- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моите премреждия в любовта...
Така... Дойде и моя ред да се оплача и да поискам съвет.
Харесвам едно момиче вече няколко месеца. Нейната най-добра приятелка е и моя приятелка и така да се каже ми помага в кампанията за свалянето. Преди 3 месеца признах на въпросното момиче, че имам чувства към нея, но тя ми каза, че засега не иска да се занимава с момчета. След тази случка не съм правил нищо по въпроса. Държа се най-приятелски все една нищо не е станало, излизаме си на кафе с общи приятели и т.н. Въпросната ни обща приятелка обаче я карам постоянно да говори хубави нещо за мен пред нея
. Не че има голям ефект ама...
Наскоро обаче стана една поразия, която ме прецака много яко. Имах вземане-даване с едно трето момиче, но всичко беше приятелско. Не е имало нищо между нас, ама нали знаете хората какви са и тръгнаха слухове, че ми е гадже и подобни. Аз обаче съм много хлътнал по момичето, което харесвам и много ме ядоса тази история, защото тя е чула този слух. Попита един път дали е вярно и аз отрекох и по този въпрос това беше - вече не сме засягали тази тема
Не знам как да действам с въпросната момиче... Тя май ме харесва, но не чак толкова, че да тръгнем...
Какво да правя?
Като за начало, не се казва въпроснаТА момиче, а въпросното.
Отгвора винаги се крие в условието, ти го каза
Нито аз, не мисля, че и някой друг... ще можем да я накараме да те за хареса толкова, че да иска да тръгнете. Т'ва дето приятелката ти приказва за теб хубави работи, е малко тъпо. Умно до там да те спомене 1-2 пъти, тъпо постоянно да те хвали.Тя май ме харесва, но не чак толкова, че да тръгнем...
Като за начало не бързай всичко да се развие отведнъж, защото няма да се получи, точно обратното може да и станеш досаден и да я притискаш по тозни начин, а нали знаеш, че на сила нищо не става. Аз мисля, че ако продължиш да се държиш приятелски с нея, да я подкрепяш в разни отношения, може да спечелиш много точкиСпоред мен историята ти не е трагична.. вижда се бъдеще
Само действай правилно! Успех !
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Щом толкова време се протакват нещата, по-вероятно е нищо да не се случи освен да изпилиш съвсем нервите си в излишно търпение. 3 месеца си я чакал да се реши. Едва ли и е пукало изобщо, че си имал вземане-даване с друга. По-правилно е било да й кажеш, че действително е било така от колкото да отричаш. Сега сигурно си мисли, че си я излъгал. От това само си загубил точки. По-добре е било да й кажеш, че така е и станало, така че да видиш съответната й реакция. А в момента тя си мисли, че хем си я излъгал, хем си и ходил с другата... Както и да е. Няма смисъл да размишляваме върху нещо, което не може да се промени. Нататък единственото, което може да направиш е да си търсиш приятелка, която да те оцени, а тази по-добре я забрави. Само ще продължиш да си губиш времето с нея, а тя едва ли има намерение да отвърне на чувствата ти след като веднъж категорично те е отрязала по деликатен начин, че уж не й е било до момчета. Просто не й е било точно до теб. Приеми го и продължи нататък защото колкото повече я чакаш, толкова повече фикс идеята ти ще засилва своята сила докато накрая не прерастне в болезнено състояние...
По добре приятелката ти да прекрати с хваленето пред момичето,което харесваш,защото аз си изпатих така по много гаден начин. Не замесвайте трети човек във отношенията ви,защото накрая може да не излезе нищо.
Тя ти е казала,че не иска да се занимава с момчета. Според мен това е защитна реакция по свое му.. Не иска да се развали приятелството помежду ви заради една любов.
Това за слуха-да не ти пука. Както е казано-всяко чудо за 3 дни.. Всичко ще отшуми, а ако не,то намери начин да й обясниш,че не е вярно. А и тя сама може да си направи изводите,защото няма да те види с друго момиче,което означава,че слуховете не са верни.
Покани момичето някой път да излезете,но само двамата,без общата ви приятелка. Говорете, кажи й,че ти допада като повече от приятелка,че държиш на нея и т.н. Виж как ще реагира,дай й малко време и евентуално при втора среща я целуни.
Дано съм помогнала. Успех!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Намекни и по някакъв начин че още имаш чуства към нея...примерно излезте някои път само двамата.
Опитвал съм. Ама през цялото време исакше да звъним на нашата приятелка и тя да дойде...Първоначално написано от ivcheto0o
Това е достатъчно показателно, че щом търси вниманието/компанията на трети човек, а не иска да останете само двамата насаме, значи не те харесва достатъчно или просто не иска да има нещо между вас.. :]Първоначално написано от ibasizmeq
Неприятно, но може би факт...Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
![]()
Може би не е това, че няма желание да има нещо м/у тях, а породен срам и паника, когато са двамата очи в очиПървоначално написано от ibasizmeq
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Аз мисля, че, когато ти е казала, че не й се занимава с момчета, просто деликатно те е отрязала. За мен няма ли тръпка от самото начало, няма да има и по-натам. Но знам ли, хора - всякакви. Както казаха хората - пробвай пак да излезете само двамата и ако пак иска да викнете приятелката ви , мисля, че е ясно какво желае девойчето.