- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?защо все на мен :(
Лапешки работи.
мдаа лапе съм
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Мъжете псуваме много повече от жените (и все пак, не по тях де). Кажи горе-долу какво ти казва, защото ако почне да се държи саркастично, значи те харесва. А ако се държи надменно, значи вижда, че не може да те има. Ако не те харесваше, нямаше да те обиждаИ все пак трябва да е пълен идиот, защото аз дори не си позволявам да ругая ку***те, а просто ги заобикалям..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
олигофренка,тъпанарка,мало умница, ,,бавна",грозна,овца,коза,св ня,мърла,мърша,псувни и т.н и т.нПървоначално написано от notlike
![]()
![]()
Ама тези обиди ги казва и сега ваканцията без причина по скайп ли:ейтаака:стоите си (тои на линия ти на линия) и по4ва да се заяжда с теб ?![]()
![]()
Ами да нещо такова се получава не направо де,ами първо започва да се заяжда малко по малко и след това аз му казвам нещо накриво след заяжданиците му и тогава става работата.
Aми не му отговаряй на съобщенията.Съмнявам се 5 дена ако тте закача и не му отговаряш,ще продължи...![]()
Не му обръщай внимание, явно си мисли,че не може да бъде с теб,а те харесва много.. и си избива комплекстите като те обижда и нарежда.. не му обръщай внимание и ще се спре :P
Ми .. доста тъп трябва да си,че да се държиш по такъв малумен начин..
Остави го,чуди се с какво да бъде интересен..![]()