.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Дайте идея моля ви ;(

имам контролно по логика във вторник
    обаче има една таблица която ми трябва,но е много дълга и не мога да я науча ..а не знам на кой чин ще седя...
    дайте идея как да успея да препиша че ми е много важно

п.п. знам че ще кажете научи я..ама не мога..дълга е а и имам още 10000 неща...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Слагаш си чантата и др глупости на масата, и без да се притесняваш потиш и трепериш си вадиш пищова и преписваш. До сега проблеми съм нямал.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

или на бутилка от кола си лепваш от към тебе баблицата в и така , ддз

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Един приятел си снима на телефона и после гледа от него. Но зависи какъв ти е телефонът, де.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Един приятел си снима на телефона и после гледа от него. Но зависи какъв ти е телефонът, де.
    И аз съм така по химия. Телефоните с touch screen са идеални за такива работи.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тия идеи отпадат,защото на чина не трябвало да има нищо освен лист и химикал а телефона..може би .. :/

мерси все пак
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Слагаш си две поли...на долната нареждаш пищовите, с горната (една идея по-дълга) ги покриваш и си свиркаш. И сядаш на по заден чин.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    отиваш да си я преснимаш, обаче казваш да ти намалят размера
    вземаш едно кабърче и с него прикрепяш таблицата ПОД чина т.е. на плота на който пишеш, обаче не много силно - правиш го така, че да можеш да си въртиш таблицата -> когато има опасност да те види я завърташ към чина и тя се скрива, а когато можеш я завърташ към себе си и преписваш

не съм го пробвала, но майка ми ми е казвала, че работи
    е то зависи и от преподавателя де
    успех
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    отиваш да си я преснимаш, обаче казваш да ти намалят размера
    вземаш едно кабърче и с него прикрепяш таблицата ПОД чина т.е. на плота на който пишеш, обаче не много силно - правиш го така, че да можеш да си въртиш таблицата -> когато има опасност да те види я завърташ към чина и тя се скрива, а когато можеш я завърташ към себе си и преписваш

не съм го пробвала, но майка ми ми е казвала, че работи
    е то зависи и от преподавателя де
    успех
    Баси яката майка имаш! Мойта ше ме убие ако разбере ча ползвам пищови. А за пищова: една приятелка разправяше че си е купила коректор в шишенце и отлепила част от обвивката му и тя вече не може да се залепи. Отвътре лепнала хартийката с отговорите и я похлупила с отлепената част която има парченце тиксо да може да се отваря и затваря и така отваря го когато даскалите не гледат и като минат си го затваря а и предполагам че ще ти позволят да си оставиш коректора на чина а ако не стане слагаш пищова под чорапогащника или ако носиш очила в калъфчето и като мине даскала си го закриваш с кърпичката за чистене.

anonymous546178
    Guest
    егати сложните схеми... вие ще си научите за 5 мин а пищова го правите 2 часа...
    днес са чисто царски пищов си направих класното по англииски.. само откъснах листа от нас и и го предадох

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си