.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

харесвам го ужасно много.. :(

Здравейте..искам да съм колкото се може по-кратка.Проблема е,че харесвам момче което познавам от скоро,но той харесва моя добра фр. мислел е да я целуне,но не пред мен,защото не иска да ме нарани (знам,че е така,то се подразбра) но пак ми е кофти.Незнам какво да правя,хем го искам и незнам как да го спечеля,пък и харесва моята фр.Виждали сме се само веднъж,но много го харесвам ии той знае това.Плс съветчее..

Град
    Бургас ^^
    Милото.. ако си на по-малко от 14 отиди и се нарежи както е модно сега ..
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

anonymous708973
    Guest
    Чувствай се абсолютно свободна да се "бориш" за момчето.
    Приятелката ти харесва ли го?
    Погрижи се да се видите пак... независимо дали в група (но без приятелката ти) или сами.

Фактът, че харесва приятелката ти от една страна не може да те тревожи, защото ти си свободна да се бориш за него, както се отговори в по-горния пост. Но от друга страна ако и приятелката ти го харесва, не рискувай конфликт м/у вас двете
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    България
    Еми не,тя не го харесва.Освен това,тя не иска да тръгне с него (пак повтарям,че не го харесва,но защо да не тръгнат примерно) за да не ме нарани. Но все пак ще е малко трудно да се видиме без нея,специално.Незнам.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Еми не,тя не го харесва.Освен това,тя не иска да тръгне с него (пак повтарям,че не го харесва,но защо да не тръгнат примерно) за да не ме нарани. Но все пак ще е малко трудно да се видиме без нея,специално.Незнам.
    Ами нека тя му покаже, че не иска да има нещо повече от приятелство с него, тогава излезте ако трябва чрез нея и така ще видиш, как ще се стекат нещата
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Град
    България
    Мерси,но ако може и още съвети?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В една връзка няма трети.Ако те го харесва,няма защо да се притеснява,за да тръгне с него,за "да не те нарани".

Щом няма такива неща,теренът е свободен Аз бих го сгащила и на 4-ри очи бихме си поприказвали.По-добре така,отколкото да се измъчваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Пичът не те харесва. Нещо повече, харесва друга. При това твоя приятелка.
    Примири се.

Тъй кат ти чета темата, ми изглеждаш на около 13. Акълът ви е детски. Такива неща като "бори се за него", "в любовта и на война всичко е позволено" са крайно неподходящи. Щом ти казва как е мислел да я целуне, значи и той е с детки акъл. Демек - подражава на батковците и още не знае ебе ли му се, пикае ли му се. Дабъл демек - няма смисъл да прилагаш техники на саблазън върху него (не че ще умееш де).

Ама ти не се вкарвай във филми. Виждала си го ВЕДНЪЖ!
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Виждала си го веднъж и не знаеш кво е.. за седмица ше го забрайш, излез от филма !

Град
    България
    Всъщност съм на 14,а той е по-голям от мен..няма значение..с приятелката ми си поприказвахме и в крайна сметка осъзнах,че нямам шанс с него..сигурно тя ще тръгне с него. И все пак мерси за съветите.

Мега фен
    Град
    <3
    Примири се с факта,че приятелката ти е по-яка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Айде без такива глупости.

Просто нея е харесал.Но това не озчава,че е по-яка,по-руса или по-тъпа.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Абе.. Момичето иска съвет, а не тъпи и безполезни мнения като твоето!

По темата - Не съм чела много мнения само 2, но ще ти кажа да излезете някъде, да му вземеш скайп или телефон .. адрес може би.. Да се опознаете .. Пък ще видим какво ще стане.
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен
    Можеш да се бориш за него.Ако наистина го обичаш,и тя не го харесва.Докажи му,че го обичаш. Но от едно виждане да се влюбиш,малко е странно....

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Тя ако няма намерение да тръгне с него не виждам проблем да опиташ ти. Кво като я харесва? Ако те опознае ( останах с впечатление, че не се познавате) може пък да те хареса. Не пречи да опиташ.

А приятелката ти защо като не го харесва сигурно ще тръгне с него? Мисля, че може би ще е нарочно. Не виждам смисъла да тръгваш с някой, когото не харесваш + тва, че приятелката ти го харесва

Нещо прекалих с коментара май та взимай му скайп/ телефон или там квото решиш и започни да му пишеш.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

мисля,че шсичко е станало за да разбереш що за приятелка имаш
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Град
    България
    С него си пишеме по скайп.Той е казвал някакви неща за мен на приятелката ми и тя не иска да ми каже,но за да е сигурна,че нямам шансове с него...досещам се какво може да и е казвал. Не съм се влюбила,а просто го харесвам,но пак незнам какво да направя.Дали да се боря за него,или да го оставя..просто съм объркана.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Айде без такива глупости.

Просто нея е харесал.Но това не озчава,че е по-яка,по-руса или по-тъпа.
    О.о
    О за него е явно,че е по-яка,по-руса или по-тъпа. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    С него си пишеме по скайп.Той е казвал някакви неща за мен на приятелката ми и тя не иска да ми каже,но за да е сигурна,че нямам шансове с него...досещам се какво може да и е казвал. Не съм се влюбила,а просто го харесвам,но пак незнам какво да направя.Дали да се боря за него,или да го оставя..просто съм объркана.
    Колкото повече задълбаваш,толкова по-зле ще става за теб.Точно,защото си объркана ти е проблема.Първо сама със себе си се изясни. И забрави скайп.Очи в очи е по-добре + това ще ти олекне,като се изясните.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Момчето очевидно не те харесва или поне не по начина, по който ти него... Нищо не можеш да направиш. Можете да бъдете приятели, но само толкова.

п.п. Няма да питам на колко си, щото е ясно
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от blueprincess

По темата - Не съм чела много мнения само 2, но ще ти кажа да излезете някъде, да му вземеш скайп или телефон .. адрес може би.. Да се опознаете .. Пък ще видим какво ще стане.
    тяя да не се казваа Люба че да се среща с него под носа на приятелката сии

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от blueprincess

Къв ти е проблема и теб е.
    Какъв е смисълът да се "бори" като той харесва друга ?!
    ^^^
    Бургас <3

Виждала си го веднъж, не го познаваш дори.Харесваш го,, харесваш гп - колко да го харесваш ?

Говори с нея. Ако не го харесва, знае за твоите чувства и все пак тръгне с него, значи не ти е истинска приятелка. Защо да ходи с някого само защото той я харесва, бе хора??? Интересна работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си