- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз, той, те и всички други. :D:D
Искам още веднъж да кажа, че Черинка буквално продължава да буди все повече и повече уважение в мен. (Изобщо не го казвам в ироничния смисъл, напълно сериозна съм) Доколкото аз разбрах искаш просто да утихне работата, нали така? Ако смяташ да продължиш да си с този човек можеш да го подложиш на адски мъки за седмица-две, а после да се направиш на великодушна, да му кажеш "Айде, от мен да мине" и цялата работа да ти остане просто коз в ръцете за някогашни ваши евентуални скандали, в които да го караш да се чувства виновен и да отстъпва. Ако не мислиш да имате съвместно бъдеще... е ясно.
Миии или свиквай,или не ми чети мнениятаПървоначално написано от cherinka
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Както обичам да казвам - глупаво е да съдиш хората заради интимният им живот. Така де, не всички са с твоите принципи и разбирания. За теб е вярност двама души да не си изневеряват, за мен пък е да са до болка прями и да не си налагат ограничения,да проявяват разбирания.Първоначално написано от Princessani
Не сме на 30 , нямаме семейства,не сме тръгнали още да ги градим.
Имам различни разбирания за нормалната и спокойна семейна среда,които , хващам бас, че са различни от твоите, така , че няма какво да си говорим.Така де, ти не можеш да разбереш и не можеш да допуснеш до себе нещо, което не ти изнася, с което не си свиканала т.н., в смисъл, нормално е да не разбираш cherinka . По-добре не се включвай в темата. Мнението ти е "хейтърско" , не е на място. Пъки така и така не разбираш и за какво става дума.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Колко много съм изчел в тоя форум не е истина... ама на такова нещо не бях попадал до сега![]()
cherinka - а бе що не си признаеш на златото ти за изневерите...
Добре сгрешили сте и двамата, но кофтито в случая е, че той не знае за тойте изневери, и сега ще му се цупиш и ще го хулиш, което не е честно.
А ако те обичаше толкова много, едва ли щеше да ти кръшка с оная русата![]()
Дай да обобщим.
Чувствата ти не са силни към него, както неговите към теб, обеждаваш се че след времето ще го обикнеш... едва ли...
Кръшкате си и двамата... е за кво ви е тая връзка?![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Не е много правилно според мен да съдите черинка главно. Той изневерява, тя също, двамата крият един от друг. Случва се така обаче, че тя разбира. Реакцията й е нормална. Какво очаквате от нея, да каже „аз също ти изневерявам, ок, квит сме” ?! О.О Ако пък си мълчи, защото смята, че не е правилно да го съди, при положение, че и тя прави същото като него, той ще го възприеме по друг начин. Веднъж минал номерът, ще даде почва за бъдещи изяви.
Все пак ситуацията си е гадничка. Черинка, според мен имаш два вариянта- или отстоявай привидно достойнството си, прави се на наранена, ако си готова да се справиш с гузната ти съвест от тези ти действия (защото пък ако някога в бъдеще стане непоносимо и си признаеш за изневерите ти, лицемерието ще лъсне в целия си блясък и последствията изобщо няма да ти харесат) или си ги признай още сега, ако няма да си способна да се справиш с чувството ти за вина и започнете „на чисто”, ако изобщо това е възможно.
И все пак, признатата изневяра не е по-малко аморална от непризнатата. Веднъж задоволила нагоните си и извършила предателството, нямаш изход назад. Признаването на изневяра не е геройство или признак на смелост, а просто следствие от изяждащо чувство за вина. Това няма да промени по никакъв начин свършения факт. От друга страна обаче, ако си премълчиш и запазиш страданието от извършеното единствено за себе си, поне можеш да спестиш цялата история с терзанията и нараненото его на половинката си. Ти си решаваш.![]()
Морал не ми липсва, просто се старая да бъда обективна. Нереалистично е да се хвърляме в илюзии за перфектната любов.
А той да не би да е светец? От разказа си личи, че и двамата са далеч от това определение. Щом им е добре заедно, защо да не се постигне някакъв компромисен вариянт, в който да запазят връзката си и да минат през възможно най-малко страдания? Не очаквам да ме разбереш.![]()
Да разбирам те... Не го защитавам, щото пича си е виновен, ама тя да се прай на светица пред него при положение, че и тя си е виновна...Първоначално написано от Duvessa
Викаш да запазят "връзката" си... е това може ли да се нарече връзка... кръшкат си, и се прават на приятно разсеяни... някак странно ми е...
мойто мнение си е много на място ,просто за мен не може някой да казва ,че ме обича ,а след това да чука други.Един вид аз не му стигам ,че ще си го търси другаде.За какво тогава този човек ще е с мен?! Аз това питам след като му изневеряваш редовно ,за какво си с него ?! Това не е истинска връзка с някой ,а още по малко любов.След като аз не му стигам ,да си търси щастието другаде ,но няма да с мен.И всички сте курви ,които изневерявате по една или друга причина .Това е мое мнение.Като ти липсва нещо седни и поговори с този човек изяснете се какво не е наред и да се постарайте и двамата да се чувствате еднакво добре в тази връзка ,за какво е нужно да си изневерявате?Първоначално написано от YouDontKnowMe
sleda ot lubovta
Princessani, не е признак на добро възпитание да обиждаш наред във форум, само защото не разбираш нечие поведение. Занапред се въздържай от подобни нервни изблици.
Duvessa, като че ли най-реалистичен поглед имаш ти.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моите представи за връзка също не се припокриват с техните. Те, обаче, явно си имат други разбирания. Не можем да ги съдим, че се стремят да бъдат щастливи, всеки си има свой собствен път към щастието. Щом на двамата им е добре заедно, не виждам защо да приключват отношения, само защото на някои хора това не им се струва нормално.Първоначално написано от Shely
Стига толкова офф-топик.![]()
Shely написа:
Duvessa написа:
Не е много правилно според мен да съдите черинка главно. Той изневерява, тя също, двамата крият един от друг. Случва се така обаче, че тя разбира. Реакцията й е нормална. Какво очаквате от нея, да каже „аз също ти изневерявам, ок, квит сме” ?! О.О Ако пък си мълчи, защото смята, че не е правилно да го съди, при положение, че и тя прави същото като него, той ще го възприеме по друг начин. Веднъж минал номерът, ще даде почва за бъдещи изяви.
Все пак ситуацията си е гадничка. Черинка, според мен имаш два вариянта- или отстоявай привидно достойнството си Cool , прави се на наранена, ако си готова да се справиш с гузната ти съвест от тези ти действия (защото пък ако някога в бъдеще стане непоносимо и си признаеш за изневерите ти, лицемерието ще лъсне в целия си блясък и последствията изобщо няма да ти харесат) или си ги признай още сега, ако няма да си способна да се справиш с чувството ти за вина и започнете „на чисто”, ако изобщо това е възможно.
И все пак, признатата изневяра не е по-малко аморална от непризнатата. Веднъж задоволила нагоните си и извършила предателството, нямаш изход назад. Признаването на изневяра не е геройство или признак на смелост, а просто следствие от изяждащо чувство за вина. Това няма да промени по никакъв начин свършения факт. От друга страна обаче, ако си премълчиш и запазиш страданието от извършеното единствено за себе си, поне можеш да спестиш цялата история с терзанията и нараненото его на половинката си. Ти си решаваш. Cool
Морал не ми липсва, просто се старая да бъда обективна. Нереалистично е да се хвърляме в илюзии за перфектната любов.
Ей тва най мразя... женските номера да се прават на светици Mad
Едно изречение написа .. И то - клиширано ... И аз мразя ограничени типове като теб, ама се сдържам.
То ти личи че се сдържаш...
Какво да не би в клишираните изкази да има нещо лошо? Или може би са много правилни? А на вас не ви ли омръзна да дъвкате и да се превземате "Ох Боже колко клиширано злучи" "Аман от клишета"
Да... от истината боли, знам...
Мрази ме колкото си искаш, не ми дреме![]()
![]()
Ненавиждам такива като нея по простата причина,че се прави на невинна ,а не е и ,че нейния приятел трябва да се чувства виновен и за какво ?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
sleda ot lubovta
За теб ако изневярата е някакъв акт,който се изразява в това да флиртуваш, да се целуваш или да спиш с някого, за някои не е. Както казах, не сме на 40. И да говорите с човека, и да не говорите- като ти се иска нещо ново , поне за момент- няма лошо в това да утолиш любопитството.Различни хора сме. Все едно аз да те съдя, че си неграмотна.На теб може да не ти пречи.Първоначално написано от Princessani
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не харесвам типове като теб. Не мразя конкретно теб.Първоначално написано от Shely
Може "клишираните изрази" да са правилни според твоите възгледи, но според моите не са. Истината в случая е нещо субективно. Моята си една, твоята си е друга. Повярвай ми, не се засягам лично. Просто не е справедливо да се нахвърляте на авторката толкова хора.
аз само изказвам мнение.Може да не си на 40 ,но нали в някой по -късен етап ще му родиш дете на този същия човек ....Какво семейство ще излезе от двама напълно незряли хора ,които гледат къде само да си задоволят нагона?!Първоначално написано от YouDontKnowMe
sleda ot lubovta
От къде знаеш , че ще му родя? Пътищата ни може да се разделят съвсем скоро.Първоначално написано от Princessani
Семейство. Майка, баща , дете. Майката и бащата си имат отделен личен живот, но всяка вечер се прибира вкъщи,не говорят за това. Излизат с половинките си , чувстват се добре, след това сеприбират вкъщи и са спокойни, Няма напрежение, няма скандали, няма търкания. Детето живее в спокойна среда, едновременно с това израства с правилната мисъл, че идеалното семейство , което описват във филмите и приказките не съществува. Пораства , жени се/ омъжва се, среща пречки, трудности, но не се отчайва, защото е възпитано с идеята да не идеализира реалността.
Друго семейство. Майка , баща, сестри. Майката и бащата - типични патриархални отношения - идеалното семейство на пръв поглед. Децата са възпитани с този модел и в крайна сметка какво става - едната сестра е с два развода, другата притежава семейство тип 1 . (по-горе).
И ми кажи какво е незрялото в тип 1 , като детето се чувства идеално там?
Всичко е много индивидуално, имам поглед върху още много семейства, но трябва да излизам и нямам време да пиша.
Да, да, да! Съгласна. Преди време имах възможност да контактувам със зрели, семейни хора от различни среди и разбирания. Трябва да кажа, че семействата от тип 1 са много по - спокойни и децата израстват в много по - добра семейна среда. Естествено, до един по - късен етап когато вече се очовечат и започнат да се формират като личности им се остава да вярват, че живеят в идеалното семейство.Първоначално написано от YouDontKnowMe
Има и други семейства, в които партньорите са си напълно достатъчни и не се налага "кръшкане". А вече има и трети тип, които до толкова са се вкопчили и вманиачили в идеята за моногамност, че се опитват да се нагодят с всеки недостатък на половинката, да приемат всяка липса в създаденото семейство и тогава обстановката се нажежава, детето обикновено расте между едни скандали, драми и ревове, че даже нерядко и побоища, предизвикани от болна ревност.
Аз в темата не съм видяла някой да говори за смейство, така че доооста се поотклонихме от темата. Важното, както се каза по - горе е, че няма обективна истина. Има моя, твоя, на Жорето, на Пенка. Всеки си живее както смята за добре. Просто не е редно да съдиш хората, които не разбираш или да им натрапваш мнението си. Детинско е.