- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз, той, те и всички други. :D:D
Здравейте!
С моето "злато" вече сме от около 3 месеца заедно (велико постижение от моя страна).
Да, нооооо! Като оставим на ръка слабите чувства от моя страна към него и по-силните негови чувства към мен всичко е точно. Опитах да сменя типа си мъже с него и въпреки, че не изпитвам кой знае какво към него бях чела някъде, че понякога любовта идва с времето.
Та така. Той е в пъти по-сериозен от мен. Аз си имам друг живот, различен от него. винаги излизам с много и най-различни хора. Поддържам връзки с абсолютно всичките си бивши гаджета (всякакви връзки). Естествено, не съм и очаквала щом аз не мога да си седя мирно на гъза, че той ще го прави.![]()
Ето го и проблем. Говори се, че жените като изневерявали влагали чувства. Е, да, но при мен не е така. Харесвам си него, искам си него, а другите са просто да запълват явно някаква празнина вътре в мен.
Най-добрата ми приятелка е с най-малкия му брат. Оттам се запознахме и с въпросното ми "златинце".
Онзи ден я нарекал "кучка", на въпросът ми защо тя отвърна "защото му казах, че съм ти казала за онази руса шаврантия". Хи-хи.
Ква е ситуацията. "Русата" има дългогодишна връзка, запознали се със "златото" докато и той имал дългогодишна връзка и оттогава насетне само се чукат. (към днешна дата)
Милият сега е много гузен. А аз адски ядосана.
Стигнах до извода, че една изневяра не е изневяра когато се пази в тайна (това още преди дори да го срещна). Защо мисля така?
Ми и тати е изневерявал на мама, положението вкъщи беше точно, докато тя не разбра. Тати си се грижеше за мен, за нея, за всичко в нас, за себе си. Ама е..на'... мама разбра и сега са разведени, а баща ми попринцип няма планове за общо бъдеще с онази женица, която дори аз не мога да трая.
та, значи, проблемът ми какъв е? Много съм цапнато в устата, още не сме се виждали откакто той знае, че аз знам, само по телефона се чуваме, и аз се държа доста дръпнато и той го усеща. Поради цапнатостта ми посъветвайте ме какво да правя?
Все си мисля, че като се видим ще изтърся някоя простотия от рода на "Мило, ще се боядисам и аз руса"и т.н.
Сърце не ми дава да му спретна скандал, щото и аз не съм кой знае колко чиста, но за него съм самото непорочно ангелче.![]()
![]()
Дразня се адски много! Дори в момента се сещам как на няколко пъти грам зор не ми е давал за секс...кво ли си е викал "Тая щом не ще, онаА другата ша ще"...![]()
Мръсник! Бясна съм му!
Трябва да разговаряме на тая тема. Не трябва да оставяме нещата така, щом той знае, че аз знам.
Иначе ми е в плюс гузната му съвест.Повече глезотийки ще получавам, повече комплименти, подаръци, а-у, туй-онуй.
![]()
Значи на теб не ти пука,че му изневеряваш,но когато и той го е направил си бясна?!
ХаХ ... Малоумна работа
Извинявай ама на тоя свят важи принципа "Както искам да се държат с мен,така и аз се държа." ... В твоя случай е точно така.
Между другото ако той е казал на приятелката ти "к*чка" не ми се мисли,какви епитети ще използва за теб,когато/ако разбере с колко си му изневерявала![]()
П.П.Т'ва вашето не е връзка,а по-скоро сте на принципа "приятели с привилегии"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да видим дали съм разбрала... твоите изневери не се броят, защото не са излезли наяве, но за неговата ще му съдереш 10 кожи от гърба?
Дръж се като човек и се разделете... обаче да тормозиш момчето, при положение, че самата ти си същата, е доста нечестно, не мислиш ли?![]()
Чери, ти си моя идол!!!!
ми то и за това господ "събира'' именно ,защото са еднаква и двамата си изневеряватПървоначално написано от PinkPan7her
,разликата е кой повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
3oPuTy и PinkPan7her са най-прави,а аз ще кажа само,че ти си някаква наивна кучка ...![]()
![]()
Като си решила да го пишеш с големи букви, барем да беше вярно.Първоначално написано от babity
Абе, едно е да имат отворена връзка, друго е тя да се прави на света вода ненапита и да разчита на гузната му съвест. Патка.![]()
Айде "моралистите" се обадиха , но никой по проблема..![]()
Според мен продължавай да се държиш така дръпнато , не му говори много много - да разбере ,че си сърдита и ядосана. После вече сигурно ще последва някой разговор , но ти пак си мери приказките.А бе лесно е , всичко опира до малко самоконтрол.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
тоя ли те би е майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Moeто не е изневяра. Капишшшшшшш?
Грам нищо не разбрахте.
След като се знае за моето знание, от мен се очаква някаква реакция. Някакво действие. Аз него съм го видяла на какво е способен само защото пред него един се опита да ме целуне. Бая бой изяде момчето после.
Имам си обичка на ухото и вие много добре трябва да знаете, че една жена винаги трябва да си има резерви.
зоре, това "кучка" го е казал на бъзик, все пак и мен някой да ми издаде тайна и от моята уста ще се изсипят куп подобни нарицателни, които едва ли ще бъдат на бъзик дори.
Проблемът, за десети път обеснявам, е, че той знае, че аз знам.
Нещата щяха да бъдат много по-лесни ако не знаеше, че аз знам. Тогава щях да си мълча пред него. Докато сега от мен такова мълчание не може да се получи, понеже представете си - вие изневерите на партньора си, знаете, че знае и пред вас си мълчи, дори не повдига тази тема. Няма ли да го помислите за слабохарактерен?
Васе, не.
winterfresh4o, хайде обратно на село.![]()
Добре, че на тоя свят има кypви само в Пловдив, майна.Първоначално написано от winterfresh4o
А розоватапантерка да не ми дава наставления ако обича. Ти кат' си по - добра, майна, почни да даваш уроци... само че на някой друг.
Признай си за изневерите, нека той да признае за неговите. При следващото му кръшкане - насоли го както ти си знаеш.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Вие не разбирате,че има хора,които си изневеряват ей така,просто за спорта.В това няма нищо лошо,това не означава,че нямат чусвтва.Не знам какво да те посъветвам.Кажи му,че знаеш и се разберете.
Човече ти си пич. Няма да го кажа на друг в тоя форум така че е много. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако аз съм в подобна ситуация, няма да го мисля за слабохарактерен, а ще треперя и ще си търся скривалище, в случай че реши да си отвори устата. Мълчанието в тази ситуация не е вестител на нищо добро.Първоначално написано от cherinka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Заради такива като теб изгаряд невинни момчета ,то и за това останаха толкова малко свестни момчета.Аз ако съм на приятеля си ще те ч*кам и ще те бия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Място на гъза не си намери като знаеш ,че ти му изневеряваш, какво искаш от него ?! Мислиш ли ,че вече той незнае каква си ?! От такива като теб вече ми се повдига .ТИ си тази ,която се чука с други ,ама той като го направи трябва да бъде виновен?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
И защо твоето да не е изневяра като сама казваш,още в първия си пост,че си му изневерявала (вярно,не в прав текст,но е очеИЗВАДНО от 2 и 3 абзац)?!
Освен това,защо не се позамислиш ... Как така 10-тина (ако не и повече) човека не са разбрали темата ти?!Явно ти не можеш да обясняваш,както трябва.Или просто си прибавила прекалено много допълнителна информация,която в случая е ненужна ... освен ако не искаш мнения и по нея.
Да не говорим,че той няма как да те помисли за слабохарактерна,само защото си мълчалаНе е толкова трудно да му кажеш "Майната му,случило се е веднъж - к'во толкова?!" и да си продължите напред.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хух,и щом твойто не е изневяра.защо пък и неговото да е?Ами ако той е същия като теб?![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Много морал, много нещо в тази тема.
Аз пак предлагам да си изчистите сметките. Изневерявайте си ,обаче си казвайте. Т'ва скришом е много кофти работа, преди го правех и все се криех.На скоро леко кръшнах, но веднага си казах. И сега всичко е наред при нас поне.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
егати и връзката дето ще имат да си изневерят и ,че и да си казватПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по тъпо нещо няма на къде... Каква е тая тяхната любов ?! Егати к*рвенските номера дето правите ... честно такива като вас за нищо не ставате
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
![]()
Като си тръгнала да поправяш, вземи да поправиш и "нестава".![]()
Зори, избоде ми очите с това червено, че и болднато...
Не съм тук за да поправям правописните грешки на другите, или да ги уча на български, поправих тази дума която ми се наби най-вече на погледа и винаги съсм се дразнила като я видя грешно написана, съжелявам за избождането на очите ти, но това е моето мнение и толкова по въпроса от мен.. Искате мнения, като ги получите пък се оплаквате.. какви хора самоПървоначално написано от cherinka
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
не наранявай момчето щом е сериозен държи на теб знчи те обича адски много![]()
![]()