.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Харесвам едно момиче тя знае но защото ...

Харесвам едно момиче тя знае но защото се притеснявам като говоря с момиче просто незнам какво да и кажа и тя вече не ми обръща внимание много какво да направя за да си я върна ?

Събирай смелост и я заговори! Само с очаквания и надежди ще си доникъде!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Проблема е че като съм с нея или в компания и незнам какво да говоря с тях те си говорят за разни тяхни приятели който аз не го познавам.. или примерно като съм само с нея какво на каква тема какво да си говорим.

Цитирай Първоначално написано от 854771
    Проблема е че като съм с нея или в компания и незнам какво да говоря с тях те си говорят за разни тяхни приятели който аз не го познавам.. или примерно като съм само с нея какво на каква тема какво да си говорим.
    Каквото ти дойде на акъла само да не е някоя простотия...

Разпитваш нейни познати или общи познати за това какво харесва. Така започвате разговор за нещо и т.н...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Тоест искаш от нас съвет на каква тема да говориш с нея?! В никакъв случей не говори за училище и за игри Попитай я харесва ли си някой, по какви момчета си пада, по какви връзки нещо подобно, отговарящо за тема на твоите години
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Поговори с някой нейна приятелка .. тя ще ти каже какво харесва.Попитай я примерно какви филми обича да гледа,каква музика слуша.. има толкова мн неща.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    1.Тя никога не е била твоя.
    2.Сядай да учиш ...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе много ми е тъпо тъй някой като тръгне да разпитва какво харесвам и почне да полага усилия да ми направи хубаво впечатление... да се прави на нещо, което не е... да ми се мазни и... грррр...
    Мъже, бъдете мъже!
    А когато искате да впечатлите дадена девойка - бъдете джентълмени и мъже, ласкатели, но и личности.

Ти специално нищо не можеш да направиш.
    Що?
    Щото си смотан.

Как да превъзмогнеш смотаността си?
    Разбери кой си и бъде този някой. Не се страхувай да слушаш своята музика, гледаш своите филми, четеш своите книги, имаш своите убеждения и интереси, изразяваш своите чувства и мисли, дори и ако те са в противовес с това, което момичето уж харесва и приема добре! Така ще спечелиш уважението й, ще блеснеш с мъжественост и оригиналност. Комбинирай с красиво ухажване и тя е твоя.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Пийни една водка, и действай . Така ще ти дойде смелостта. Да оставим шегата настрана, верно си е.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    2.Сядай да учиш ...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    2.Сядай да учиш ...
    ++++
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Град
    София
    Единственият човек, който може да ти помогне е самият себе си! Ти сам трябва да преодолееш срама си! Пък и със сигурност ще намериш някоя подходяща тема за разговор! Допитай се до нейни приятелки, питай ги какво харесва да прави момичето, какви са нейните интереси...! Не е чак толкова трудно да го направиш! При това момичето не е кой знае колко тъпо, че да не схване, че те е поне малко срам! Ето това трябва да прикриеш, трябва да й покажеш, че не си някой жалък плъх (с извинение), а че си способен на много за нея, че си "зрял"!

П.П. - не се безпокой, всяко момче е поне малко срамежливо (както и момичетата)! Само не трябва да мислиш за това как да я впечатлиш, а просто да действаш, без спънки, без препятствия! Дръж се естествено, не се прави на някой, който не си! Трябва да намериш тема, която да отговаря на възрастта и интересите ви!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Като за начало-пробвай се да се запознаеш с нея :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми