- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?защо все на мен :(
здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време,да ви казва че сте хубава и да ви ходи все след г*за и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда ? и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Не му обръщай внимание.. Как може да харесваш момче, което те нарежда, само това не ми е ясно![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Защото вече не може да го имаПървоначално написано от izlishna
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да! Което ме навежда до мисълта, че това е поредния автор на тема, който незнае какво иска и мисли само за своя кефПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
не е така знам какво искамПървоначално написано от izlishna
ако няма да ми помогнете и да ми дадете съвет,по-добре не пишете![]()
Ти уста нямаш ли??Как ще позволиш на някакъв пикльо да те нарежда а ти да седиш и да го слушаш??(втф).Как може да го харесваш??![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Писането на кирилица е задължително.
Punisherrr
Не си прави труда да я съветваш, ние вече я посъветвахме, но тя иска съвети, а не иска да повярва, че е така и си държи на своето.. Няма как да накараш някой на нейната възраст включително и нея да поеме от съвета тиПървоначално написано от Phobiaa
![]()
..
Кико
харесвам го ,защото се държеше много мило с мен и ми хареса страшно много,но след време започна да ме обижда явно има някакъва причина,незнамПървоначално написано от Phobiaa
и какво да му кажа да започна и аз да го нареждам ли,и какъв е смисъла да се направя на голямата работа и тъй ще се обиждаме до .....незнам кога.Няма смисъл според мен,той е ядосан за нещо.
Щом е ядосан за нещо.. разбери за какво и поговори с него!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Кирилицата е задължителна!
LadyDi
Първоначално написано от SladkotoPoly
Има ли смисъл да допълвам. Сигурен съм че се оправяш в живота добре и без нашите съвети.Първоначално написано от SladkotoPoly
защо си мислиш така?допълнииПървоначално написано от Wits
Ми на, кой знае на кого подражава... много ме дразнят момченца в предпубертетна възраст, обиждащи и тормозещи момичетата, които харесват!![]()
Охх, не му обръщай внимание, учи си уроците!
all day... all night... what the fuck?!
Спри въобще да контактуваш с такъв човек, ебаси фурнаджийските лопати дет има..
По-добре избягвай въобще такива хора..
ми на всеки рано или късно му писва да ходи подър г*за на някой ,поговори нормално с тоя човек и се разберете и това,Първоначално написано от SladkotoPoly
sleda ot lubovta
Дай му 0 внимание
супер много ме дразни няма как да не му обръщам внимание![]()
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
когато не му обръщаш внимание ще му писне и няма да те закача.Първоначално написано от SladkotoPoly
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
отговаряй му тупо и студено тва 100% ще го разкара![]()
![]()
но той не говори с мен,за да му отговоря той минава покрай мен и ме обижда...Първоначално написано от Vasoto129
малко като децата от 2-ри клас
немога да го разбера това държание.
Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко.![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
да е гадно е намери си друг
GTA Stunting