- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отряза ме
Хора в момента рева като малко детенце :X защото едно момиче много я харесвах от 1година се познаваме днес и предложих тя каза незнам и до преди пет минути си писахме и после гледам на профила и "Искам те завинаги разбираш ли беб " направо съм бесен познава някакво момче което утре ще бъде пребите гарантирам ... от 5 минути го познава и се е влюбила в него направо съм разбит ... незнам по точно какво да правя да режа вени или да се самоубивам ...
В този вариант заглавието ми харесва повече.
kalpazanka
компромисен вариант - самонарежи се (:![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Примири се с факта,че новия е по-готин от теб и че не те искат.
Кво ти е виновен пича (който не съществува всъщност. Всъщност писаниците й в балончето й са НЕдиректния й отговор към теб,т.е че не те харесва и не те иска) че е по-як?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ебаси тъпите лапета, тая на колко е? 12??
По-добре нарежи нея, въйй..
Сериозно според тебе заслужава ли си да тичаш по такава?
ей ей ей..по-спокойно..сега си много афектиран и не прави глупости![]()
поговори с момичето..разпитай я..може само да те дразни, че има друг..само защото не може да ти откажепомисли! заслужава ли си да плачеш за някого..който даже няма куража да ти каже в очите - "Сори..не си за мен" (примерно)
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
май беше на 10, до колкото помняПървоначално написано от Linns
![]()
I need you right now
I need you right now
Всъщност е на 15 ... не си заслужава но постоянно ми е в ума ..Първоначално написано от Linns
![]()
абе ти си на 10Първоначално написано от yamaha436
и се занимаваш с 15-годишна ?! по-добре наистина се самонарежи
ей ще ме убиете!
![]()
I need you right now
I need you right now
Ако обичаш напусни темата...Първоначално написано от lilincituuuu
Откажи се и излез от филма, нямаш шанс![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Пич ,мацката не те харесва.Написала го е ,защото не иска да те нарани,а иска внимателно да те отреже.
Заколи се. Ако не ти стиска- обеси се. Или гълтай стъкло на прах.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
МН е гадно и аз съм бил такаама ще я забравиш и ще намериш мн други дори по хубави от нея
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аха, важна е опаковката. Ама вътре като е развалено - вий ша са тровите.Първоначално написано от awerw
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Лапешки истории ....^ + 1
--------------------------------------------------------
Споко бе...още колко момичета има да срещнеш , които ще те харесат много и ще те оценят!!!
А пък и тая кифла , нарочно го е написала тва на профила си , щото е търсила по - деликатен начин да те отреже...
И аз съм в подобно положение...Мене ме отрязаха супер мазно.И к'во?Ревах,тресах се,пих.....и разбрах,че не си струва.Теглих му една майна и се отправих към ледваща жертва.Тъй че горе главата и да не ти пука.Ся за с 1 п***а света не свършва
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Абре хора, как 10 годишен пикльо (с извинение) иска да навие 15 годишна! Ти чуваш ли се какво говориш???![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Вие малоумни ли сте с извинение и не съм на 10 !!! а на 16 знаете ли че вчера не спах защото мислех кфо да прая отрязах си леко едната вена... ама вие си прайте бъзици бахти... айде поставете се във моето положение да видим дали ще ви е толкова смешно ...
Отрежи си и втората и ще имам пълното право да ти заключа темата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти ако си на 16 аз съм влак. Имаш супер лапешко виждане за нещата около теб. Едно нещо не е станало както ти се е искало и хайде да се нарежем. И к'во да не те заболя кат я "отряза". Пикльо ! Сядай си на гъза и трай.Първоначално написано от yamaha436
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Подкрепям bobito_th .Жалък си ми в очите ...На 16 ,а да с мислене и поведение на 11-12 годишен
![]()
--------------------------------------------------------