.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Една уж любовна история

Здравейте на всички от форума . Нов съм тук но реших да споделя един мои любовен проблем с вас понеже за първи път нз какво да правя>Става въпрос за едно момиче,което много харесвах преди няколко месеца ходихме ..правихме секс 2 пъти след което тя ми каза че проблема не е в мен просто в момента има други приоритети и няма вр за връзка, но мн ме харесва..и скъсахме .Наскоро се видяхме случайно държее се супер добре и си личеше ,че все още има нещо..но когато се видяхме днес пак случайно ,защотш имам общи приятели се даржа ужасно с подигравки даже и обиди ..без нищо лошо да съм направил.Понякога ми пише и аз на нея ,излизаме просто така ,но нищо повече.Наистина много я харесвам и не знам как да постъпя..Моля ви за съвет ..Предварително благодяря

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Може да е била ядосана и затова да се е държала така с теб, или не знам.. защо не си поговорите и поне ще си изясните отношенията..

Супер фен
    Град
    София
    Хора, нали затова имате уста!

По темата: поговори с момичето по тази тема и ще се изясните! Признай й чувствата, които изпитваш към нея и виж дали ще ти отвърне със същото!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Намекни и нещо, за онези стари времена Дали не иска да се повторят Успех!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Опитвал съм се да говорим ,но тя постоянно е различна смисъл не мога да я разбера.Все казва ,че ме харесва ..но не иска да е с мен ..после ми казва ,че я дразня и не ме търси ..а след няколко дена отново ми пише все едно нищо не е било ...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Попитай я.Но все пак мисля че няма смисъл да се надяваш и да се занимаваш с нея...опитай да я забравиш.

Цитирай Първоначално написано от akonu
    Опитвал съм се да говорим ,но тя постоянно е различна смисъл не мога да я разбера.Все казва ,че ме харесва ..но не иска да е с мен ..после ми казва ,че я дразня и не ме търси ..а след няколко дена отново ми пише все едно нищо не е било ...
    Ами или тя незнае какво иска точно, или и харесва да бъде търсена, но когато спреш да я търсиш и става гадно, навява я мисълта, че никой не я отразява и започва отново тя да търси теб, да ти вдъхва надежда и да не се отказваш да я търсиш.. Незнам според мен изпитва нещо, но не е решена, колебае се Не се отказвай толкова лесно
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И все пак тя те е скъсала. Може да има много причини, но щом не ти е дала по-основателна от тази, че в момента не й е до гаджета, значи и е неудобно да ти каже истината. Вероятно ти е спестила нещо, но каквото и да е то, по-добре не се задълбавай да я търсиш. Само може да те нарани, а и пък в крайна сметка няма да си я върнеш, все пак ако е чувствала нещо силно нямало е да те скъса толкова бързо...

Пропуснах да спомена ,че наскоро ми каза че иска отново да е с мен ..тоест да правим секс отново,но само това..не да тръгнем отново! Когато го чух и отказах..почувствах се използван и се скарахме. После ми се извни и каза да бъдем приятели както сме били.И съвсем се обърках

Тя самата те обърква все повече, просто трябва да поговориш с нея да и кажеш,че чувствата си ги имаш още и искаш да сте нещо повече от приятели, тогава според реакцията и отговора и ще разбереш дали ще се получи или не (тоест да се откажеш )

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Зарязвай я! Щом търси приятелите си за секс, а теб те е приемала просто за приятел, значи е обща. Това е отблъскващо. Няма смисъл да влагаш надежди и чувства в момиче, което кой знае с колко други свои приятели е на същия принцип. Като и доскучае да си поиграе с някого, да го остави в заблуда и после да си чеше женското самочувствие, че толкова много момчета я преследват готови на всичко за нея...

Супер фен
    Град
    София
    Щом пък ти е казала, че иска отново да правите секс, може би само за това те търси, а не за да се обвърже! Както ти сам каза, тя ти е споменала, че не иска да се обвързва! А щом ти е казала, и че иска да го правите отново, значи може би само затова те търси, за да не остане сама! Да, може и да има някакви чувства към теб, но не е сигурна в това, което чувства, и това което мисли за теб!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

вади пистолета стреляй ако не стане има патрони във уражейната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си