- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го ,но незнам как да го привлека към себе си ПЛС ХЕЛП
Здравейте !Аз обичам едно момче ,но той не ме забелязва .Като цяло сме само съучеици. Не сме имали много разговори, даже почти сме нямали
Знам ,че трябва да го заговоря по някакъв начин, но съм прекалено срамежлива... Имам му скайпа (не смея да му пиша
) и домашния телефон (не смея и да му звънна
)
ПЛС ХЕЛП![]()
Първоначално написано от p1rpl3princ3s
Именно...
Брях,брях
Ами, ако постоянно си мислиш колко те е срам, как можеш да оплескаш нещата няма да стане. Като се разминавате някъде по коридорите му кажи поне едно "Здрасти"...или като ще ходите някъде с приятели можеш ей така да му кажеш да дойде....например"Тази събота сме на излет до еди-къде-си, идва ли ти се?", така хем няма да те е срам, хем няма да изглеждаш все едно му се натискаш.![]()
Преодолей срама си! Той няма да те изяде, нито пък да те набие или нещо от сорта!Все пък, просто трябва да му привлечеш вниманието и да му покажеш, че той те интересува! Не е толкова сложно, няма да обезвреждаш бомба!
Щом му имаш скайпа ме напиши например "Здрасти, какво правиш" и т.н. Накрая, като видиш, че има ентерес го питай дали си харесва някого и така...
Въобще се опитай да не си толкова срамежлива, преодолей го!
П.С.: Ако те е чак толкова срам дори и да говориш с него, директно - целувка и това е!![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
най-лесно е по скайпкажи му здр и почваш
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Във всяка тема главният проблем е срама.. И на всеки пост отговарям едно и също, сега ще го кажа и на теб! Преодолей срама си, ако искаш да постигнеш нещо в това твое силно желание![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Тва ме разби..
По темата:
Какво толкова сложно има да му напишеш едно "здр" като начало в скайп,след това да си лафите? Непринудено е. А щом сте съученици действа и стария номер:питай го до кой урок сте примерно по география ии така ще завържеш разговор. Ох,знам ли... Само бъди по-смела! Успех. =]
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
не й давам повече от 12Първоначално написано от Zarity
![]()
Каква е тая обич без никакви контакти, незнам![]()
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
ДетинскаПървоначално написано от izlishna
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Или по-точно въображаема ;дПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
..
Кико
обичаш някой без да се вижате почти не си говоритее .. е тфа не е обич! просто си го харесала по силно и мисълта че не сте заедно те кара да си мислиш,че едва ли не го обичаш..
почни лека по лека да го заговаряш в даскало ,да му пишеш по скайпа ии някфи такиваа.. и нещата можат да се получат ако и той те хареса!
аа между другото на колко си.. ?![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
Единственото решение е да почнете да си говоритеПо-добро от това никъде няма да намериш
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
И кво..ние ли да му пишем вместо теб? >.< пф..Първоначално написано от p1rpl3princ3s
няма ли очен контакт, няма шанс
GTA Stunting
Може и да е такаваПървоначално написано от izlishna
![]()
Даже нз как да го нарека!!! Може би наистина го харесвам много, но... просто откачам (буквално) като съм около него и се чувствам някак странно...
На 12 . Знам , че съм малка ,за да говоря за любов и т.н.!Първоначално написано от problem4ety
Просто започни да му пишеш и нещата ще се наредят. Опознайте се малко. Ти кво очакваш като не се познавате да стане нещо. Разбери кво харесва - музика, филми, книги... Започни да общуваш с него. Покажи, че не ти е безразличен. Вместо да му пишеш ти седиш тука и пускаш теми... Хващай скайпа и не му мисли. А на живо ако е още по - добре.
Всяко вдишване е квадратче към теб...