- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?защо все на мен :(
[quote="Hawy"]Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко.[/quote
това и ще направя,аз вече опитах,но той се махна ,когато отидох при него
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
[quote="SladkotoPoly"]Незнам ,отиди при неговите приятели и ги питай ,може те да знаят защо...Първоначално написано от Hawy
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
от тва по-тъпо не бях чувала..Първоначално написано от SladkotoPoly
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
Аз не можах да разбера той те е харесвал, а ти него не.Сега те обижда, а ти го харесваш така ли?
не му обръщай внимание,явно е разбрал,че не може да те има и за това се държи така
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нещо такова,но не точно.Аз имах симпатии към него,но не ги показвах много много..Първоначално написано от IvUsHkA
![]()
не мога да намеря подходящ момент да говоря с него![]()
![]()
![]()
Значи още в началото си сгрешила. Ти си си виновна! Като не си му показала, че го харесваш ся що се оплакваш?! Еми ти си си виновна и толкова. Ся единственото, което можеш да направиш е да я отвориш тая уста и да му кажеш квот имаш да му казваш! Ако той иска да е с тебе ще сте заедно, ако не... риби в морето много...Първоначално написано от SladkotoPoly
и само един съвет: Преди да пускаш тема следващия път се замисли малко защо е станало така и намери грешката в себе си. ;]]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
може би си права... но к'во толкова съм направила че да си заслужа гадното държание и всички тези обиди ?Първоначално написано от Paramour
![]()
С бившия ми бяхме така. Заряза ме заради някаква курва,деева и нещастника! Цял живот ще го мразя!!!
Станислава
и къде видя общото между двете истории ??Първоначално написано от t0d1t0
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
Жената е като сянката гониш ли я бяга, бягаш ли гони те .... ти си същия случей.. когато те е харесвал и както ти се изрази ти е ходел по гъза ти не си му обръщала внимание и си си мислела как може да ходя с този айде бегаи и някакви такива.... Но след като той вижда, че не го харесваш и го пренебрегваш изведнъж ти започваш да го харесваш ... Момиче реши какво искаш ние не можем да ти помогнем ... Ако го харесваш му кажи и ставаите гаджета ако не го му кажи, че не ти е никакав, че да те обижда ...
и като му кажа че го харесвам и той кво веднага ще каже ОК и аз много айде да станем гаджета да бе.. ще ми каже разкарай сеПървоначално написано от LoVe3e
Ами яд го е, че не може да е с тебе.. тва е! Нямам идея какво друго се е случило и по какъв начин се е издразнил...Първоначално написано от SladkotoPoly
Защо не поговориш с него насаме. Аа и бтв това ме води до друг въпрос: Той кога те обижда: Като сте само двамата, в училище или като сте с други хора?
т.6
slun4ice
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
изтрит коментар
Искам да върна шибаното време назад ,искам да променя нещата ще направя всичко възможно,да не се стига до сегашното ми положение...чувствам се повече от отвратително,адски ми е гадно и още не съм говорила с него,няма как ,а скоро свършва учебната година и няма да го видя повече![]()
Моля те,Господи помогни ми
А ти всъщност харесваш ли го ?
Той го е направил явно,защото те е ревнувал и е нормално да се чувства така..Но пък и да те обижда,не знам..Ако имаш чувства към него - поговорете,ако нямаш - то тогава да не ти пука..Момчета много
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да харесвам го,опитах се да говоря с него,но той не иска и винаги когато отида при него е с приятели и като го извикам нали трябва да се прави на недостъпен пред приятелите си ли незнам... и ме разкарва на бързо.Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от SladkotoPoly
Мии ако и той те харесва ще станете щто да не станете? От каде знаеш на него какво му е в сърцето а ? Ако ти каже разкарай се напсувай го, счупи му носа и се разреви или си тръгни много ядосана аз така правя повярваи действа ....
Той е още дете,марак и не на външен вид,пък може и на външен.Аз ,като се запозная с някоя,винаги започвам отначалото да се бъзикам с нея,да видя какъв й е характера.Когато бях по-малък(ученик) забиването на мадама ставаше, по по-детския начин.Ходех след гъза на някоя, след това и биех игнора и тя почваше да ходи по моя.Като биеш така игнор на някоя,засилваш чувствата й към тебе
Но това да те обижда е прекалено.Той сега се прави на мъж,понеже му тичаш след гъза и се чувства предаден.Прави се ,че не го интересуваш и те обижда ,защото си наранила мъжкото му его![]()
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО !!!ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ МИ ДА СИ ГО ВЪРНАПървоначално написано от VinDiesel
ДАНО УСПЕЯ
![]()
не успяхзагубих и надеждата ........