- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти Дюрекс
Аз също се лекувах, но не гъбички, а брадавици, оттогава мина половин година през която не съм правила секс с приятеля ми. Сега започнахме отново но аз изпитвам страшна болка при вкарването на пениса му и сега мислим и ний да използваме лубрикант, спряла съм се на синия дюрекс.
А тези лубриканти някой да обясни как се използват???[/quote]
Аз съм пробвала зеления с охлаждащ ефект и много ми хареса, но щом си чувствителна по-добре не експериментирай. Пробвай синия (класически). Иначе си слагаш малко на ръката и се намазваш, може и приятелят ти да се намаже също не е никак сложно, но проникването е много по-лесно.![]()
Наистина много ви благодаря. :*
Ние с приятеля ми ползваме лилавия,който става и за масаж....взехме го от Кауфланд за 10.89 по аптеките знам че са по-скъпи....иначе сме много доволни от този,нито щипе нито нищо...пише че трябва да се използва до 3 месеца след отварянето на опаковката....иначе ако ти е скъп този ти препоръчвам синия,евтин е към 5 6 лв мисля че и няма никакви страчни действия като затоплящия,дано съм била полезна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 лв. ?! По-добре ползвайте олио..![]()
Мн смешно, тва някоя пикла на 12-13 без акъл може и да го направи. При положение че всеки дава пари за какви ли не глупости, защо да не дам 10лв, та ако ще и 20лв. щом се касае за здравето. Помисли малко, преди да ръсиш такива безсмислени глупости!!!10 лв. ?! По-добре ползвайте олио..![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 11-28-2024 на 11:11
Ние пък сме доволни от Класик.![]()
аз съм ползвала охлаждащият - мисля, че беше Durex Feel - страхотен е; последно взехме такъв със затоплящ ефект - също е хубав, но предпочитам предищния :
Аз имам друг въпрос - може ли лубрикантите на Durex да се ползват с друга марка презервативи ( чувала съм различни мнения, а и на упътването на лубрикантите пише, че са съвместими с презервативи на Durex )..????
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
и какво като е пуснато тогава..нали уж идеята е да не пълним форума с припокриващи се теми?!?Първоначално написано от Eclipsercho
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Лубрикантите помагат много, за да се избегне неприятното търкане, което води до протриване, болки и сърбежи. На Durex са по 8лв. Ползвала съм синия (нормален), нямаше голяма разлика, но поне търкането се избягва, а и е хубаво от хигиенична гледна точка. Сега много рядко ползвам.
Ползваме класическия с мъжа..около 8 лева са и много ни помага,защото имаме проблеми с размера му..и всеки път след секс ме боли..но лубриканта намалява това поне наполовина,пък и понякога просто бързаме да се почнем![]()
Believe in yourself.
аз съм за синия, не дразни на кожата![]()