!!!
Нищо не разбрах.. ама от къде накъде ние ще разберем дали те харесва или не от простотията дет написа? Да вадя ли сферата ?
Чакай, чакай...
Ти не беше ли влюбена в момче от вече стария ти клас? Дето усмивката ти гаснела?
Тоз откъде изникна?
И той заради теб ли плаче, или е по-чувствителен и така системно си поплаква?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Значи искам само да подчертая, че този пост е на същата авторка и е от вчера 20.06.2010Първоначално написано от SunSetBeach
Как така бързо размисли за това момче, и сега искаш съвети за бившия? Ти знаеш ли изобщо какво искаш?![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от izlishna
![]()
А леле боже.. Сега още повече нищо не разбрах![]()
Не се напъвай да мислиш, и аз още не мога да oсмисля тази нейна любов ;дПървоначално написано от phenomenally
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Питай го направо.
Вече момичетата ,сме по -отракани от момчетата даже.Точно по тази причина ,няма нищо (страшно,странно и срамно ) в това.
![]()
Луд е по теб. Иска те . Иска и да те чука.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
\Първоначално написано от YouDontKnowMe
/ ПРАВА Е!!! (сарказъм)
Baby Bash ft. Pitbull - Outta control [music]] [sunn]
Аз пък съвсем нищичко не разбрах от поста на авторката!?Първоначално написано от izlishna
![]()
![]()
Кой кого обичал, кой кого харесвал... Нещо много филмирано ми стана тука!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Искаш да ти кажем защо е казал точно това за "плача", и дали е вярно?
![]()
НЕ мога да кажа дали те харесва, зашто нито го познавам, нито нищо.
Но щом ти е казал, че е плакал за теб, значи просто му е мъчно за спомение.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
+!!!!Първоначално написано от AniBG
Нищо не схванах... що не вземеш да го напишеш пак, ама с точки и главни букви![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't