- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чудя се..дали наистина ме харесва или просто е много загорял
Да,съгласна съм с това,че всеки мъж мисли за секс..Друг е въпроса,че някои не го показват..За разлика от "откритите"..
Относно това,защо е с теб - само ти можеш да разбереш..А и като те гледам,нямаш нищо против да си му само за секса..Тогава не виждам къде е проблема ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
I'm in the pursuit of happiness and I know that...
Първоначално написано от whysosad
охх ии двамата ме разбихтеПървоначално написано от BabyBluee
![]()
![]()
![]()
По темата: Ох и аз имах некви емоции за през лятото..но само свалки..щом не е от твоят град НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.. сори ако прозвучи грубо..но е така..Пък и се възползвай от секса..![]()
Според мен те лъже за това,че нямал приятелка..а ако това е било вярно вариантите са:
1. Да е грозен..
2.Да е задръстен..
3.Още в самото началото на другите си връзки да е намеквал на момичета за секс и те да са разбрали що за стока е..
Може би не те взима много на сериозно щом имате само лятото малко време да сте заедно..има нужда от секс..щом сте на голямо разстояние един от друг няма да продължи дълго това между вас бъди сигурна.. по-дъбре си намери момче от твоя град дори това да не стане веднага..за всеки влак си има пътници..![]()
www.black.eu
Black is the identity we all share!
Да попитам нещо и по темата, а и малко извън нея. Пишете, че всички мъже/момчета искат секс. Момичетата/жените, които са правили секс, не искат ли и те? Или мъжът иска, а жената дава колкото да мине вечерта...Всяка нормална, зряла жена, правила секс иска секс и мисли за секс. Друг е въпросът, че голямата част от жените искат И друго освен секса. Нека всяко момиче, което е правило секс и после не иска да прави отново, да ми пише по 1 ЛС. Да видим ще ме се задръсти ли пощата или не! Хората искат секс, защото е приятно, защото е заложено в природата ни, защото е полезно и доставя положителни емоции и заряд. за някои е необходимо да го правят с важен и близък човек, а за други няма значение.
знам, че го желаешПървоначално написано от Gr0zDan0v
krem4et0, напълно си права. Мъжете мислят основно за секс (в което няма нищо странно и срамно). Жените обаче също (наблягам на жените, не малките прости шматки дето не знаят дали им се пикае или пори). Затова и се дразня на глупавите и незрели разсъждения в стил "Ами той ме иска само за секс.." - Е,и ? Кво да не би да иска да те корми или да те коли? А и какво пречи от само секс да се премине към нещо по-сериозно. А в бъдеще когато момичето стане жена дали няма да прави секс за една вечер или да има предимно сексуални връзки с мъже?
Не знам дразня се на задръстените хора и тези с прекалени предразсъдъци, а такива бол.
Не по-малко ме нервят и глупавите и непросветени сексуално дебилчета, които са тръгнали да правят неща, които просто не могат.
Виж, аз съм от групата на задръстените и тези, които не приемат да са само за секс. За мен е нужно повече от харесване, за да си легна с някой. За това и бройката ми е толкова нищожна на тези години. НО това не значи, че не обичам да правя секс и че аз сама не искам секс от партньора си. Някакво средновековно мнение, че сексът служи за удоволствие на мъжа, е наседено във всички момичета. А това е много грешно и неправилно.Първоначално написано от Grudi_SeXa
Към авторката. Ако интересите ви не съвпадат-не правете секс. Ако той не желае връзка, а ти искаш-не правете. Ако обаче и двамата нямате против отношенията да са ви чисто сексуални, тогава си правете секс.
Принципно упрека за "задръстеност" не беше насочен към теб, може би си такава, а може би просто си имаш сериозни принципи за тея неща. Под задръстени имах предвид такива, дето ми се правят на света вода ненапита и гледат тъпо като се спомене нещо, свързано със секса (все едно се говори за Големия Адронен Колайдер), а в същото време чупят от свирки и т.н. нечий инструмент. И двамата знаем, че бройката не е критерий за качество.Първоначално написано от krem4et0
С това съм адски съгласен и е добре доста от тея "задръстените" и другите "непросветените" да си го набият в главите. Ключовата дума в секса е взаимно.Някакво средновековно мнение, че сексът служи за удоволствие на мъжа, е насадено във всички момичета. А това е много грешно и неправилно.
Авторката предполагам вече е решила кво да прави след толкова многобройни и разнообарзни съвети.![]()
ако искаш да разбереш дали иска само секс питай самия него..
пък ако ти се прави секс с момчето прави.. какъв е проблема ?
сега ще ти споделя нещо,когато питах приятеля ми защо иска да правим секс :дали защото има нужда от това или защото ме обича? и той знаш ли какво ми отговори:и двете .... в първия момент се стаписах ,но после разбрах че е искрен мисля че сама можеш да си извлечеш поуката от моита случка![]()
Детска му работа.Ти защо си чистиш ушите с клечки,защото обичаш да си чиста или имаш нужда от това?Първоначално написано от zority7
Само да те светна, че в последно време мъжете са станали по-големи лигльовци и от жените. Нали вече не ходят в казарма...Първоначално написано от Unabomber
А иначе жените мислят за секс и имат нужда от него не по малко от мъжете. А на psyhqsala-та само искам да ти кажа,че няма начин да знаеш дали някой държи на теб, докато не дойде момента, в който ще ти го докаже по един или друг начин. Няма смисъл да се чудиш какво е това, което има между вас. Моят съвет- наслаждавай му се докато го има, не прави планове за бъдещето от сега, пък времето ще покажедали си струва. Ти си жена все пак- довери се на интуицията си!
Само да те светна ,че това не са мъже,а 15-16 годишни паляци с прически "Гео Милев" на 1 плюнка живот....Истинските мъже и без казарма са си мъже!Първоначално написано от vik4et0
![]()
Само да те светна, аз със 15-16 годишен не съм излизала дори и когато аз бях на 15-16! Това с казармата естествено беше шега, но факта,че младите мъже не са това,което бяха за жалост си остава. А интересно, ти очевидно не си на 15-16, но също не си ходил и в казарма, но съдейки по самочувствието ти,че вече си мъж мисля,че няма как да си на повече от 21...Първоначално написано от VinDiesel
Ами на 20 години съм,имам редовна и второстепенна работа,издържам се сам,не чакам на мама и тати,според теб мамино детенце ли съм?Първоначално написано от vik4et0
А кой е казал,че си? Аз също имам редовна работа и следвам едновременно с това. Също така живея сама и само се издържам. Ма си мисля,че не сме тук да си ги мерим,нали? Аз просто наблегнах на факта, че жените не са тези,които искат лигави връзки или поне със сигурност не са единствените. Не знам как си решил,че се опитвам да ти кажа,че си мамино момченце, но си мисля,че не е редно да подценяваш 15-16 годишните,защото и ти си бил същия и то не отдавна, а и те имат шанс да станат самостоятелни и независими като теб.Първоначално написано от VinDiesel
Засегна ме с последното изречение ,както и да е.Аз също пробвах за висше миналата година с "Педагогика на физическото възпитание и спорт"Влезнаха да учат точно тези ,които ти описваш ,че не са за подценяване.На испита които са си платили им писаха по-високи оценки.Явяването на физическия испит беше публично,след моето представяне имаше групичка момичета ,които ме питаха колко са ми писали,тъй като дадох скромно да го кажа, добри резултати...Аз отговорих 3-ка и ме погледнаха с широко отворени усти.Ония незнаеха как да си вържат маратонките,камоли нормативи да попълват.Малко са момчетата по на 15 - 16 ,които да са свестни ,поне за мен.
Винаги е било така, тези на които татковците им плащат - просперират.
Брей, това е вярно, ама какво правят тези дето няма кой да им плаща. С тези разсъждения си до никъде и това определено не е причина да не опитваш. Освен това повечето изпити са анонимни. Мойте бяха- 4бр изпити- 3 по рисуване и един по математика. Не стана от първия път, но човек не се отказва лесно от нещата, които иска. Или поне аз не го правя. VinDiesel- ти също трябва да опиташ пак. Ако си толкова добър, колкото твърдиш, ще се намери кой да те забележи. А и не се обиждай от последното изречение, нито от първото, защото целта на казаното беше, за да разбереш,че няма лошо да си мамино дете, стига да можеш да се оправяш и сам. Аз може да си изкарвам парите и да живея под наем, но разчитам на 100% на моите родители да удрят по едно рамо,когато имам нужда...Първоначално написано от diksi
За мен парите не са проблем,но няма да стане тая.Аз не съм инвалид.Връзки също имам,колегите от второстепенната ми работа,ми се скараха защо не съм й се обадил.Казах й само"Неискам да ставам нещо с пари или с връзки,искам сам да си постигна всичко в живота"А и вече чувам ,че завършилите във Варна "Свободния" на много места не им признават дипломите.Тази година пак ще кандидатствам,но няма да е там и със спорт.Обиден съм йПървоначално написано от diksi
![]()
Хмм принципно и на мен парите на са проблем обаче, това което постигна напред в живота си, искам да е благодарение само и единствено на мен. Искам да мога някога да кажа, че всичко съм постигнала сама и да е истина..