- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикаване на цикъл...
Знам, знам, че и преди е имало такива теми, четох и в гугъл, но...искам личен отговор. ;д Нещо изпитано, което знаете, че със сигурност действа и по възможност да не са хапчета...
За забавяне не ме интересува, искам да ми дойде по - рано и да свърши, за да ми е спокойно.
Налага се...Пък и няма да го предивзвиквам с химии...не мисля, че ако ми дойде с 1 седмица или 5 дни по - рано ще е проблем за организма ми, пък и не съм първата, до сега май не съм чула за усложнения в последствие.. Може и да не съм права, знам, че не е хубаво, но наистина този път не искам да разчитам на природата да си свърши работата...защото ще си я свърши със сигурност...Първоначално написано от YaNcHeToOo
тук намирисвам плаж море? затова ли е![]()
най-добре се посъветвай с гинеколог
аз преди време ходих , защото не ми идваше и ми изписа едни хапчета ,от които ми дойде
ЦЕНЗУРА се казват
Редактирано от kalpazanka
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аха.Първоначално написано от POLLINA
Аз по принцип трябва да отида на гинеколог профилактично, но проблемът е, че няма кога да отида до личната...а и е на другия край на София. Със сигурност трябва и ще отида, но не се знае кога и затова ми трябват поне за сега някакви домашни "рецепти" в краен случай. Четох за пакетчета ванилия в кола или лимонада или една чаена лъжичка канела...
мии аз честно казано не вярвам на такива работи
пробвай с тия хапчета , на мен лично по никакъв начин не ми навредиха.. малко ти се доспива.. ама свиква се![]()
те се пият 3 днимай само... с листовката пише![]()
Склонна съм да ги пробвам, но предполагам, че трябва рецепта..предписание от лекар ? :s Иначе колко г/д струваха ако помниш ?![]()
3,55![]()
ами за рецепта не знам.. пробвай може да мине и без нея![]()
А ако искам да предизвикам цикъла си 10дена преди да трябва да ми дойде попринцип? Много ли е?
отиваш на лекар и питаш
Всички, споменали медикаменти в темата, да се чувстват генерално предупредени за депортиране в БАНгладеш!
И вземете прочетете правилата на форума! Досега смъртни случаи от тази дейност няма!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!