.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Училище + любов = .....

Здравейте приятели.
    Малко съм новак в любовта, макар да съм вече на 17 , но това не ми пречи. С малки крачки навлизам в нещата, но друго ме мъчи ... . Харесвам момиче от класа, но се чудя ако и кажа, което смятах да направя тези дни, се чудя как ще се развият нещата в училище имам предвид, тя е най-добрата ми приятелка, но ако не се получи според мен ще е доста конфузно , а ако се получи не знам как ще продължим след 12 клас. И сега ми е много трудно да реша какво да правя. Можете да кажите, че мисля много в бъдещето ама не знам вече.. . Малко помощ или поне съвети няма да откажа и мерси предварително.

Съжалявам ако има грешки ама е 00:11 и вече малко ми се спи

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    епа пробвай, или ще те отреже или не. не го мисли много.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Петрич
    ако не рискуваш, ние няма как да знаем.. дори да допуснеш грешка, ще натрупаш опит.. не е болка за умиране
    е, успех..

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Пробвай !!! А пък ако стане ще разнообразите даскалото с някоя друга целувка в някое ъгълче

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Училище + любов = shit
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Рискувай ! : ]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    до 12-ти клас вече ще имаш 2 деца от нея.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Аз съм горе долу в същата ситуация,т.е. зарежи ако се объркат нещата,т.е. те одреже всичко отива на майната си,особено ако се разприказва.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ох аз принципно съм против връзките между хора от един клас.Но все пак ти си решаваш,все пак можеш да предположиш нейната реакция,познаваш я най-добре.

И аз бях против връзките на хора от един клас докато не тръгнах с едно мом4е от моя клас .и вече ходим 9 месеца
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Аз съм горе долу в същата ситуация,т.е. зарежи ако се объркат нещата,т.е. те одреже всичко отива на майната си,особено ако се разприказва.
    Ем грешиш случи ми се същото разприказва се.Но не и останах длъжен веднъж я хванах за задника в коридора целунах я и я оставих замислена,просто ми се изкефи цяло даскало тогава...
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Пробвай смело
    С моя приятел бяхме от съседни класове.Лятото преди 12 клас бяхме на екскурзия и точно там и в двама ни се появиха адски силни симпатии един към друг,но точно поради същата причина ("Да направя ли първата крачка?!Да й/му кажа ли,че го харесвам?!А ако нещата не се получат как ще се погледнем в даскало?!) цели 5 месеца карахме само като приятели (въпреки,че от километри личеше,че се харесваме много) и накрая взехме,че се събрахме (и то благодарение на една устата приятелка,която все ни базикаше,че много си подхождаме )
    ...
    Тааа мисълта ми беше да действаш смело
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    in the reality : )
    Наистина мислиш прекалено надълбоко в бъдещето. Веднъж се живее, човек прави грешки, а и може да имате успех и това да бъде най-хубавата ти връзка. Късмет.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

То попринцип това от класа малко скапана история ми се вижда ама опитай не ти пречи но и няма да ти е лесно щом ти е от класа имах 1-такава връзка много е тъпо съобразяваш се пред учители ала бала абе нз ти си решавай
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Тва връзката с някой от класа е голяма драма.Не съм ставала свидетелка на дълга и хубава такава връзка.Но винаги има изключения.Пробвай пък каквото стане.
    Брях,брях

В моя клас си имаме две двойки .Едната наскоро направи една година ,а другата 8 месеца. Мога да ти кажа ,че ако найстина се харесват двама души няма абсолутно никакъв проблем да са от един клас. Наблудавала съм ги дълго и са найстина много щастливи. Моят съвет е не да отидеш и да й кажеш харесвам те аре да тръгнем. Според мен всичко трябва да стане бавно. Бавно да се сближите кафета, купончета, мили думи. Покажи й че имаш по специално отношение към нея нея. Да не й дойде като гръм от ясно небе, защото ще се отдръпне.

Рискувай, нищо че сте от един клас!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    риск печели, риск губи
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Училище + любов = FAIL.

дай пет лева
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Не си набивай филми.. Рискувай!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Училище + любов = ЛАЙНА

дай петДЕСЕТ лева
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Ами който играй - пичели, който ни играй - ни пичели
    Пробвай да й кажеш

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Най-добри приятели = откажи се. Надали я привличаш, инак щеше да ти сподели.Ама нищо не пречи да се пробваш де.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    такива връзки не вървят да знаеш - аз пробвах и нищо не стана
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    В моя клас има три връзки. Най-кратката е от около 7 месеца. И всички са щастливи, ама както казах - при вас приятелството е проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си