.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на SladkotoPoly

Тъпа ситуация

здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

щом така се държи заебаваш го няма да си тъпкаш името и душата заради тоя не те заслужава щом не е разбрал каква си

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Това се случи на една моя приятелка. Ама тя беше супер нахална и то затова момчето я псуваше много яко пред всички. Може би и още я псува! Тя наговорила какви ли не глупости за него. Айде да не изпадам в подробности! Тебе аз не те познавам, обаче едва ли в тая ситуация си била нахална. Правя си извод от това, което си написала. Ами щом момчето те е нагрубило, просто го зарежи! То не не заслужава!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    обижда те а ти все още го харесваш .. Момиче колкото и да го харесвам ако бях на твое място щях да го зарежа !

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    обижда те а ти все още го харесваш .. Момиче колкото и да го харесвам ако бях на твое място щях да го зарежа !
    беше мил в началото държеше се супер готиноо,а сега ...
    ИСКАМ ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ПРЕДИ

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Все още не са измислени машини на времето мила .....няма как да върнеш веремето назад и всичко да си е както преди ! Момчета има колкото искаш щом те обижда значи е някакъв идиот който не те заслужава!!!Айде горе главата и успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    Все още не са измислени машини на времето мила .....няма как да върнеш веремето назад и всичко да си е както преди ! Момчета има колкото искаш щом те обижда значи е някакъв идиот който не те заслужава!!!Айде горе главата и успех
    де да имаше

Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    де да имаше
    Има....просто не си намерила Спокойно мила...ако знаеш още колко много пъти ще се влюбваш....хайде горе галавата,лято е забавлявай се не страдай ! Бай от мен и успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Тъпа ситуация

здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание
    Всъщност - Ти харесваш/харесваше ли го ? Той е започнал да те обижда,защото те е харесвал и е нормално от негова страна да ревнува и да се чувства така..Но наистина предполагам,че е доста гадничко да се държи така..Ако чувстваш нещо към него - поговорете..Ако НЕ чувстваш нищо,то тогава да не ти пука..Момчетата са навсякъде и са много..Той не е единственият,който ще срещнеш през живота си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Тъпа ситуация

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание
    Всъщност - Ти харесваш/харесваше ли го ? Той е започнал да те обижда,защото те е харесвал и е нормално от негова страна да ревнува и да се чувства така..Но наистина предполагам,че е доста гадничко да се държи така..Ако чувстваш нещо към него - поговорете..Ако НЕ чувстваш нищо,то тогава да не ти пука..Момчетата са навсякъде и са много..Той не е единственият,който ще срещнеш през живота си
    опитах се избягва ме,обижда ме

Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    щом така се държи заебаваш го няма да си тъпкаш името и душата заради тоя не те заслужава щом не е разбрал каква си
    много вярно направо се възхищавам на момчета като това което дава хубави съвети! по темата не се зенимавай щом те обижда значи не се инт от чувствата ти защото е чул само че харесваш някой бруг (до колкото разбрах) не се жениш за цял живот я!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Това е защото ревнува или се дразни,кофти е да те обижда,ама пък и е забавно да го зяпаш колко е жалък.
    • Обичай,за да те обичат! •

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Да, случи ми се преди един месец. Едно момче направо се влюби в мен, но аз нямам чувства към него. Стана много кофти, защото сме в голяма компания и там се заплетоха много интриги, при което аз излязох виновна, защото съм го отрязала. Скоро разбрах, че не си струва да се занимавам с него, понеже е идиот. А преди това направих всичко възможно да останем приятели, държах се и говорих добре, извинявах се за неща, които не съм направила наистина... А той упорито ме обиждаше и псуваше. Какво да ти кажа просто го забрави - харесваш, не харесваш.. Той, ако наистина те харесва толкова много щеше да разбере, че като те обижда те наранява.
    airplanes..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си