- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тъпа ситуация
здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гаднонезнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
щом така се държи заебаваш го няма да си тъпкаш името и душата заради тоя не те заслужава щом не е разбрал каква си![]()
![]()
![]()
![]()
Това се случи на една моя приятелка. Ама тя беше супер нахална и то затова момчето я псуваше много яко пред всички. Може би и още я псува! Тя наговорила какви ли не глупости за него. Айде да не изпадам в подробности! Тебе аз не те познавам, обаче едва ли в тая ситуация си била нахална. Правя си извод от това, което си написала. Ами щом момчето те е нагрубило, просто го зарежи! То не не заслужава!![]()
обижда те а ти все още го харесваш .. Момиче колкото и да го харесвам ако бях на твое място щях да го зарежа !![]()
![]()
беше мил в началото държеше се супер готиноо,а сега ...Първоначално написано от crazybebe
ИСКАМ ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ПРЕДИ![]()
Все още не са измислени машини на времето мила .....няма как да върнеш веремето назад и всичко да си е както предиПървоначално написано от SladkotoPoly
! Момчета има колкото искаш
щом те обижда
значи е някакъв идиот който не те заслужава!!!Айде горе главата и успех
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
^^^+1![]()
![]()
![]()
де да имашеПървоначално написано от DarkGirll
![]()
Има....просто не си намерилаПървоначално написано от SladkotoPoly
Спокойно мила...ако знаеш още колко много пъти ще се влюбваш....хайде горе галавата,лято е забавлявай се не страдай
! Бай от мен и успех
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Всъщност - Ти харесваш/харесваше ли го ? Той е започнал да те обижда,защото те е харесвал и е нормално от негова страна да ревнува и да се чувства така..Но наистина предполагам,че е доста гадничко да се държи така..Ако чувстваш нещо към него - поговорете..Ако НЕ чувстваш нищо,то тогава да не ти пука..Момчетата са навсякъде и са много..Той не е единственият,който ще срещнеш през живота сиПървоначално написано от SladkotoPoly
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
опитах се избягва ме,обижда меПървоначално написано от SmilezZz
много вярно направо се възхищавам на момчета като това което дава хубави съвети! по темата не се зенимавай щом те обижда значи не се инт от чувствата ти защото е чул само че харесваш някой бруг (до колкото разбрах) не се жениш за цял живот я!Първоначално написано от Vasoto129
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е защото ревнува или се дразни,кофти е да те обижда,ама пък и е забавно да го зяпаш колко е жалък.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Да, случи ми се преди един месец. Едно момче направо се влюби в мен, но аз нямам чувства към него. Стана много кофти, защото сме в голяма компания и там се заплетоха много интриги, при което аз излязох виновна, защото съм го отрязала. Скоро разбрах, че не си струва да се занимавам с него, понеже е идиот. А преди това направих всичко възможно да останем приятели, държах се и говорих добре, извинявах се за неща, които не съм направила наистина... А той упорито ме обиждаше и псуваше. Какво да ти кажа просто го забрави - харесваш, не харесваш.. Той, ако наистина те харесва толкова много щеше да разбере, че като те обижда те наранява.
airplanes..