- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джулай морнинг 2010
хора знаете ли кога ще изгрее слънцето на 1.07![]()
Просто аз
Призори![]()
А иначе този измислен празник го празнуват само в България. Просто наблюдавайте коментарите под видеотата на Юраята на първи юли. Само българи, които са решили, че е много яко да се напиеш/напушиш/надрусаш и да гледаш как изгрява слънцето на първи юли. Някаква странна символика намират.![]()
Grumpy old madman
Само мисълта за ставане призори и ми става неприятно...
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Какво против празника имате? Хората се събират за да посрещнат заедно слънцето което изгрява над морето, слушат музика и пийват. Някой хора смятат че така се пречистват. Верно че е малко хипарско но като цяло е cool.![]()
Какво празнично има в това да посрещнеш изгрева? Ами ако е облачно? Реално изгрева може всеки ден да го посрещаш. Какъв е смисъла на занятието?
Празник.
КУР
Grumpy old madman
Защото е July morning всички му се радват, ако беше Юлско утро никой нямаше да се сеща.Важното е да сме модерни и да празнуваме хелуин подобаващо, а на коледа да се напиваме до неузнаваемост !![]()
![]()
Бих го посрещнала и днес/утре,но никой няма да се навие да го посрещне с мен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Символичното посрещане на изгрева е като посрещането на едно ново начало и както казах някой хора мислят че така се пречистват. Аз обаче също смятам че няма нищо празнично в това, по скоро е традиция. Самият празник е възникнал като протест срещу комунистическата власт, изразен в символиката на едноименната песен на Юрая Хийп, затова се празнува на тази дата.Първоначално написано от Canis_Dirus
Аз съм навитПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
няколко пъти ходих на т'ва....и със всеки път се надявах да се по приятно,то по зле става...някви келеши там понаизпити/надрусани...абе се едно се събрало едно големо село на една поляна и чакат да изгрее слънцето,и докато изгре унищожават промишлени количества алкохол...
много ми е хипарско това.. тази година мисля да го разваля на 1 компания, която ше го посреща на кея.![]()
Аз пък мисля, че джулай морнинга е нещо като начало на лятото, повод да се събереш с приятели, да запалиш огън, да будуваш цяла нощ и да посрещнеш изгрева![]()
Не мисля, че трябва да се наливаш с алкохол и да си биеш на вена. Какви са тези глупости!?
Running is my drug and I am overdosed ..
Точно ! След което скачат във водата и изтрезняват до толкова, че да се насладят на красивия изгрев. После минават пак на другата планета. Обичам го този ден. Аз го възприемам като началото...ня лятото, на готиното, на купона...масово посрещане на изгрева + масово разбиване! Няма нищо по-хубаво от това.Първоначално написано от HarleyFlanagan
(Някой би казал "Аз изгрева мога да го посрещам всеки ден, кво му е специалното на този ден?" - Ами то доста хора могат и го правят, доста често, но идеята е ЗАЕДНО да се насладим на началото. А то че се случва след дискотека да те изненада изгрева докато се прибираш е ясно.)
Let the psycho plays with you...
^^ ето за теб перфектният изгрев е бил свързан с футбол, защото се интересуваш от футбол и това е нещото, което може да те накара да се чувстваш добре. По същия начин има и хора, които се чувстват добре когато "летят в облаците" и това прави техния изгрев прекрасен. Може да са провали, алкохолици и каквито и да е, но това си е техния перфектен изгрев.![]()
Криворазбраната циливилизация![]()
Ние си имаме Валпургиева нощ, която ми съвпада с РД-то. Много тежко.
Grumpy old madman
дразнещ измислен 'празник', на който се събирам предимно хипита, които препиват и предрусват, и не забелязват дори кога е изгряло слънцето...
What you give is what you get!
Десито обаче яко нарежда. А какво добро дете беше![]()
Grumpy old madman
Хаха, още съм си добро дете, просто точно тази позьорщина винаги ме е дразнела.
Иначе с удоволствие бих посрещнала някой изгрев (че и повече) с определени хора, независимо къде и кога.![]()
What you give is what you get!
Мда, прави сте, че е позьорско и измислено, но на мен не ми пука особено, замислям да се събера с приятели на 30ти вечерта, но по-скоро ще е заради края на учебната година...а дали някой ще посреща изгрев ще видим.
не като атмосфера е яко ,иначе не виждам логика в празнуването му
Аз сигурно пак ще ходя с най-добрата ми приятелка..
Миналата година цяла вечер не близнахме алкохол, и прекарахме невероятно, цяла нощ сме танцували и пяли(: взехме си заветния автограф от Кен Хенсли![]()
Колкото и тъпо да ви изглежда, на мен Джулая ми харесва, и ще ходя винаги, когато мога, защото е спомен, защото дори без наркотици or smth се чувствам супер (:
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Наистина джулая е да се събереш с приятели и да прекарате една хубава вечер заедно, ние миналата година отидохме на плажа, запознахме се с нови хора, някои си носиха китари, пяхме, веселихме се, изпихме няколко бири и посрещнахме изгрева, а и то се е видяло, че лятото ще започне от 1 юли като гледам какъв студ е...
^^Ето тва е друго нещо, което ме кефи, че се запознавам със супер много хора. А лично за мен това е и последната ми свободна нощ, тъй като след това започвам работа и посрещането на изгрева става в все по-рядко. В най-добрия случай през 2 дни, но тази година съм сериозна и няма да има изгреви, тъй че смятам на Джулай морнинг да се разбия като за последно преди Фетбой и Продиджи :Д
на продиджи ще стана на 18![]()
джулая е една голяма простотия за мен и надали ще се навия да ида да се хипаря някъде.. ама знае ли човек