.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

разликата между натискане и флирт

тъъ като гледам из форумите когато някои каже чее харесва някои всички го съветват да флиртува и незнам си ощее какво ноо как точно определяте границата му безобидния флирт ии натисканетоо ..защотоо когато някои опитва да флиртува не винаги се получава успешно а в чуждите очи това може бии изглежда като натискане ... тъпичка тема но все пак за мен има значение

anonymous708973
    Guest
    За мен флиртуването е изкуство. Използването на погледа, на езика на тялото - да покажеш на другия задните си мисли... Разбира се, това не става от пияни тийнейджъри по дискотеки. Те се натискат. При тях няма флирт.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    При флирта нещата стават само чрез държане и приказки.
    Натискането е след това,когато вече има някакъв физически контакт (не разбирай секс де).Тогава отношенията ви са на по-високо ниво от флирта.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Флиртовете са хубаво нещо, но когато и двете страни си знаят интереса....

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Разликата е тънка и много лесно може да бъде прекрачена...Флирт е с помощта на езика на тялото, поглед и усмивка някой да те хареса, да се влюби с теб..., да те желае. Във флирта се използва нещо много по-дълбоко от красотата, използва се умът...желанието да се запознаеш с някой и евентуално да стигнете до интимност започва в умът...и ето тук е номера да съумееш чрез няколко погледчета и усмивки да предразположиш противоположната половина към същото желание...без да се подкрепиш с една водка "Флирт" за по-флиргаджийско настроение.

Натискането е по-тежък стадий на флирт
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    При флирта нещата стават само чрез държане и приказки.
    Натискането е след това,когато вече има някакъв физически контакт (не разбирай секс де).Тогава отношенията ви са на по-високо ниво от флирта.
    Съгласна съм.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Да бе...а секса е "най-тежкия" му стадий.

Флирта е действие, чрез което, с помоща на невербална и вербална комуникация, показваш намеренията си към другия. Само че, аз под флирт, в истинския смисъл на думата разбирам действието, да се извършва и от двамата.
    "Натискането" е изцяло физически контакт.

абе то не е много трудно да се различат

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Да бе...а секса е "най-тежкия" му стадий.

Флирта е действие, чрез което, с помоща на невербална и вербална комуникация, показваш намеренията си към другия. Само че, аз под флирт, в истинския смисъл на думата разбирам действието, да се извършва и от двамата.
    "Натискането" е изцяло физически контакт.

абе то не е много трудно да се различат

Сам го каза, защото няма голяма разлика

Флирт = Натискане = Секс, ето още веднъж стигна до моето мнение
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Не си ме разбрала въобще. Не е точно така, но не мисля да спамя темата повече.

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Не си ме разбрала въобще. Не е точно така, но не мисля да спамя темата повече.
    Това ще ти предложа и аз и ще допълня, че всеки си има право на мнение, затова не е нужно да спориш с когото и да е било Спирам да коментирам и да поствам ненужни отговори

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Флирт = приказки + Body language
    Натискане = палави ръце, устни и други част от тялото

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Флирта е действие, чрез което, с помоща на невербална и вербална комуникация, показваш намеренията си към другия.
    Бул'з ай, ячиру. Идвай да учиш Реторика и комуникативни умения. ;D

Това е най-точното определение на флирта според мен.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Има ли значение кое какво е. Като че ли ще ви помогне тази информация да действате иначе.

SolemnityOfDeath

А тва за мен само, аз идвам ти ме чакай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си