.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Козметика

Супер фен Аватара на spopi

Козметика

Хора на месец по колко пари харчите за козметика ( за тяло за коса)
    Най-малко поне колко пари ви трябват и колко разполагате общо взето което се сетите.
    Направи ми впечатленияе че много хора си купуват нещта за който на мен не ми остават пари.И ми стана интересно затова реших да пусна темата.
    Много ми стана интресно горе-долу какво си купавате
    При мен е различно най-често от какво имам нужда понякога като ме обвземе мания или си навия нещто си го купя ако не е козметика пък дреха някоя.
    Но червило или гланц лак за нокти парфюм.Зависи от какво се нуждая.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз лично съм в криза от около една година, по простата причина, че майка ми не работи. Преди като работеше, вали гърми средно на месец получавах от нея 20-30лв. и всичко отиваше в козметичния магазин.
    Сега положението е опсайд и когато искам пари от баща ми я за кремче, я за лак за нокти, я за лак за коса получавам репликата "Другите деца, които нямат пари и не ползват такива неща? Седни си на гъза и не ме занимавай с глупости" .............................................

За тази една година точно два пъти сме били с него в Кауфланд и аз просто се забивам на козметичния щанд и си пълна количката с какво ли не. Моите "козметични глупости", както ги нарича той, са 2/3 от сметката. (Пък той ходи за храна там).

Много съм се депресирала, понеже ако искам да си боядисам косата трябва да му кажа две седмици по-рано и през тия две седмици да му повтарям всеки ден. Същото е с подстрижките, с коламаската и абе... въобще всичко, което е над 5лв. .....

Преди години идеш в козметичния с 30лв. и си накупиш ВСИЧКО, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, от което имаш нужда, а сега 30лв. не стигат за нищо...........

А всичко друго, което е под 5лв. успявам да си го взема благодарение на двевните джобни, които полуачавам от татко.

Това дори не ме научи да бъда пестелива и т.н., защото да си пестелив НЕ ОЗНАЧАВА да се лишиш от нещо (както е в моя случай) КОЕТО ТИ Е АДСКИ НЕОБХОДИМО И НУЖНО, ами примерно да кажем да успееш да го намериш на по-ниска цена и да ги използуваш по-дълго време............

Ще ти кажа и за едната моя приятелка.... средно на месец дава 60-80лв. за козметики, но това е по простата причина, че РАБОТИ.

Супер фен Аватара на spopi
    и аз да работа но няма как още съм малка пък явно повече от мой пари си купувам като си събирам или родителете ми да ми дадът най-много 10 лева

зависи.
    С един гел за лице, примерно, карам 2-3, понякога и 4 месеца.
    С кремовете е същото.

На козметици не ходя..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    20 лв давам месечно горе долу - лакчета, гланцове, душ-гелове, шампоани, маски за коса, за лице, гелчета за измиване, спирали и това е г/д На козметик не ходя. Повечето неща си ги купувам от Ейвън

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    охх... като почнем шампоан, маска, лак за коса, пяна ако ми е необходима, червило, фон дьо тен ( той е на 2 месеца),спирала( и тя не е всеки месец),други глупости за косата, бои,крем за ръце, за лице, гел за лице, тоалетно мляк , тоалетно мляко за тяло,хининова вода
    много са

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен
    Град
    София
    Аз на месец г/д харча по 20-30 лева за козметика (душ-гелчета, гланцове, парфюми, дезодоранти, кремчета...)! Не ходя на козметик, грижа се сама за себе си - обезкосмяване и т.н.
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Всеки месец ли си купувате душ гел и маска?
    Аз нямам такива проблеми - когато ми потрябва фон-дьо-тен, спирала или нещо такава, майка ми ги купува, защото държи да използвам хубава козметика - пък някак си не ми се иска аз да дам 11-12 лв за коректорче.
    Два пъти месечно ходя при козметичката да ми оправи веждите, през останалото време сама - взима по 4 лв, т.е. 8 лв.
    Обаче се каня да ходя и на коламаска на триъгълника всеки месец - там ще ми взима още 7-8, обаче се надявам майка ми да го покрие това.

На мен излизанията много ми ядат пари... Ама много! 40 лв - ей така си хвърчат!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    При мен почти всеки път е различно. Попринцип от козметиката като цяло използвам: шампоани, кремове (за лице,ръце и тяло), почистващи гелове за лице (поне по 2 най-малко) , лакове за нокти, гланцове и овлажняващи балсами за устни, пудра, фон дьо тен, черен молив, спирала, сенки, лак за коса, лентички за обезкосмяване и кола маска (понякога, защото попринцип карам с бъсначка (за краката говоря)). В момента за друго не се сещам. На месец за козметика харча понякога по 20-30 лв., а друг път повоче. Все пак не всички неща се свършват за 1 месец!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Всеки месец ли си купувате душ гел и маска?
    Аз нямам такива проблеми - когато ми потрябва фон-дьо-тен, спирала или нещо такава, майка ми ги купува, защото държи да използвам хубава козметика - пък някак си не ми се иска аз да дам 11-12 лв за коректорче.
    Два пъти месечно ходя при козметичката да ми оправи веждите, през останалото време сама - взима по 4 лв, т.е. 8 лв.
    Обаче се каня да ходя и на коламаска на триъгълника всеки месец - там ще ми взима още 7-8, обаче се надявам майка ми да го покрие това.

На мен излизанията много ми ядат пари... Ама много! 40 лв - ей така си хвърчат!
    е кво е значението дали ти ще си ги вземеш или майка ти ? парите не идват ли от едно и също място ?
    и аз ползвам качествена козметика , майка ми ми дава пари и аз си ги купувам какво толкова има?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си