- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с приятел
така е много готино..но запомни...че дори и в началото да нямаш чувства.. след време приятеля/ката няма да ти е безразлична![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
аз практикувам това от доста време и никой от нас 2мата не е започнал да изпитва чувства или нещо сходно..секса си е секс ..приятелството си е приятелство![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Не, не бих (на)правила нещо подобно. За мен е важно да има чувства и те да са взаимни. Не бих си развалила и приятелството с някого при положение, че има специализирани магазини, в които се предлагат какви ли не алтернативи.
Наясно съм със себе си, че ако направя нещо подобно, на следващия ден ще изглеждам жалка в собствените си очи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз след като изпитвам сексуално влечение към даден мъж значи той съвсем не ми се само приятел. Как може да обичаш някой, да те е грижа за него, да си споделяте всичко И да правите секс а да сте просто приятели? Наистина не го разбирам.Или може би не сте приятели в истински смисъл на думата а сте просто познати? Аз към приятелите си имам чувства и то доста силни и ако правехме и секс то щеше да е все едно сме гаджета
.
HarleyFlanagan, има и хора, за които сексът върви ръка за ръка с чувства. За мен не е просто търкане на епидермис в епидермис.
Това, че не изпитвам любов към моноблока и не искам деца от него не означава, че трябва да прехвърля маниерите от тоалетната в спалнята и да сменям сексуалните обекти, както сменям ролката тоалетна хартия във WC.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И все пак. Как може секса с приятел да не е емоционално обвързан? Говоря за приятел като истински приятел с който прекарваш време и извън леглото, споделяте разни неща, помагате си и изобщо се разбирате супер а не за някой с който се срещаш замо за секс. Нима за приятелите ти не те е грижа? Нима по време на секс няма да се постараеш този "приятел" да се чувства максимално добре и задоволен? Нима няма да направиш някой и друг компромис? Това не значи ли автоматично че за теб не е просто чукане? Защото все пак нали на другия ден тоя човек трябва да го погледнеш в очите и не можеш да го третираш като "кенеф"Първоначално написано от HarleyFlanagan
. Пък и нали ти е приятел не би трябвало да го нараняваш съзнателно. А какво става ако примерно откриеш че този човек има странен фетиш или е супер зле в леглото и не желаеш да повтаряте "упражнението" а той проявява желание? Нима ще му кажеш истината? Малко хора биха го направили. Според мен една такава ситуация само би усложнила отношенията и би провалила приятелството. Ако искаш да си задоволяваш нуждите е по-добре да е с някой който не познаваш добре или някой "приятел" с който се срещате само за това.
П.С.: Аз не мога да отида до тоалетна на друго място освен вкъщи.![]()
Вкарвате се в супер драмите и обясненията. Според мен зависи най-вече от приятелите, които искат/не искат да го правят. Имам приятелки, които знам, че никога не биха си легнали с мен или който и да е техен добър приятел, има и такива, които биха го направили. Зависи кой как възприема секса и с какво го обвързва. Както казах и в една друга тема - за мен секс и любов/чувства са различни неща.![]()
никога няма да правя секс с най-добрата ми приятелка,ако ще и супер мацка да е
нз супер ми е странно тва
виж ся,друго е не толкова близки приятелки
Kristiyana
Не, не може на следващия ден всичко да си е по старому.![]()
е май не е кой знае какво :P поне при мен, де от време на време си го правим с най-добрия ми приятел,но това не ни влияе особено на отношениятана следващия ден всичко си е както преди
и най-важното е никой да не разбираиначе изообщо даже няма да усетя кога са ме заклеймили като к**ва
![]()
Truth is only skin deep
Тука мноо модератори станаха ше се избиЪт майна![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Заинтригува ги темата, няма да я заключват.Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Едва ли и все пак ако го направя това ще означава, че имам тръпка към него, нещо по различно от приятелско чувство.
Не, не бих. На първо място нямам толкова близък приятел (мъж), към който да изпитвам нещо повече от добро приятелско чувство. Имам добри познати, близки приятелски двойки, но мой си приятел мъж-не. Нямам приятел от мъжки пол, който мога да кажа, че обичам дори и приятелски.
За това говоря хипотетично, защото просто не съм изпадала в подобна ситуация. И все пак не бих правила, защото не деля сексът от любовта, защото всичките ми близки познати от мъжки пол са обвързани за мои близки или мои приятелки и бих разрушила не една, а 2 връзки, защото не ме привличат сексуално, защото и аз не ги привличам сексуално.
За да не се повтаряме.... +1Първоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Е ся му е мястото да се появи мачока и да я заклъчи с едно неадекватно "аЗ"Първоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
да аз имам такава фр. с която сме израстнали заедно и докато бяхме свободни и двамата се сексахме и пак сичко си беше окей между нас и сега след като и двамата си имаме гаджета сме си супер добри фр и се1 нищо не сме правили взаимотношенията са ни на 6![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Имам добра приятелка ,познаваме се от малки ,но не бих,защото може да си развалим приятелството.Иначе е много секси![]()
Правил съм секс с много добра приятелка и пак бих го направил ,но няма как на следващия ден нещата да са си същите,просто няма как да стане тоя номер...
Абе нека е някоя яка мацка, пък ако ще да я познавам от детската люлка пак не бих я върнал!![]()
Що пък да не може да си е същото на другия ден ... то си е до характер ... щом даден човек има толкова добра приятелка или приятел че да си споделят дори и пикантни тайнички какво пречи да си станат по близки и в някое друго отношение ...