- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-незабравимият ви рожден ден?
Най-незабравимият ви рожден ден? Идеи за следващият ви. Приготовления? Интересни тинеиджърски игри? Споделяйте!!!
Аз лично мисля да го празнувам на квартира с преспиване пиене без родители и така дано всичко мине по план!Първоначално написано от babyY
Ем то всички са незабравими.Все пак,за следващия още не мисля,тъй като е далече.
![]()
няма такъв ( :
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
16ия ми![]()
![]()
Всеки рожден ден е по-хубав от предишния..Просто порасваме с една годинка и се променя начина ни на мислене,стилът - който харесваме..Музиката,която слушаме и т.н..И следователно - Всеки рожден ден се променя,дори и да има малка промяна![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На всичките пием много и всичките ги забравям![]()
![]()
Най-незабравимият ми рожден ден беше в резиденция в Трудовец, която наехме. Вдигнахме огромен купон с много алкохол, храна(даже и няколко агнета направихме на жарта). Два дена сме купонясвали из резиденцията на фона на Rammstein и плувахме в басейна. Беше нещо велико, понеже всичките ми приятели дойдоха(всички хора от настоящето ми училище, полувината от старото ми училище и всичките ми останали приятели от София, Бургас, Видин, Петрич, Синеморец, Чехия, Естония и Италия. Стана нещо велико, но тази година смятам да го направя в къщата ни на морето близо до Созопол. Надявам се да се съберем двойно повече хора.Сега игри не знам до колко са нужни. Ние си пием, пушим наргиле, пеем олигофрендски песни до припадък(буквално докато не се свлечем по някоя стена и не легнем на земята да пием бира гушнати и да пеем)
Надуваме групи от типа на Rammstein, Хиподил, Пропаганда, Ремонт и тн и става много забавно. Иначето често се случва да играем на покер(често и със залагане на дрехи).
![]()
тези които съм празнувала с най-добрата ми приятелка винаги са незабравимиимаме 2 дни разлика и празнуваме заедно през няколко години
![]()
15 - тия ми рожден ден.Беше незабравииим !!!![]()
Хаха да ти кажа и аз никога няма да го забравя тоя твой рдПървоначално написано от koteto6840
![]()
Дивашко беше простоо
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
хахаха най-якия рожден ден,който съм имала ли?!
-Бях на 12 или 13 и тогава нашите се постараха наистина много,поканих много приятели от класа.Тортата ми беше едно огрооооооооооооооомно розово сърце с камъни имитация на сваровски които всъщност се ядяха.Беше наистина много хубаво,обаче имах една приятелка, която винаги много ми е завиждала за всичко, а тогава най-много за рожденния ми ден,защото техните нямаха такава финансова възможност,за да си позволят такъв голям рожден ден... таа когато донесоха тортата тя буквално от яд стана отвори вратата и си тръгна и после си спомням как я гонихме по пътя всички да се върне.. хахаха винаги многоо ми е завиждала за такива неща какви хора.. въобще не съм се фукала с това,че имам такава торта или нещо напротив споделях всичко с приятелите си![]()
![]()
![]()
Като се замисля...18-тият беше най-хубавия.Цял ден бях на язовира за риба(обичам да ловя риба),като се прибрах си писах с 1 много специален за мен човек.