна. опознай второто момче. първото го познаваш от много време, а в новото, като го поопознаеш, може да откриеш неща, които не ти допадат и да прецениш, че другият е по- добър.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
пробвай с монета-ези е А,тура-Б![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сериозно ли очакваш някой да ти кажа, без да познава никой от тримата? И ще вземеш ли насериозно съвет, ако сега ти кажа "Момче А" е по-добре?! От непознат от някъв си форум?![]()
Но да, мисля, че първият е по-подходящ, но си оплескала нещата, като си казала на втория, че го харесваш.
пусни им и на 2мата![]()
Разумно решение.Първоначално написано от bbbrs
![]()
А ти кой харесваш повече?
К'во намираш в единият,какво намираш в другия ?
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
++.. и аз смятам, че трябва да избереш първия.. мисля че харесваш втория само защото ти е казал, че те харесва.. а изглежда си прекарваш далеч по-добре с т.нар. момче "А"..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Избери на коя от двете да сложа катинар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ami az haresah "B" o6te predi da mi kaje 4e me haresvaПървоначално написано от wali00
А защо си казала на А, че не харесваш Б?
Филми,филмиии!
za6toto si misleh 4e 6te po4ne da me otbqgva ako naistina mu kajaПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Абе пусни и на 2мата и ще са доволни :ДПървоначално написано от cuttiepatuttie
![]()
Мисля, че момче А е по-добрия избор .. Познавате се от по - дълго време..може да му се има повече доверие.. Плюс това от поста ти съдя, че момче А те е заслужило повече от момче Б![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Тройка ? Какво по-хубаво от това ?![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
ЧетворкаПървоначално написано от Doomcryer
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Защо имам чувството, че вече съм чела такава тема....
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
вижж ... абее и тукаа са едни сериалии ...
щомм се забавлявашш с момче А ... значии това е тойй ... дошъл е някъф за 2 дена и ти вече го обичашш ... това не е възможноо !
Бъди с този , който те прави щастлива![]()
![]()