- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите?
Здравейте..
Какво е мнението ви за хората със слухови апаратчета и бихте се комплексирали,ако и вие сте такъв човек.. ?![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Дай твоя снимка и ще ти отговориме![]()
А нужно ли е тя да знае как ходиш навън? Щом на теб ти е удобно и не се притесняваш не виждам проблем.
Ти ще се пържиш цяло лято,защото хората ще кажат нещо...На някои хора главите май са им само за симетрия.След като на теб не ти пречи майка ти какво се бърка?
Е чак пък такъв данък обществено мнение.Както ти е удобно мила.
Имам бебе в пубертет,
имам син в пубертет,
имам мъж в пубертет,
спрете земята искам да сляза.
Кво ти дреме,кво ще кажат другите. Живей за хората,а не за тяхното мнение. Иначе можеш да излезеш с пусната коса,колкото за пред майка ти и после да се вържеш на опашка.Първоначално написано от sorinanik
![]()
щом теб не те притеснява проблема ти не виждам защо майка ти не ти позволява,ама то нали най-важно е какво ще кажат хората![]()
уау с извинение ама имаш странна майка.. Вместо да мисли как на теб ще ти е добре тя мисли кво ще кажат хората..
+1Първоначално написано от anonimchetou
Не знам дали гледаш Хорейшио, ама вчера гледах много гаден епизод с момиче със слухов апарат...
Иначе ивчето е права.
Наистина, ако теб не те притеснява какво ще кажат хората, защо я слушаш!?Ходи си както на теб ти е кеф.Боже боже.. А колкото до това как да я убедиш, излез 2-3 пъти с вързана коса е така, на пук на нея и ако няма проблем, всичко ще е ок.
Big or small, lies are lies!
Майка и просто иска да я предпази, защото в днешно време хората сме гадни, такива сме просто, половината хора по улицата ще се обръщат и ще я заглеждат, понеже което е различно, е странно! Не искам да обидя никои, няма нищо срамно в това да имаш слухови апаратчета, както и смешно, но просто хората сме си такива. Сега стига за теб да няма никакъв проблем, остави я майка ти и както казаха излизай с пусната коса, а после се връзвай на опачка, кок, сплети се за 2 минути или каквото ти дойде на ум, за да не ти е удобно и да не ти е топло от косата.![]()
с извинение имаш много айде ще го кажа по-меко и аз -''странна'' майка.
защо трябва да те интересува какво ще мислят хората? пък и какво странно има в това?
ако бях в твоето положение, аз нямаше да проговоря на майка си дълго време... вместо тя да застане на моя страна и по няккаъв начин да го преживява с мен , тя да си мисли какво ще кажат хората...
П.С: винаги съм се възмущавала от семейства , в които хорското мнение стои пред това как се чувства някой.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
кажи и че навън не се стои с пусната коса ...
кажи и, че ти не се притесняваш кфо ще кажат хората ..
кажи и ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА !!
дано я убедиш
![]()
![]()
![]()
Всички се нахвърлихте срещу майка и, била странна, ала бала.Не, просто е майка и се притеснява за дъщеря си.Всички търсят само повод, та да се подиграват на някой, та дори и техен приятел, така че жената си е до някъде права.
Аз също мисля ,че не е правилно всички да се нахвърлят на майката все пак тя иска да предпази дъщеря си от груби закачки и подигравки , каквито ежедневно хората подмятат за щяло и нещяло . Поговори с нея , обясни и че за теб хорското мнение не от значение , че в тези жеги не можеш да ходиш с пусната коса , защото запарва . Успех , надявам се да те разбере и да нямаш повече проблеми с това![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Друг удобен вариант е да се плетеш на хлабава плитка настрани или на рибена кост така че косата ти да закрива ушите, т.е по-хлабавичко :wink:
Ако е дълга и видиш,че ти се изпотява врата веднага я връзвай,защото ще се изпъпчиш. Така съм чувала. Ако толкова я притеснява майка ти,защо не оставиш по един кичур върху ухото,да прекрива?![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Обикновено ситуацията е обратната - ти се притесняваш какво ще
кажат другите, а майка ти те подкрепя и ти казва, че е най-важно как ти ще се чувстваш най-добре, а не другите как ще те възприемат. Голяма грешка от нейна страна. Едва ли не те кара да се срамуваш от себе си.![]()
Вържи си косатам въпреки нейните "съвети" и се чувствай добре в кожата си.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не се притеснявай за нищо, живея както мислиш ТИ за правилно!Съжалявам за грубостта, но майка ти е зверска комплексарка.
ОМГ ?!![]()
Както и да е. Тогава излизай с пусната, а после си я връзвай.![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Майка ти верно нещо..![]()
Ако теб обаче те притеснява, можеш да пускаш някакви кичури отстрани, абе един вид да ти обрамчват главата.Това е просто идея де.
Но не трябва да ти пука.
Ако ти си носиш апаратчетата със самочувствие и не им обръщаш внимание и на другите няма да им прави впечатление. Дори да те загледат какво? Някой нещо ще ти каже защото имаш слухов апарат ли? Що за простак трябва да е. Защо да ти пука от мнението на простаци? Ни ги познаваш ни ще ги видиш отново. Кажи на майка си че ти не се срамуваш и нямаш намерение да си правиш живота по-трудон от колкото е. Едва ли ти е приятно че имаш проблем ами и да се ограничаваш! Пък в крайна сметка като излезеш си вържи косата. Едва ли те следи.![]()