- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво толкова смешно ...
имам въпрос , какво толкова смешно намират момчетата които си бръснат крака - ръце да са им винаги като бебешко дупе в момчетата които намират това за прекалено и глупаво та трябва постоянно да си правят шегички с това та чак стават банални както на тях им е смешно така и на мен ми е смешно като видя такъв човек на слънчева светлина как отразява като на Pier Luigi Colina главата
I’ve got to follow my heart
No matter how far
I’ve gotta roll the dice
Never look back and never think twice
Повечето го намират това за гейско и отвратително..И именно заради това се започват с нападките и "шегичките"..Но всъщност забравят,че всеки има право на избор..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
то наистина е гейско ... краката по бива ама ръцете WTF ?!?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
незнам обезкосмявам се на всякуде но ръцете никога не съм си и помисляд си барам вече е модерно да си метросексъален има разлика от това да не си гей но нз руцете не трябва в никакъв случй да се бръснат щот на ве неписано правило![]()
+1Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Няма лошо обаче почнеш ли на ръцете след това постоянно ще трябва да ги махаш,защото ако си доближиш ръката до някой ще боцка доста хах..по-добре пробвай с епилатор или кола-маска..По-дълготрайно е,макар да боли много в началото..![]()
www.black.eu
Black is the identity we all share!
Добре и аз да видя момче да си маха космите на ръцете ше се смея многоЗа краката добре...
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!