- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна ?
6 месеца бях с едно момиче,което много обичах и все още продължавам да обичам,нооо заради моето държание тя не иска вече да е с мен.За тези 6 месеца,в които бяхме заедно аз почти всеки ден се напивах,не се прибирах с дни,ходих при други момичета,постоянно я лъжех за всичко,вземах пари от нея и не й ги врчщах и естествено,че дойде момента в който тя не издържа и ме заряза.Но аз сега започвам да осъзнавам тъпите си грешки и колко много все още я обичам.Не сме заедно от 2 месеца и тъкмо,когато вече леко спирах да мисля постоянно за нея,тя се нанесе с техните в съседния апартамент ииииии сега незнам кво да праяяя.Онзи ден се опитах да поговоря с нея и по някакъв начин да си я върна,ама тя ми каза,че все още ме обича,но не може да бъде с такъв идиот,който си правел каквото си иска и не му пукало за нищо включително и момичето,което обича.Моля ви се дайте ми някакви съвети какво да й кажа,за да ми прости и да се съберем отново![]()
Kristiyana
Недей разваля живота на момичето повече ,ако наистина я обичаш ще разбереш,че не си за нея и ще я оставиш да си намери някое добро момче ...![]()
--------------------------------------------------------
Покажи и че наистина си се променил, щом вече сте и съседи ще и бъде по лесно! Опитай се да и докажеш, че си осъзнал грешките си и сега си нов човек! Обръщай и повече внимание, помагай и с каквото можеш, предложи и приятелството си ще ти е трудно, но ти сам си си го направил
Аз няма да те търпя и месец с тези изпълнения.Не се обиждай!
Докажи й в определен срок,че си се променил.Но имай в предвид,че при първата грешка губиш всичко и няма 3-ти шанс.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кастрирай се.
Сега сериозно - ти в "Секс" пишеш често и съм попадала на много твои коментари. Ти си фен на т. нар. курвалък. Добро момиче няма как да те изтърпи а и ти няма да се промениш туко така.
Не се садвай, ще ти мине.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не я заслужаваш.Щом,коато е била до теб не си я оценил .. сега ли ще го правиш.Остави я да да си намери някоя момче с което ще бъде щастлива.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Каквото и да й кажеш няма смисъм....Докажи ,покожи й че си се променил че не водиш предишния си начин на живот.Но ако не си се променил не виждам защо да минава през същите неща за втори път.
Помогни й да разбере, че си се променил.
А ако не е така - промени се.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Така мисля и аз и искам да допълня, че дори и да си я върнеш, нищо няма да е същото, нито чувствата, нито доверието което е имала в тебПървоначално написано от LadyV
Но опитай, нищо не губиш![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Като си решил да ставаш боклук поне спри да съсипваш живота и други хора.Оставия намира .Не е нужно да страда повече .Първоначално написано от dAimIk0z
sleda ot lubovta
остави я,ако я обичаш
ми как да я оставя
не е толкова лесно,ако беше да съм го направил сто пъти до сега
само тя е в мислите ми
тя също не може да ме забрави,но не ме иска такъв
незнам кво да правя вече
Kristiyana
Обръщай и малко повече внимание и пак ще цъфне. Най-добре е да не се събирате и да я забравиш, но.... по-хубаво нещо от съседка за секс няма. Под ръка ти е. Ще се върне при теб, щом още те обичала няма къде да иде.
Temet Nosce
벨야카
точно нея в никъв случай янма да я използвам само за секс има много други момичета,които са за товаПървоначално написано от umri
Kristiyana
Така те искам.Първоначално написано от dAimIk0z
Temet Nosce
벨야카
Така е, човек оценява нещо, когато го изгуби, а понякога дори не го е и заслужавал.. :]
Да си му мислил на времето. Момичето ако е умно няма да се върне при тебе.
Опитай се да си я върнеш само ако си се променил наистина.Ако все още те обича, може и да се съберете.Но този път не прави същите грешки, защото никое момиче не заслужава такова гадже![]()
ааааааа моя е отновоо![]()
![]()
говорих с нея и й казах,че много държа на нея и че адски много я обичам и че не мога да я гледам,когато не е до мен и че съм готов да се променя към по-добро и да започнем всичко на чисто ии аааа моя е паак и сегаа и си я имам и обичам и дадада![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kristiyana
БРАВООО ,дано винаги да сте си заедно и да се обичате,ОБОЖАВАМ КОГАТО ЧЕТА че нещата са се оправили и че има Хепи Енд![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Happy End![]()
мерси мерсии![]()
![]()
Kristiyana
еми казваш колко съжаляваш и че си разбрал кв оси направил и за нищо на света няма да повториш глупостите които си направил и най-важното почваш да се променяш др начин няма аз и ако бях на нейно място и аз щях да те орежа![]()
![]()
![]()
Успех бро![]()
![]()
Браво : ) а и бтв тя явно мн те обича щом ти е дала втори шанс след всичко това...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't