.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Най-незабравимият ви рожден ден?

Най-незабравимият ви рожден ден? Идеи за следващият ви. Приготовления? Интересни тинеиджърски игри? Споделяйте!!!

Re: Най-незабравимият ви рожден ден?

Цитирай Първоначално написано от babyY
    Най-незабравимият ви рожден ден? Идеи за следващият ви. Приготовления? Интересни тинеиджърски игри? Споделяйте!!!
    Аз лично мисля да го празнувам на квартира с преспиване пиене без родители и така дано всичко мине по план!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ем то всички са незабравими. Все пак,за следващия още не мисля,тъй като е далече.

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ем то всички са незабравими. Все пак,за следващия още не мисля,тъй като е далече.
    +1

Град
    Lyon
    няма такъв ( :
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всеки рожден ден е по-хубав от предишния..Просто порасваме с една годинка и се променя начина ни на мислене,стилът - който харесваме..Музиката,която слушаме и т.н..И следователно - Всеки рожден ден се променя,дори и да има малка промяна
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    На всичките пием много и всичките ги забравям

Голям фен Аватара на Callisto
    Най-незабравимият ми рожден ден беше в резиденция в Трудовец, която наехме. Вдигнахме огромен купон с много алкохол, храна(даже и няколко агнета направихме на жарта). Два дена сме купонясвали из резиденцията на фона на Rammstein и плувахме в басейна. Беше нещо велико, понеже всичките ми приятели дойдоха(всички хора от настоящето ми училище, полувината от старото ми училище и всичките ми останали приятели от София, Бургас, Видин, Петрич, Синеморец, Чехия, Естония и Италия. Стана нещо велико, но тази година смятам да го направя в къщата ни на морето близо до Созопол. Надявам се да се съберем двойно повече хора. Сега игри не знам до колко са нужни. Ние си пием, пушим наргиле, пеем олигофрендски песни до припадък(буквално докато не се свлечем по някоя стена и не легнем на земята да пием бира гушнати и да пеем) Надуваме групи от типа на Rammstein, Хиподил, Пропаганда, Ремонт и тн и става много забавно. Иначето често се случва да играем на покер(често и със залагане на дрехи).

14ят рожден ден няма да забравя никога

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    тези които съм празнувала с най-добрата ми приятелка винаги са незабравими имаме 2 дни разлика и празнуваме заедно през няколко години

Голям фен
    15 - тия ми рожден ден.Беше незабравииим !!!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от koteto6840
    14ят рожден ден няма да забравя никога
    Хаха да ти кажа и аз никога няма да го забравя тоя твой рд Дивашко беше простоо
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    хахаха най-якия рожден ден,който съм имала ли?!
    -Бях на 12 или 13 и тогава нашите се постараха наистина много,поканих много приятели от класа.Тортата ми беше едно огрооооооооооооооомно розово сърце с камъни имитация на сваровски които всъщност се ядяха.Беше наистина много хубаво,обаче имах една приятелка, която винаги много ми е завиждала за всичко, а тогава най-много за рожденния ми ден,защото техните нямаха такава финансова възможност,за да си позволят такъв голям рожден ден... таа когато донесоха тортата тя буквално от яд стана отвори вратата и си тръгна и после си спомням как я гонихме по пътя всички да се върне.. хахаха винаги многоо ми е завиждала за такива неща какви хора.. въобще не съм се фукала с това,че имам такава торта или нещо напротив споделях всичко с приятелите си

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като се замисля...18-тият беше най-хубавия.Цял ден бях на язовира за риба(обичам да ловя риба),като се прибрах си писах с 1 много специален за мен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си