Така... Дойде и моя ред да се оплача и да поискам съвет.
Харесвам едно момиче вече няколко месеца. Нейната най-добра приятелка е и моя приятелка и така да се каже ми помага в кампанията за свалянето . Преди 3 месеца признах на въпросното момиче, че имам чувства към нея, но тя ми каза, че засега не иска да се занимава с момчета. След тази случка не съм правил нищо по въпроса. Държа се най-приятелски все една нищо не е станало, излизаме си на кафе с общи приятели и т.н. Въпросната ни обща приятелка обаче я карам постоянно да говори хубави нещо за мен пред нея . Не че има голям ефект ама...
Наскоро обаче стана една поразия, която ме прецака много яко. Имах вземане-даване с едно трето момиче, но всичко беше приятелско. Не е имало нищо между нас, ама нали знаете хората какви са и тръгнаха слухове, че ми е гадже и подобни. Аз обаче съм много хлътнал по момичето, което харесвам и много ме ядоса тази история, защото тя е чула този слух. Попита един път дали е вярно и аз отрекох и по този въпрос това беше - вече не сме засягали тази тема
Не знам как да действам с въпросната момиче... Тя май ме харесва, но не чак толкова, че да тръгнем...