.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Обичаме се но ..

Значи с едно момиче се познаваме от скоро и много се обичаме , но няма какво да си кажем ... Смисал като сме двамара ни е много приятно , но просто няма за какво да си говорим ;/ Да правим секс е изклучено Моля посаветваите ме нещо ... знам че такъв савет от разстояние неможе да се даде , но се пак ... Благодаря ви

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Научи значението на глагола "обичам " и след това го използвай ...

Мога да ти гарантирам ,че това ,което изпитваш , не е любов.А липсата на общи теми за разговор за мен значи ,че връзката ви няма да просъществува ...

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас ^^

Re: Обичаме се но ..

Цитирай Първоначално написано от SuN15
    Значи с едно момиче се познаваме от скоро и много се обичаме , но няма какво да си кажем ... Смисал като сме двамара ни е много приятно , но просто няма за какво да си говорим ;/ Да правим секс е изклучено Моля посаветваите ме нещо ... знам че такъв савет от разстояние неможе да се даде , но се пак ... Благодаря ви
    Не бъркай обичта с харесването! А щом няма какво да си кажете, няма смисъл да се опитвате да сте нещо повече от приятели
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Мога да ти гарантирам ,че това ,което изпитваш , не е любов.А липсата на общи теми за разговор за мен значи ,че връзката ви няма да просъществува ...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Просто и за двама ви това е първото влюбване и затова ти се струва, че много се обичате. Темите ви за разговор са се изчерпали бъзро защото явно не сте във възраст, в която да има кой знае какво толкова да си кажете. Ти се интересуваш от компютърни игри, тя тепърва от гримове и прочее... Просто продължавайте така и лека по лека ще натрупате опит в много нови за вас неща...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Говорете си за мен...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съгласна съм с по-горните мнения..Бъркаш "Обичта" с "харесването"..Двете понятия са различни неща,не ги обърквай..Както и да е..Щом нямате общи теми за разговор,явно не сте готови за връзка и само излишно ще се "тормозите"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Просто и за двама ви това е първото влюбване и затова ти се струва, че много се обичате. Темите ви за разговор са се изчерпали бъзро защото явно не сте във възраст, в която да има кой знае какво толкова да си кажете. Ти се интересуваш от компютърни игри, тя тепърва от гримове и прочее... Просто продължавайте така и лека по лека ще натрупате опит в много нови за вас неща...
    Благодаря ти за това мнение Явно само ти ме разбираш ..

И не бъркам любовта с хресването .. Просто от скоро се познаваме ( видях я преди около 3 месеца за 1-ви път ) и още като я видях неможах да отлепя очи от нея , още от тогава си пролича че и тя ме хресва , но тогава бях с друго момиче и не исках да я наранявам ..

Просто сме различни характери или още се притеснява да говори сводобно с мен , защото СМС-ите ни са по успешен метод на общуване Но иначе пак повтарям НЕ БЪРКАМ ХРЕСВАНЕТО С ЛЮБОВ ( а пък ако бъркам тогава я хресван супер много ) бих направил всичко за нея

Град
    Бургас ^^
    И не бъркам любовта с хресването .. Просто от скоро се познаваме ( видях я преди около 3 месеца за 1-ви път ) и още като я видях неможах да отлепя очи от нея , още от тогава си пролича че и тя ме хресва , но тогава бях с друго момиче и не исках да я наранявам ..

Просто сме различни характери или още се притеснява да говори сводобно с мен , защото СМС-ите ни са по успешен метод на общуване Но иначе пак повтарям НЕ БЪРКАМ ХРЕСВАНЕТО С ЛЮБОВ ( а пък ако бъркам тогава я хресван супер много ) бих направил всичко за нея
    Би ли дал живота си за нея?? Би ли зарязал всичко, ако тя не е добре? Не изричай толкова големи думи! На колко си подяволите ?!
    Right or wrong,
    I'm not real

Цитирай Първоначално написано от bobito_th

Би ли дал живота си за нея?? Би ли зарязал всичко, ако тя не е добре? Не изричай толкова големи думи! На колко си подяволите ?!
    На 17 съм подяволите !

И да , ако бъде с мен бих зарязал всичко ... а за това дали бих дал живота си за нея ... това закакво е нужно да го правя ? в какъв смисал ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тука много ме кефят как всеки си мисли, че разбира какво е любов, а реално живеят в доста егоцентрични малки святчета, където партньорът им е способ да надуят собственото си самочувствие.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И аз съм съгласна с това, не е любов, а временни интереси..

Щом няма какво да си кажете, така като познати и приятели, то не виждам, ако се получи нещо повече м/у вас какво ще си кажете ? Откажи се!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Тука много ме кефят как всеки си мисли, че разбира какво е любов, а реално живеят в доста егоцентрични малки святчета, където партньорът им е способ да надуят собственото си самочувствие.
    Нали това е разделат за ЛЮБОВ ? Тогава защо по дяволите се отклонявате от темата ?

Направете раздел МИСЛЯ СИ , ЧЕ СЪМ ВЛЮБЕН , и тогава там ще пиша !! Казвам как се чуствам , а вие ме изкарвате като някое дебело комплексарче каде играе само cs по целия ден и не излиза от вкущи , не е имал приятелка досега и се влубва в първата каде обръща внимание .. сериозно пораснете .. това е място кадето да си говорим за ЧУСТВАТА който имаме към даден човек , нали раздела се казва ЛЮБОВ , а не МЯСТО КАДЕ ДА СИ УБИЯ ВРЕМЕТО С ТЪПИ ЗАЯЖДАНИЯ И ТАМ ПОДОБНИ ..

Цитирай Първоначално написано от izlishna

И аз съм съгласна с това, не е любов, а временни интереси..

Щом няма какво да си кажете, така като познати и приятели, то не виждам, ако се получи нещо повече м/у вас какво ще си кажете ? Откажи се!
    Ми да няма какво да си кажем , но като сме заедно направо съм в небесата

Град
    Бургас ^^
    За какво е нужно да го правиш ли? Ами нали се обичате и ще направиш всичко за нея. На 17 си, но не си личи. Държиш се като 13-14 годишно дете. Много се обичаме... (puke) .. Вие си нямате общи теми и се обичате, но да не се повтарям.. пораснии!
    Right or wrong,
    I'm not real

Лично за мен това е увлечение, но ти си знаеш най-добре.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o

Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

За какво е нужно да го правиш ли? Ами нали се обичате и ще направиш всичко за нея. На 17 си, но не си личи. Държиш се като 13-14 годишно дете. Много се обичаме... (puke) .. Вие си нямате общи теми и се обичате, но да не се повтарям.. пораснии!
    Зависи ако трява да се самоубивам не бих го направил , защото няма да постигна нищо с това ..

Но ако примерно идва кола която ще я блъсне , бих скочил и я избутал от пътя дори и да гледам че колата може мен да удари .

Защо ти приличам на 13-14 годишно дете ? Нима факта че я познавам само от 3 месеца и я хресвам е нещо детинско ? така ли ?

Не казвам че винаги ще я обичам , казвам че сега я обичам ... немога да знам какво ще чуствам след година примерно

А и ти на колко си ?

Град
    Бургас ^^
    Защо ти приличам на 13-14 годишно дете ? Нима факта че я познавам само от 3 месеца и я хресвам е нещо детинско ? така ли ?
    Нямах тва предвид. Просто офф чети по-внимателно, щото не обичам да повтарям едно нещо 1000 пъти.
    Right or wrong,
    I'm not real

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Последно харесваш ли я или обичаш?Второто е малко вероятно.Приличаш на 13 годишно хлапе,заради начина ти на мислене..

Охх отказвам се да се обяснявам

Или ти не можеш да ни обясниш, или всички сме на едно мнение По-скоро второто
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Или ти не можеш да ни обясниш, или всички сме на едно мнение По-скоро второто
    +
    Right or wrong,
    I'm not real

Доста странно..А твърдиш,че се обичате Май бъркате обичането с харесването.Има голяма разлика. Не знам .. опитайте се да намерите общи теми на разговор.Казват,че мълчанието между двамата души понякога е приятно,но във вашия случай май мълчанието ви идва вповечко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си