- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- некой дали нема като моя проблем??
Не си го почуствал - не си го казал .
Евала .. !Вече останаха много малко хората които го казват искрено и от сърце, и само, и единствено тогава когато го чустват .. повечето го ползват като `здрасти..`
![]()
+1!Първоначално написано от gLypChenCee
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Според мен те мързи, точно когато дойде момента и идва един дълъг, бавен мързел, който те спира да изречеш думите.![]()
ама ако зема да умра ще тежи на твойта съвест да знаеш, междо другото неска ми е много гаден ден....Първоначално написано от rakiQ
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом я обичаш, не виждам какъв проблем трябва да е, за да не можеш да и го кажеш.. Тя сигурно ще заплачче от радост ако го чуе, вдъхни и малка надежда, че не си губи времето ;д
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
казах и по телефона че я обичамто тва е като на живо нали??
не ви трябва да знаете ква и беше реакцията![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Я сподели? Как реагира момичето? Не е в реанимацията нали![]()
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
stranna rabota (dori i na priqtelkata si da ne moje6 ) ama ima i takia osobnqci--> za teb stawa wypros ama nishto li4no\
kysmet s wul6ebnata dumi4ka![]()
Човек, имам същия проблем, заклевам се..
Снощи ме гледа в очите и ми вика "Обичам те", а на мен ми е на върха на езика и не мога, и не мога да го кажа, ебаси..
+++++++++++++++Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
всички дрънкате едно и също че може би като срещне момиче което обича истински тогава само ще му дойде от вътре.. ай ай стига глупости.. просто има хора на които им е трудно да говорят и споделятз а чувствата си . Има хора на които им е трудно да кажат ей така Обичам те. Може би си един от тях.. Може да не и го казваш често (даже изобщо) , но стига един път да и го кажеш и ще хвърчи до небето.
К'во каза пичката?Първоначално написано от tuzaro
А колкото до проблема ти - по-добре е така, защото веднъж ще вземеш да заобичаш някоя, ще й го кажеш и ше те отебе, вече нема си й интересен - еби, без да обичаш. Ще усетиш коя е правилната! Т'ва ми е мнението, не може некакъв форум да ти помогне да можеш да кажеш "Обичам те!". Ти можеш сам да си помогнеш, ако наистина го искаш, другото са глупости най-вече. Верно, кажи как реагира???
...
Получава се така защотото си зле.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
когато го мислиш наистина ,ще можеш да го казваш по 10000000 пъти на ден.Първоначално написано от tuzaro
sleda ot lubovta
Радвай се. Нека първо тя ти го каже. Като го каже казваш - и аз. И аз съм така. По-скоро не искам да го казвам, отколкото да не мога, но то все тая.Първоначално написано от tuzaro
Temet Nosce
벨야카