[b] От маса на маса на кръчмите украса ...
Аз ходя по заведения и ако по това се водиш трябва да съм най-отворения ! Целта като излезнеш на дискотека е да впечатлиш със стил, а не с грим или чалга манталитет ! Обличаш някакви по-елегантни дрешки (Не като за бал) но нещо повече от дънки и блуза ! Всички харесват сладките момичета а не типажа (натруфена с грим и приличаща с над 4 години над възраста си) Ходи на места в които има поне малък фейс контол (без цигани и пияни хора с анцузи) Друго ценно нещо е да не правиш стойки, а да се забавляваш (Има момичета който отиват на дискотека само да позират цяла вечер и да се правят на интересни с свойте капризи ! Другото нещо в което момичетата бъркат е когато някое момче ги заговори и те за да се показват колко са интересни се държат гадно (Ако не те кефи момчето просто му кажи че нямаш интерес) Ако тези неща се спазваха от 60 на 100 от момичетата всичко щеше да е супер ! А и да не забравя да ти кажа че по такива места има пияни и дрогирани хора от които трябва да се понапазваш защото под въздействието на веществата хората незнаят какво правят ! [Всичко това е мое лично мнение (и наблюдение) Надявам се да съм ти помогнал]