- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отряза ме
Да ти кажа щом момичето не те иска значи не харесва нещо в теб ...
Не ти е виновен пича който тя харесва..тя е влюбена в него и не можеш да я накараш да се влюби в теб намери си друга![]()
ако бях до теб щях да ти лепна два шамара изправай се ще боли тоя живот е за тва да боли![]()
![]()
ако не болеше нямаше да е интересно а момичето щом се е влюбила радвай се че тя е щастлива а ти се някога ще си намериш момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Офф глупаци,момчето съвети иска,а не безмислените ви коментари.А ти какво си мислиш..как може заради няква пикла да си режеш вената,голям си вече,я се осъзнай малко..излагаш се.
Особенно като се има предвид,че си момче..чисто се излагаш.
Стегни се малко и поговори с нея.Ако нищо не стане,има и други.
![]()
тя е луда->намери си друга![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ХАААА-ХААА
дръж се мъжки,фащай най-добрата и приятелка и я чукай пред прозореца и,след което пусни видеото в импулса на старата любов
А момичето за какво е виновно, че я обиждате? Не е длъжна да го харесва, нали?
Ние не обиждаме момичето, а момчето ;д. Щом се реже е тъп страхливец.Да я забрави и толкова. няма шанс. Кви са тия рязаници и простотииПървоначално написано от frozendeath
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
забрави какво чувстваш ... за да си мъж, за да си мачо не трябва да чувстваш ... ако искаш да си жребец не трябва да показваш слабости.
А бе я се стегни бе, ти мъж ли си или лукова глава...
За кво тичаш по нея... по женаи по рейс не се тича
Още си млад, живота е пред тебе, каква е тая ирония, да се самоубивам заради една лигла, на която не и пука дали утре ше умра или не... тегли и майната и да се оправя...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Не можем да изпаднемв твоето положение. Не сме толкова зле. Голя геройство , срязал си си вената.Първоначално написано от yamaha436
Съжаление ли искаш? Или възхищение? Или и двете?
Или пък внимание. Щом така се опитваш да го получиш, какво да ти кажа - няма да прокопсаш. Ши си умреш самотен. Ама няма да се самоубиеш, защото не ти стиска. Както казах , тъсиш внимание. Жалко, че няма кой да те дари с такова.
Даже не си жалък. Някакъв забавен тип си . Гледай само мама и тате да не те видят, че ще ти забранят и комп, и излизания.Защото на тях им пука за теб, сигурна съм.Глезените хлапета са с твоите проблеми.
И сега ако почнеш да пишеш колко кофти семейство имаш всъщност , или как изобщо нямаш такова- няма да мине номера, не се хаби.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ти си пълен кретен..ще ходиш да се биеш,щото не обичат теб хахахахахахаххаха FAIL!
Сподели с майка си всичко, което сподели с нас. После ни разкажи тя какво смята за това, че някакво си момиче те е отрязало, че след това си плакал цяла вечер, а на всичкото отгоре си се опитал да се самоубиеш...
Е чак пък да си режеш вените?!?!Сигурно е някоя златна девойка
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Първоначално написано от CS^BoY
++!
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
няя смисъл се самоубиваш заради няква си..![]()
Спокойно, не те заслужава. Ако си сигурен че има друг и не те харесва се опитай да го преодолееш. На много хора ни иде да си режеме вените, но това не е решението. Живота е пред теб, все някога ще срещнеш твоето момиче и ще се смееш на това, което си мислил и правил сега.
We'll Keep our Red flag flying high
Cause Man United will never die!
от 10 годишни ли почнахте да се обичате бе :Д аз 23 години немога да изпитам това нещо..
yamaha436 написа:
Вие малоумни ли сте с извинение и не съм на 10 !!! а на 16 знаете ли че вчера не спах защото мислех кфо да прая отрязах си леко едната вена... ама вие си прайте бъзици бахти... айде поставете се във моето положение да видим дали ще ви е толкова смешно ...
-------- Sry ама не6то бутона "Цитат" не иска да работи ---------------
Е за това вече мога да си получа бан ама....
Аве пиклио смотан, земи се стегни..... ти да не си някъв пе**ал ве.. говори6 прекалено много... 6тял да си режа вените.. 6тял да бие момчето.. ( Ето тука ме подразни много..... 6тот само говори6 ни6то друго както и да е.) Стегни се малко.. пфф![]()
Има толкова много " Риби в морето ".Искам това да го раскаже6 на приятел, да види6 кви шамари 6те ти лепи...
П.С Ам.. не6то 6-то ми се прецака... Crazy Keyboard![]()
А ето ти по хубав коментар.Първоначално написано от Shely
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С: Уее "Цитат" отново ми работи.![]()
![]()
![]()
П.С2: И това ''Ф'' при изречения кВо... може6 да си навере6 това Ф във зад*ика.....Първоначално написано от InfinityLife
![]()