.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Аз също се лекувах, но не гъбички, а брадавици, оттогава мина половин година през която не съм правила секс с приятеля ми. Сега започнахме отново но аз изпитвам страшна болка при вкарването на пениса му и сега мислим и ний да използваме лубрикант, спряла съм се на синия дюрекс.

А тези лубриканти някой да обясни как се използват???[/quote]
    Аз съм пробвала зеления с охлаждащ ефект и много ми хареса, но щом си чувствителна по-добре не експериментирай. Пробвай синия (класически). Иначе си слагаш малко на ръката и се намазваш, може и приятелят ти да се намаже също не е никак сложно, но проникването е много по-лесно.

Наистина много ви благодаря. :*

Ние с приятеля ми ползваме лилавия,който става и за масаж....взехме го от Кауфланд за 10.89 по аптеките знам че са по-скъпи....иначе сме много доволни от този,нито щипе нито нищо...пише че трябва да се използва до 3 месеца след отварянето на опаковката....иначе ако ти е скъп този ти препоръчвам синия,евтин е към 5 6 лв мисля че и няма никакви страчни действия като затоплящия,дано съм била полезна

anonymous628030
    Guest
    10 лв. ?! По-добре ползвайте олио..

10 лв. ?! По-добре ползвайте олио..
    Мн смешно, тва някоя пикла на 12-13 без акъл може и да го направи. При положение че всеки дава пари за какви ли не глупости, защо да не дам 10лв, та ако ще и 20лв. щом се касае за здравето. Помисли малко, преди да ръсиш такива безсмислени глупости!!!
    Последно редактирано от ivanznikolov : 11-28-2024 на 11:11

С черешката е хубав

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ние пък сме доволни от Класик.

аз съм ползвала охлаждащият - мисля, че беше Durex Feel - страхотен е; последно взехме такъв със затоплящ ефект - също е хубав, но предпочитам предищния :

Аз имам друг въпрос - може ли лубрикантите на Durex да се ползват с друга марка презервативи ( чувала съм различни мнения, а и на упътването на лубрикантите пише, че са съвместими с презервативи на Durex )..????
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 5:30 pm

Сериозно, "glezan4e" ..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Сериозно, "glezan4e" ..
    и какво като е пуснато тогава..нали уж идеята е да не пълним форума с припокриващи се теми?!?
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Сериозно, "glezan4e" ..
    и какво като е пуснато тогава..нали уж идеята е да не пълним форума с припокриващи се теми?!?
    Това не означава да възкрасяваш теми от преди година.. Против правилата е.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Лубрикантите помагат много, за да се избегне неприятното търкане, което води до протриване, болки и сърбежи. На Durex са по 8лв. Ползвала съм синия (нормален), нямаше голяма разлика, но поне търкането се избягва, а и е хубаво от хигиенична гледна точка. Сега много рядко ползвам.

Голям фен Аватара на dami666
    Ползваме класическия с мъжа..около 8 лева са и много ни помага,защото имаме проблеми с размера му..и всеки път след секс ме боли..но лубриканта намалява това поне наполовина,пък и понякога просто бързаме да се почнем
    Believe in yourself.

аз съм за синия, не дразни на кожата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си