.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това с приятелството е супер тъпо
    С моя след една екскурзия се превърнахме в адски добри (а може би и най-добри) приятели.След като се събрахме приятелството ни дори се разрасна.Сега на първо място е моят най-добър приятел,а на второ - момчето,което обичам.
    Тааа мисълта ми беше,че всичко си зависи от хората.Аз също мислех,че ако двама души са били приятели,а след това станат гаджета всичко ще се прецака и точно за това не исках да съм с моя,но се оказа,че не е точно така.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    С моя пък се познавахме 3 години, но до там. Сега той ми е най-близкият приятел.На първо място приятел, а след това - гадже.

С един бивш (кофти ми е , че трябва да го нарека така). Беше ми най-най-най близкият приятел 3 години, всичко му споделях, какви ли не дълбоки признания му вадех. И нали, заблудих се , че може да има нещо между нас - ами нищо не се получи, може би заради мен. Нямаше привличане от моя страна,докато той ме харесваше от както се запознахме. И в крайна сметка цялото ни приятелство се оказа заблуда, не си дадох сметка, че той има задни мисли и т.н. Като сянката ми беше, както се казва. Което не е приятелство.

Та , за пича от темата - и ти ако си такъв приятел- откажи се..

Ако отложиш ще загубиш само това ще ти кажа
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Цитирай Първоначално написано от pamii
    Училище + любов = shit
    !!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Училище + любов = .....

Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    Здравейте приятели.
    Малко съм новак в любовта, макар да съм вече на 17 , но това не ми пречи. С малки крачки навлизам в нещата, но друго ме мъчи ... . Харесвам момиче от класа, но се чудя ако и кажа, което смятах да направя тези дни, се чудя как ще се развият нещата в училище имам предвид, тя е най-добрата ми приятелка, но ако не се получи според мен ще е доста конфузно , а ако се получи не знам как ще продължим след 12 клас. И сега ми е много трудно да реша какво да правя. Можете да кажите, че мисля много в бъдещето ама не знам вече.. . Малко помощ или поне съвети няма да откажа и мерси предварително.

Съжалявам ако има грешки ама е 00:11 и вече малко ми се спи
    С писаници мъж не мога да те направя, но като за начало НЕ и казвай какво чувстваш. Започвай повече физически контакт - прегръдки, докосвания и с времето пробвай да я целунеш, като сте само двамата и ако не ти върже го преживяваш и готово. Не искам да ти развалям мотивацията, но по-добре да си приземен преди да те приземят. Момичетата много рядко тръгват с най-добрите си приятели.
    Temet Nosce

벨야카

Докато все още учех от по горните класове имаше двойка от един клас, която от 9-ти клас до завършването бяха заедно, а след като завършиха се и ожениха И до днес все още са заедно и се обичат

Така, че можеш да пробваш
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    действай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Тегаво е пичага... И да се забиете, ще се чукате, ще се разделите, и после ако нещата са шибани, няма да е готино да не можете да се гледате до 12 клас...
    Но тва не е причина да ти пука...Ако ти харесва мацката - газ до дупка...
    Why care?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ъм... Джам парти! Мляскате се докато всички ви обсъждат и на родителската среща директора ви оправя пред всички как ви е гледал на камерите.
    Been there,done that

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Аз съм горе долу в същата ситуация,т.е. зарежи ако се объркат нещата,т.е. те одреже всичко отива на майната си,особено ако се разприказва.
    Ем грешиш случи ми се същото разприказва се.Но не и останах длъжен веднъж я хванах за задника в коридора целунах я и я оставих замислена,просто ми се изкефи цяло даскало тогава...
    браво !! ;ддд

Мн бързо ще си омръзнете
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Цитирай Първоначално написано от Shely
    Мн бързо ще си омръзнете
    аз не мисля така...хубаво е , че ще са заедно и през учебно време...лично на мен там са ми повечето спомени...всичко ще си изживеят заедно...ще са си още по-близки...

според мен трябва да пробраш...ако те отреже...кажии и че няма да позволиш на чувствата ти да попречът на приятелството ви..и така

АЗ ЩЕ ТИ КАЖА, НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ТРЪГВАЙ С МОМИЧЕ, КОЕТО Е ОТ ТВОЯ КЛАС ИЛИ ОТ ТВОЙТО УЧИЛИЩЕ, МОЖЕ ДА НЕ СТАНЕ КАКТО СТАНА С МЕН, НО СЛЕД ВРЕМЕ АКО СКЪСАТЕ(ГОВОРЯ ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗАЕДНО), АКО СКЪСАТЕ ТАКА ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ, НЯМА ДА ТИ СЕ ЖИВЕЕ ДОРИ, КАКТО СЕГА Е ПРИ МЕН, ВСЕКИ ДЕН, КОГАТО Я ВИДЯ, ОЧИТЕ МИ СЕ НАСЪЛЗЯВАТ, ПРАВЯ СЕ, ЧЕ НЕ Я ВИЖДАМ, НО И КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ...ЩЕ...БОЛИ... Нямам нищо против, пробвай се, но не дай си боже скъсате, няма да ти се живее, повярвай ми

и аз съм на 17 години и ми беше първата сериозна и дълга връзка и истинска обич

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ^ Филмирано емо ....

В моят клас има една много щастлива двойка.Вече са заедно от близо 2 години и са си много щастливи
    Бъдещето на тези връзки според мен зависи от хората.Ако не ви пука какво мислят другите и просто се наслаждавате един на друг ,няма да имате никакви проблеми : )

--------------------------------------------------------

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от candyelle
    Рискувай ! : ]
    Къции

Who's next!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    да много е гадно ако се разделите, имал съм подобен случай в началото на 8ми клас после цяла година трябваше да стой в една стая по 6-7 часа на ден, по-гадна година не съм имал през живота си... МОЯ СЪВЕТ: НЕДЕЙ!
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Училище + любов = shit
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Re: Училище + любов = .....

Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    Здравейте приятели.
    Малко съм новак в любовта, макар да съм вече на 17 , но това не ми пречи. С малки крачки навлизам в нещата, но друго ме мъчи ... . Харесвам момиче от класа, но се чудя ако и кажа, което смятах да направя тези дни, се чудя как ще се развият нещата в училище имам предвид, тя е най-добрата ми приятелка, но ако не се получи според мен ще е доста конфузно , а ако се получи не знам как ще продължим след 12 клас. И сега ми е много трудно да реша какво да правя. Можете да кажите, че мисля много в бъдещето ама не знам вече.. . Малко помощ или поне съвети няма да откажа и мерси предварително.

Съжалявам ако има грешки ама е 00:11 и вече малко ми се спи
    Много го мислиш,ти сигурно и сватбата си планувал вече..ама нали знаеш че когато правиш планове може и да не станат,така че живей за момента и и кажи квото имаш пък квото стане..

Никога няма да разбереш,ако не я попиташ! Поговори с нея,ако те харесва-всичко ще бъде наред! Ама какво като е от неговия клас? Да не би да е извънземно. Ако скъсат,ако скъсат... Ами,ако не скъсат??? Може пък да си изкарат дълго време заедно... :P
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Според мен приятелството не ви е голям проблем защото вие се познавате отлично и не би трябвало да има някаква пречка.
    Защото щом казваш че сте най - добри приятели няма никави пречки.
    Защото винаги от най - добри приятели между момче и момиче момичето или момчето се влюбва в най - добрата си приятелка или приятел. И на мене така ми се случи, сега завърших 7 клас, но повреме на 7 клас бях стана най - добра приятелка с едно момче което седеше точно зад мен и повреме на часовете той ми правеше така да се каже смешки постоянно ме размиваше и ме забавляваше, но когато имах нужда от него винаги ми помагашел Но един ден моята най - добра приятелка го бе питала уж на базик дали той ме харесва и той и беше казал " ДА " и след това тя нали ми каза и аз бях много учудена. На другия ден бяхме до късно на училище и след това се прибрахме заедо ( с най - добрия ми приятел) защото в един блок живее той и мойта баба ( е не живеят заедно а на различни етажи ) и точно пред асансьора го спрях и нали го питах за това дали е вярно и той ме каза че е вярно но също ми каза че си е знаел че аз няма да искам да тръгнеме защото е по малък от мене. И когато ми каза това аз му отговорих че това на мене не ми пречи но просто не искам да го нараня с двудневна връзка която ще го нарани а просто искам да си останеме пак много добри приятели и в този момент в който му казах за двудневната връзка видях как очите му се насълзиха.. и ми стана малко кофти.. и да ти кажа след този ден в училище няколко дни не ми говореше и аз пак го питах нали защо не ми говори а той ми каза че просто не ме чувал когато съм го заговаряла но общо взето отношенията ни не бяха едни и същи, втория срок той се премести на друго място да седи и много рядко той ме заговаряше ако исках нещо да му кажа трябваше да го заговоря. И след тая случка отношенията много охладняха.
    Та мисълта ми е, че трябва да рискуваш, но ако тя не ти върже както в моя случай много вероятно е отношенията ви да охладнеят. И да се учуждите малко по малко един от друг. Но ако ти върже се надявам да сте щастливи и да се обичате, защото обичта е най - важна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си