Здравейте нз дали пиша в точния разделНо имам проблем с нашите
Значи опитвам се да отслабвам гледам да избягвам пърженато,сладкото и т.н Но те само яж от това то онова
много ме изнервят понякога от яд даже рева. Имам нужда да отслабна над 70 кг съм апък майка знае само да пържи явно
крилца,картофи,тиквички,па ладжан,шаран
... или пък отиват на Карила той е до нас и взимат голяма кутия сладолед и хапни малко и ако кажа не почват да мрънкат .. Нищо няма да сваля и се реших да ям само вечер смисъл те са на работа и като се върнат им казвам че съм яла и после като вечерят ям мляко,салата или някакъв плод. Не искам да ги лъжа ама те ме побъркват .. И от злобни коментари няма нужда
![]()
Кажи им,че искаш да се храниш здравословно..Или пък просто им кажи,че имаш нужда да отслабнеш и затова се ограничаваш от някои храни..
П.С - Само с диети не става,трябва и да спортуваш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кажи им, че искаш да ядеш по-здравословна храна, да си с нормално тегло за възрастта си. Можеш също така да тренираш - да ходиш да бягаш, да караш колело, защото само с диета не става, трябват и упражнения. Не се ограничавай и от всичко, което ти е вкусно![]()
Не трябва да се ограничаваш от любимите си неща, просто трябва да намалиш количествотоСамо със натоварване можеш да свалиш, инак само с диета няма голям шанс
![]()
Много лошо си го решила това, да ядеш само вечер. Няма да отслабнеш, ако цял ден гладуваш. Яде се по три пъти на ден. Пък и вечер трябва да се ядът по-леки неща. Ти колко ще ядеш за да си набавиш нужните неща? Най-много да си докараш някоя болест с тези глупости.
Запиши се на някакъв спорт или пък тичай в парка или из квартала. Не се ограничавай в яденето, това не е решението на проблема ти.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Само с диета няма да стане запиши се на някакъв спорт.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Извинявай, но на колко години си, че да ти казват какво да ядеш и кога? Обясни им, че другите деца ти се подиграват и затова искаш да прибегнеш до тези мерки.. И да не ти се и да ти се подиграват по този начин ще изглеждаш съвсем друга в техните очи с подиграването и няма да се опрат.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Първоначално написано от Phobiaa
Къде съм казала че съм на диета .. вие май на изуст говорите и от къде знаете че не спортувам аз питам какво да правя с нашите не ми казвайте как да отслабвам и кога да ям това е моето здраве ако исках за отслабване да питам щях да пиша в "диети и козметика"
Ами не сме гадатели, можеше да го споменеш още в първия си пост, нали?Първоначално написано от Emi955
И недей се кара много хората ти помагат ти се ежиш, не сме ти виновни, че те контролират родителите ти и, че не си достатъчно зряла за да изградиш 2 изречения пред вашите.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Само с ограниченията няма да стане, започни и някакъв спорт.
А относно тва, че ваще те карат да ядеш- поговори с тях и им кажи, че искаш да не ядеш всичко...![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми просто и лесно им кажи, че искаш да отслабнеш, или че не искаш да те тъпчат, да престанат да ти гледат в паницата, по колко ядеш, и кога... и да не ти пилат когато не искаш да ядеш, неща от които се напалнява..А ако продължат да ти пилат на главата ИГНОР, и нека си пилат...
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Ами хубаво си го решила, но нищо не ти пречи и през деня да хапваш по малко. А на вашите може да сготвиш нещо здравословно, да видят, че може и така.
Кажи им, че искаш да се храниш здравословно, за да си с нормално за възрастта и ръстта си тегло и трябва да се ограничаваш от някои храни.![]()
Това е лошо.Вечеряй си нормално, не се претъпчвай вечерта, но и през деня хапвай нещо.Плод, зеленчук.70 кила са голяма работа.Трябва да ядеш по малко но да се наяждаш хубаво(е не да преяждаш).И се хвани със някъкъв спорт.Може да тичаш, примерно 2 часа джогинг на ден и така лека полека ще сваляш.
Успех.
1+Първоначално написано от ibojilow
![]()
![]()
И к'во толкова ще стане. ако им кажеш, че искаш да си на диета щото си страшно дебела и явно не си на повече от 13-14 години щом не можеш да им го кажеш. А за 13-14 годишна това са страшно много килца!!!
Немога да повярвам, че те карат да ядеш мазнотии, и разни пържени работи и подобни![]()
![]()
![]()
Обикновенно точно те те карат да не ядеш такива неща
Просто кажи че се опитваш да се храниш по здравостловно и полезно \
/ =D>
Аз никога не бих се водила само по това че те искат да ям подобни неща. Като си решила да ядеш здравословно т`ва е, кв`во толкова! Казваш им и край, те ко щат
![]()
╔═══╗ ♪
║███║ ♫
║ (●) ♫
╚═══╝♪♪