.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null

Червените ленти встрани.

Махнете ги тези ленти встрани, че са супер досадни на големи широкоекранни монитори.
    Заемат ми 2/3 от сайта. Вкарайте един глупав SubSilver успоредно с оригиналната модифицирана тема и това е. Просто това гадното червено дразни очите.

Мега фен Аватара на December
    Тези ли - http://prikachi.com/images/623/2246623X.jpg ?
    На мене ми харесват
    Няма как да ги махнат само заради тебе.Такъв е дизайнът на сайта...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    ако направят една анкета, ще видят, че поне 50% от потребителите на форума не ги харесват.
    аз не казвам да се махнат, казвам да се вкара една допълнителна тема на форума, където просто да ги няма

недей че като ги махнат ще ни се хареса сайта и ще им правим повече MO или както беше там в тиксо брояча :razz:
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Мега фен Аватара на ameli
    На мен ми заема не повече от 1 см и в двата края Значи проблема си е във вас :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на machoka
    Проблемът е в широкоерканните монитори само, но за момента такова е положението. В началото още го бях разрешил SubSilver-a, но колегата го забрани за да наложим тази визия, и с право. Това е логото на сайта, такъв ще бъде и изгледа му, поне на този етап.

Бъдете здрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си