.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Спешно ми трябват оригинални идеи !

Първо - здравейте на всички !
    Директно на въпроса - значи на 31 октомври приятеля ми има рожден ден. Той е много важен за мен, за това искам да му покажа обичта си по по-специален начин. Рових се из интернет за идеи за оригинални подаръци и се ориентирам към една единствена идея, но тя като че ли е по подходяща за Св. Валентин. Та исках да ви помоля да споделите и своите идеи, защото наистина ми трябва някакъв оригинален и много специален подарък, с който наистина да го очаровам, защото наистина много го обичам .. Очаквам вашите идеи, предложения .. и за каквото се сетите, Благодаря Ви предварително

Ами честно казано, ние не го познаваме и няма как да разберем какво би му харесало... Но ако ходите в момента, според мен няма по-як подарък от твоето присъствие, твоите ласки и прегръдки, целувки и т.н... Какви са ти финансовите ограничения за материален подарък btw?..
    WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!

Голям фен Аватара на stelit0
    на колко си години защото ако си на 17-18 имам доста идеи
    някакво белио пухени чехлички...

перверзия

на почти 16 съм, а относно финансовите възможности ... пари ще намеря, дори и да не ми стигнат ще взема на заем от най-добрата си приятелка .. имаме план в случай че нямам достатъчно и btw той ми каза, че единственото което иска е целувка за рождения си ден, обаче на мен ми се иска да му взема нещо специално.. или по специален начин да му покажа колкоо държа на него :P

правила ли си секс с него или ваобще правила ли си и смяташ ли да правиш?

не мисля, че точно сега ще е най-подходящият момент, защото освен приятеля ми иабща ми съща има рд на тоя ден и малко сложно ще се получат нещата,ам ще се оправя някак. относно секса .. може би за светии валентин чак... но не точно сега

ок ами тогава имали някакво хоби??

спорт ! \/

ami neznam topka,sporten ekip ima mnogo sportni magazini za6to ne razgleda6 moje da ti hrumne ne6to

нАИ хубавият подарак..... направи го много щастлив....предполагам занеш какво обича....малко ягодки и сметана и става чудо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си