.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Обичам го ,но незнам как да го привлека към себе си ПЛС ХЕЛП

Здравейте ! Аз обичам едно момче ,но той не ме забелязва .Като цяло сме само съучеици. Не сме имали много разговори, даже почти сме нямали Знам ,че трябва да го заговоря по някакъв начин, но съм прекалено срамежлива... Имам му скайпа (не смея да му пиша ) и домашния телефон (не смея и да му звънна )
    ПЛС ХЕЛП

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Re: Обичам го ,но незнам как да го привлека към себе си ПЛС

Цитирай Първоначално написано от p1rpl3princ3s
    Здравейте ! Аз обичам едно момче ,но той не ме забелязва .Като цяло сме само съучеици. Не сме имали много разговори, даже почти сме нямали Знам ,че трябва да го заговоря по някакъв начин, но съм прекалено срамежлива... Имам му скайпа (не смея да му пиша ) и домашния телефон (не смея и да му звънна )
    ПЛС ХЕЛП
    Именно...
    Брях,брях

Ами, ако постоянно си мислиш колко те е срам, как можеш да оплескаш нещата няма да стане. Като се разминавате някъде по коридорите му кажи поне едно "Здрасти"...или като ще ходите някъде с приятели можеш ей така да му кажеш да дойде....например"Тази събота сме на излет до еди-къде-си, идва ли ти се?", така хем няма да те е срам, хем няма да изглеждаш все едно му се натискаш.

Супер фен
    Град
    София
    Преодолей срама си! Той няма да те изяде, нито пък да те набие или нещо от сорта! Все пък, просто трябва да му привлечеш вниманието и да му покажеш, че той те интересува! Не е толкова сложно, няма да обезвреждаш бомба! Щом му имаш скайпа ме напиши например "Здрасти, какво правиш" и т.н. Накрая, като видиш, че има ентерес го питай дали си харесва някого и така...
    Въобще се опитай да не си толкова срамежлива, преодолей го!

П.С.: Ако те е чак толкова срам дори и да говориш с него, директно - целувка и това е!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    най-лесно е по скайп кажи му здр и почваш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Във всяка тема главният проблем е срама.. И на всеки пост отговарям едно и също, сега ще го кажа и на теб! Преодолей срама си, ако искаш да постигнеш нещо в това твое силно желание
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    Враца
    Пробвай с...

(магнит)
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Пробвай с...

(магнит)
    Тва ме разби..
    По темата:
    Какво толкова сложно има да му напишеш едно "здр" като начало в скайп,след това да си лафите? Непринудено е. А щом сте съученици действа и стария номер:питай го до кой урок сте примерно по география ии така ще завържеш разговор. Ох,знам ли... Само бъди по-смела! Успех. =]
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    Бургас ^^

Re: Обичам го ,но незнам как да го привлека към себе си ПЛС

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    ПЛС ХЕЛП
    Именно...
    не й давам повече от 12

Каква е тая обич без никакви контакти, незнам
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Детинска

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Детинска
    Или по-точно въображаема ;д

обичаш някой без да се вижате почти не си говоритее .. е тфа не е обич! просто си го харесала по силно и мисълта че не сте заедно те кара да си мислиш,че едва ли не го обичаш..
    почни лека по лека да го заговаряш в даскало ,да му пишеш по скайпа ии някфи такиваа.. и нещата можат да се получат ако и той те хареса!
    аа между другото на колко си.. ?
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Единственото решение е да почнете да си говорите По-добро от това никъде няма да намериш
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Имам му скайпа (не смея да му пиша ) и домашния телефон (не смея и да му звънна )
    ПЛС ХЕЛП
    И кво..ние ли да му пишем вместо теб? >.< пф..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    няма ли очен контакт, няма шанс
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Детинска
    Или по-точно въображаема ;д
    Може и да е такава
    Даже нз как да го нарека!!! Може би наистина го харесвам много, но... просто откачам (буквално) като съм около него и се чувствам някак странно...

Цитирай Първоначално написано от problem4ety
    аа между другото на колко си.. ?
    На 12 . Знам , че съм малка ,за да говоря за любов и т.н.!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Пиши му бе!
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Просто започни да му пишеш и нещата ще се наредят. Опознайте се малко. Ти кво очакваш като не се познавате да стане нещо. Разбери кво харесва - музика, филми, книги... Започни да общуваш с него. Покажи, че не ти е безразличен. Вместо да му пишеш ти седиш тука и пускаш теми... Хващай скайпа и не му мисли. А на живо ако е още по - добре.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си