- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джулай морнинг 2010
едва ли, след първият ми и последен път миналата година, няма да повторя...
яко,по цял ден слушам за него по алфата,ама нещо май ще ме домързи да отида
Ее на морето ще го посрещна разбира сеаз също го харесвам джулая,защото винаги сме се запознавали с нови хора,заедно сме с най-близките си приятелии и си правим весело
а и обожавам да гледам изгреваа
![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
Затова ние не спим. Цяла вечер си правим кефа ии на сутринта се радваме...Първоначално написано от Pwnmaster
xaxaxa ..
Джулая от 'хипи празник' стана и чалгарски.Първоначално написано от t0d1t0
Всички се цанят как ще се напукат на 30юни към 1ви юли.
Не съм навита да ходя нещо..
Преди като позьорствах повечко, ме кефеше да се правя на идиот (буквално, щото тва си е идиотщина и се насилваш да пиеш за някъв измислен повод), но на последното ми събиране умрях от скука. Вече няма да ходя, или ако ще - с отбрани хора.
На последния джулай имах чувството, че всички пият, понеже така трябва, иначе беше много глупаво събиране на пясъка о_О
Единственото хубаво беше да се изкъпя в 6-7 сутринта в хладното море, докато още не е голяма жега. Беше наистина много яко, но само това.
Скука, поза.. дегенерати се събират. Хора на по 20-30 още се надъхват и правят някви простотии оО
тъпо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А какъв е смисълът да е точно 30 срещу 1-ви? И де факто, с какво е по-различен изгревът на 1 юли от този на 2-ри, 3-ти и така нататък?
Ние с компанията използваме точно тая дата защото е общоприета.... нещо като чалгата. Отиваме на морето - Албена, Златни, Камен бряг, Каварна... Опъваме си палатката, пийваме, хапваме, лаф, смях.... миналата година на Албена имаше много яко парти на Арабелата. Абе як спомен си е... даже много як... повечето хора през останалото време от годината са заети и нямаме възможност за такова събиране. Заради емоцията го правим не честваме нищо.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
до ся не съм го пропускал празника, и тая година нема как да го пропусна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не вярвамПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
то густо, то пусто
и аз не вярвам че ще го пропуснаПървоначално написано от Joc
![]()
Хаха, еми то явно сте си позьори затва така се е получило...Първоначално написано от jghgh
Цензура
HarleyFlanagan
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Точно. Аз обаче мисля да отида - за първа година... Просто искам да посрещна изгрева на плаж около Бургас и тъй като съм от Пловдив, ще е доста различно преживяване. Пък и кой друг ден ще се навия да стана в 5-6 часа?Първоначално написано от HarleyFlanagan
Е, не мога да отрека, че вероятно ще се пуши и ще се слуша Боб Марли... Но определено не го наричам пречистване. По-скоро... опит.
Но наистина ако се казваше Юлско утро, никой нямаше да го празнува... ама нали българин "много" знае английски..
![]()
Най-много да посрещна изгрева на "бетонния плаж", гледайки как слънцето се показва между комините на теца и огрява купола на затвора и блоковете около него.
И все пак си мисля, че тогава може и да спя![]()
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
5 от 7 дена на морето посрещах изгрева на плажа с още десетки други компании.Пак огньове, приятна атмосфера, но защо точно когато е на 1-ви юли се възприема като празник ? Може би това е повод за децата да стоят до сутринта с извинение пред родителите, че ще празнуват.
![]()
Не оплювам. Казвам само, че Джулая е всичко друго, освен пречистване и че отивам, защото бих искала да посрещна слънцето, а никой няма да се навие да дойде с мен в друг ден.![]()
Как можа дори да си го помислиш?Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
What you give is what you get!
ама никой не каза колко часа изгрява слънцето![]()
аз за първа година ще го "празнувам"![]()
не сме наркомани, няма да има и алкохол
Кво прайте бе мушмули :д хаха нарадвахте ли се на Слънцето ?
>> Аз бях на Алфа радио ии останах много доволен
Много приятно си изкарахме, а и нямаше много пияни от наще хора ;D
Добре беше, като цяло:]
аз го посрещнах на плейбой парти майна
аз у нас по очи.. до преди малко го посрещах
то густо, то пусто
бях в албена на алфа партито,беше размазващо![]()
![]()