- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеална пропорция
Търсих доста из нета,неможах да намеря и реших да пусна тема,търся таблица за идеална пропорция на тялото в сантиметри, някои ако може да намери такава или има . или може да ми помогне
![]()
примерно.. ако раката ти е 40см колко трябва да ти е талията.. бедрото..прасеца и т.н
![]()
![]()
![]()
Женските са:
90см. - гръдна обиколка
60см. - талия
90см. - ханш
To infinity and beyond.
Първоначално написано от cool_doll
![]()
Брях,брях
....
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Вече освен изчисляването до точност в сантиметри на талия, ханш и гръдна обиколка, изчисляваме и прасеца, рАката "и т.н"?Първоначално написано от isthislove
![]()
Предлагам някой да напише някакви размери за всички части на тялото, а isthislove на Коледа вместо да яде сърми, ще си ги търкаля по пода, че да не си развали идеалните пропорции.![]()
Хммм 40 ръка? Автора на темата (незнам дали е мъж или жена) явно има предвид мъжките мерки, и то за тези които ходят на фитнес
Ами 40ръка си е добре, за останалото трябва да е релефно и да е съразмерно, ако гръдната ти обиколка е 130 ама циците ти са виснали за сутиен нема кво да си горовим
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първо раката ми не е 40см а е 41 .. второ дали ш таркалям сърмите по пода или ш ги ям си е моя работа и гръдната ми обиколка не е 130см маина а е 120 .... и така де никои неписа по темата![]()
Няма идеални пропорции за прасци,бедра,колена,дължин на космите в носа,големината на пръстите...
Има естетическо приятно тяло,което зависи от гледната точка на човека срещу теб.
това го знам.. питам специялно за размери маина ...Първоначално написано от Shia
ела да тренираме заедно и ш ме видишПървоначално написано от heiress
![]()
офф![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
еми оф ебаси и коча майнаПървоначално написано от bathory
![]()
никои като непише по темата
Кажи за какъв ръст ти трябва и щте ти напиша![]()
ако някой иска мога да му пратя и цялата таблица с идеаните пропорции на женското тяло