.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    така е много готино..но запомни...че дори и в началото да нямаш чувства.. след време приятеля/ката няма да ти е безразлична
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    аз практикувам това от доста време и никой от нас 2мата не е започнал да изпитва чувства или нещо сходно..секса си е секс ..приятелството си е приятелство
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Ами по-скоро не. Винаги се развалят отношенията после.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не, не бих (на)правила нещо подобно. За мен е важно да има чувства и те да са взаимни. Не бих си развалила и приятелството с някого при положение, че има специализирани магазини, в които се предлагат какви ли не алтернативи.
    Наясно съм със себе си, че ако направя нещо подобно, на следващия ден ще изглеждам жалка в собствените си очи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз след като изпитвам сексуално влечение към даден мъж значи той съвсем не ми се само приятел. Как може да обичаш някой, да те е грижа за него, да си споделяте всичко И да правите секс а да сте просто приятели? Наистина не го разбирам. Или може би не сте приятели в истински смисъл на думата а сте просто познати? Аз към приятелите си имам чувства и то доста силни и ако правехме и секс то щеше да е все едно сме гаджета .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Секса без чувства бързо омръзва.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    HarleyFlanagan, има и хора, за които сексът върви ръка за ръка с чувства. За мен не е просто търкане на епидермис в епидермис.
    Това, че не изпитвам любов към моноблока и не искам деца от него не означава, че трябва да прехвърля маниерите от тоалетната в спалнята и да сменям сексуалните обекти, както сменям ролката тоалетна хартия във WC.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Когато се говори за секс с приятел, то ние говорим за секс, който не е емоционално обвързан, а по-скоро си е задоволяване на нужда/инстинкт.

Ще бъда леко вулгарен, ама когато ви се досере, вие само във вашия кенеф ли тичате или бихте използвали и някой, който ви е по-близо и също отговаря на стандартите ви за чистота и т.н.?

За много хора секса без любов е едно просто търкане на епидермис в епидермис, но понякога човек си има нужди, които иска да задоволи и не му стига да го прави сам, а си трябва да е споделено. Просто задоволяване на една потребност, като например да ти направят масаж на раменете, а какъв по-добър вариант от това да се обърнеш към приятел, който познаваш и знаеш, че няма да има проблеми, вместо към някой непознат/а?
    И все пак. Как може секса с приятел да не е емоционално обвързан? Говоря за приятел като истински приятел с който прекарваш време и извън леглото, споделяте разни неща, помагате си и изобщо се разбирате супер а не за някой с който се срещаш замо за секс. Нима за приятелите ти не те е грижа? Нима по време на секс няма да се постараеш този "приятел" да се чувства максимално добре и задоволен? Нима няма да направиш някой и друг компромис? Това не значи ли автоматично че за теб не е просто чукане? Защото все пак нали на другия ден тоя човек трябва да го погледнеш в очите и не можеш да го третираш като "кенеф" . Пък и нали ти е приятел не би трябвало да го нараняваш съзнателно. А какво става ако примерно откриеш че този човек има странен фетиш или е супер зле в леглото и не желаеш да повтаряте "упражнението" а той проявява желание? Нима ще му кажеш истината? Малко хора биха го направили. Според мен една такава ситуация само би усложнила отношенията и би провалила приятелството. Ако искаш да си задоволяваш нуждите е по-добре да е с някой който не познаваш добре или някой "приятел" с който се срещате само за това.

П.С.: Аз не мога да отида до тоалетна на друго място освен вкъщи.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Вкарвате се в супер драмите и обясненията. Според мен зависи най-вече от приятелите, които искат/не искат да го правят. Имам приятелки, които знам, че никога не биха си легнали с мен или който и да е техен добър приятел, има и такива, които биха го направили. Зависи кой как възприема секса и с какво го обвързва. Както казах и в една друга тема - за мен секс и любов/чувства са различни неща.

Град
    Варна
    никога няма да правя секс с най-добрата ми приятелка,ако ще и супер мацка да е
    нз супер ми е странно тва
    виж ся,друго е не толкова близки приятелки
    Kristiyana

Мега фен Аватара на Concussion
    Не, не може на следващия ден всичко да си е по старому.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Преди исках да го направя ,но разликата беше ,че аз имах чувства към него . На този етап не бих го направила.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

е май не е кой знае какво :P поне при мен, де от време на време си го правим с най-добрия ми приятел,но това не ни влияе особено на отношенията на следващия ден всичко си е както преди
    и най-важното е никой да не разбира иначе изообщо даже няма да усетя кога са ме заклеймили като к**ва
    Truth is only skin deep

Тука мноо модератори станаха ше се избиЪт майна

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Заинтригува ги темата, няма да я заключват.

Едва ли и все пак ако го направя това ще означава, че имам тръпка към него, нещо по различно от приятелско чувство.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не бих. На първо място нямам толкова близък приятел (мъж), към който да изпитвам нещо повече от добро приятелско чувство. Имам добри познати, близки приятелски двойки, но мой си приятел мъж-не. Нямам приятел от мъжки пол, който мога да кажа, че обичам дори и приятелски.
    За това говоря хипотетично, защото просто не съм изпадала в подобна ситуация. И все пак не бих правила, защото не деля сексът от любовта, защото всичките ми близки познати от мъжки пол са обвързани за мои близки или мои приятелки и бих разрушила не една, а 2 връзки, защото не ме привличат сексуално, защото и аз не ги привличам сексуално.

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Вкарвате се в супер драмите и обясненията. Според мен зависи най-вече от приятелите, които искат/не искат да го правят. Имам приятелки, които знам, че никога не биха си легнали с мен или който и да е техен добър приятел, има и такива, които биха го направили. Зависи кой как възприема секса и с какво го обвързва. Както казах и в една друга тема - за мен секс и любов/чувства са различни неща.
    За да не се повтаряме.... +1

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Заинтригува ги темата, няма да я заключват.
    Е ся му е мястото да се появи мачока и да я заклъчи с едно неадекватно "аЗ"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Улицата
    да аз имам такава фр. с която сме израстнали заедно и докато бяхме свободни и двамата се сексахме и пак сичко си беше окей между нас и сега след като и двамата си имаме гаджета сме си супер добри фр и се1 нищо не сме правили взаимотношенията са ни на 6
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имам добра приятелка ,познаваме се от малки ,но не бих,защото може да си развалим приятелството.Иначе е много секси

Banned
    Правил съм секс с много добра приятелка и пак бих го направил ,но няма как на следващия ден нещата да са си същите,просто няма как да стане тоя номер...

яко ще е .. но не е препоръчително
    teeeen !!

Град
    столично парче
    Абе нека е някоя яка мацка, пък ако ще да я познавам от детската люлка пак не бих я върнал!

Що пък да не може да си е същото на другия ден ... то си е до характер ... щом даден човек има толкова добра приятелка или приятел че да си споделят дори и пикантни тайнички какво пречи да си станат по близки и в някое друго отношение ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си