Ей, хора, не знам дали този раздел е подходящото място за тази тема, но просто мисля, че е най-подходящият.
Пиша темата защото преди време прочетох няколко статии от рода на "Никога не съм се целувал! Помагайте, не знам как се прави!" Е, хора предполагам, че и вие сте били или сте във тази ситуация, затова искам да споделя някои неща с вас.
1. Видеота, туториали и всякакви подобни глупости НЕ вършат никаква работа. Те са просто безсмислени.
2. Когато момента нястъпи, ще ви дойде отвътре как да го направите
3. Внимавайте със целувката с език попринцип тя се приема за нещо по-свързано със секса и ако вашата половинка е притеснителна недейте да и бутате език още от първия път. Колкото и да е странно, някои хора се плашат когато твърде рано пуснете езика.
4. Някои от по-притеснителните ще предпочитат да пийнат преди да се целуват за първи път (дааа, и такива има) обаче вие НЕДЕЙТЕ! удоволствието от целувката го получавате напълно когато сте трезвени! Както и със секса!
Като заключение ще ви кажа: И аз се притеснявах, и вие, след прочитането на тази тема сигурно ще се чувствате по абсолютно същия начин, но, наистина, целувката ви е заложена в основните инстинкти така да го кажеме... няма начин да се провалите